Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Kleopatryte @ 2005 11 22, 09:32)
paziurekit cia mergaites www.viensedis.lt  cia faina sodyba

nu siaip is lauko ta sodyba tai kaip ir nieko, nu bet vidus tai taip kazkaip nelabai man...ta pokyliu sale, tai man kaimo sokius primine del tu suolu!!!! nu tokia didele ir tokia jau nejauki..be to uzluodaidos tokios nutyse atrodo...nbe to tie suolai labai jau bus nepatogu prie stalo, juk jie kokie 5 sejungti i viena, tai jei vienas kelsis iseit ir visi kiti tures atsistot!
na ir kainos nieko sau, uz kiekviena valanda uz sale reik moket po 30lt...tai vien uz ta sodyba nemazai iseis, o tai kur dar maistas ir visa kita...
Atsakyti
Mes šventėm Petrauskų sodyboj, tai galiu drąsiai teigti, kad jei vėl tekėčiau tai švęsčiau tik ten smile.gif Maistas tikrai skanus, ir jo pilnai užteko dviems dienoms, net per daug rolleyes.gif Aplinka irgi graži, o ypač vasarą, o kaina žiūriu šiemet gerokai pakilo, bet tikrai verta mirksiukas.gif Jei dar kas domins klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2005 11 24, 12:57)
Mes šventėm Petrauskų sodyboj, tai galiu drąsiai teigti, kad jei vėl tekėčiau tai švęsčiau tik ten  smile.gif Maistas tikrai skanus, ir jo pilnai užteko dviems dienoms, net per daug  rolleyes.gif Aplinka irgi graži, o ypač vasarą, o kaina žiūriu šiemet gerokai pakilo, bet tikrai verta  mirksiukas.gif Jei dar kas domins klauskit  mirksiukas.gif

na o gal tada savo nuotraukas gali atsiusti paziureti!
Atsakyti
tai kad neturiu fotkių kad labai ta aplinka matytusi ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš taip pat galėčiau pasidalinti savo patirtimi smile.gif
Mes praeitą vasarą šventėm vestuves Petrauskų sodyboje, buvau prisiskaičius visokių komentarų g.gif O dabar galiu pati pasakyti šios sodybos privalumus ir trūkumus..
Privalumas, kad tai pakankamai nuošali vieta, visai netoli Nemunas, gražiai sutvarkyta aplinka, daug vietos pasisėdėti lauke, tačiau tik esant geram orui, nes jei lytų tai vietos labai sumažėtų, nėra stogo lauke. O viduje vietos šokti tai labai nedaug. Dėl miegojimo tai problemų mums nebuvo, nes buvo gyvenančių Kulautuvoje, bet jei norėtum 50 žm. suguldyti tai sunkiai, nes yra gal 13 dviviečių lovų.. ir dar apie 20 ant čiužinių galima paguldyti. Dar yra nedidelis minusas kad mažokai dušų tik 2, bet tai labai nesijautė.
Dėl maisto galiu pasakyti, kad buvo sočiai, skaniai ir įvairus.. Aišku ne kaip restorane, bet čia ir nėra restoranas.. smile.gif
Man ten patiko... oras buvo puikus.. nuotaika gera.. visko užteko ir visi buvo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas turi kokiu ziniu apie bernatoniu sodyba kulautuvoje?seimininkai, aptarnavimas, nakvyne, maistas? aciu
Atsakyti
QUOTE(Vilmux @ 2004 04 19, 14:45)
O aplink Kauna gal kas zinot neblogu vieteliu? Sesuo savo vestuves svente Rumsiskiu viesbutyje, tai tikrai labai nuostabiai viskas vyko-ir aplinka  thumbup.gif  ir maistas, ir aptarnavimas. Bet kazkaip savo toje pacioje vietoje rengti kazkaip neidomu, norisi kazko naujo, sviezio  biggrin.gif

Labas merginos

na man taip pat tapo aktuali tema , kur svesti vestuves Kaune, tai va sudomino tas Rumsiskiu viesbutis. Kaip ten viskas, ar tikrai tinkama vieta? Na pasakykit ka nors del jo 4u.gif
Atsakyti
Teko ten lankytis. Nebloga aplinka, daug vietos, šviesu ir jauku. Yra atskira nemaža salė šokiams, ji taip pat gali būti ir panaudota kaip ir poilsio ar pasisėdėjimų kambarys. Yra nemažai vietų (2 ir 3 aukšte) nakvynei, jei aktualu. Ir vidinis kiemelis yra, o šiaip jau visa teritoriją užrakina vakare, kad būtų saugu. Taigi, sakyčiau, neblogas variantas, verta nulėkti apsižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(operatorius @ 2005 11 29, 15:05)
Teko ten lankytis. Nebloga aplinka, daug vietos, šviesu ir jauku. Yra atskira nemaža salė šokiams, ji taip pat gali būti ir panaudota kaip ir poilsio ar pasisėdėjimų kambarys. Yra nemažai vietų (2 ir 3 aukšte) nakvynei, jei aktualu. Ir vidinis kiemelis yra, o šiaip jau visa teritoriją užrakina vakare, kad būtų saugu. Taigi, sakyčiau, neblogas variantas, verta nulėkti apsižiūrėti.

Cia apie kuria vieta?
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2005 11 29, 12:25)
Cia apie kuria vieta?

cia apie Rumsiskes!
Atsakyti
aciu, Katytee biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(operatorius @ 2005 11 29, 15:05)

Labas rytas

aciu uz informaija tikrai nuvaziuosim drinks_cheers.gif nors vestuves tik rugpjuti, bet jau reik dometis g.gif
Atsakyti