Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(estella @ 2005 03 22, 15:53)
mes tai uzsisakeme "Sandija". Patiko man ten sale, nedidele, bet labai jauki ir grazi, kieme vasara pavesine buna, fontanas...kiemas siaip gal ir mazokas truputi, bet sales jaukumas viska atperka:) Tik vat noreciau ishgirst kokiu nors atsiliepimu, nes kazkaip pasirode, kad nelabai kas uzsisakineja sioje vietoje.

Labas, aš kaip ir pasilikau užsisakius "Sandiją",bet mane neramina, kad ten mažoka vietos. O kiek jūs žmonių ten švesit? Jau galvojam ir kur užmiestyje švesti. Gal dar kas kokių vietų žinot?
Beje kaip tau sekasi toliau vestuves planuoti? Man niekaip nesiseka filmuotojo rasti už prieinama kainą. Visi labai jau brangiai prašo. Gal turi kokių kontaktų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 04 02, 17:54)
Labas, aš kaip ir pasilikau užsisakius "Sandiją",bet mane neramina, kad ten mažoka vietos. O kiek jūs žmonių ten švesit? Jau galvojam ir kur užmiestyje švesti. Gal dar kas kokių vietų žinot?
Beje kaip tau sekasi toliau vestuves planuoti? Man niekaip nesiseka filmuotojo rasti už prieinama kainą. Visi labai jau brangiai prašo. Gal turi kokių kontaktų? ax.gif

pas mus bus gal apie 28 zmones. Man tai atrodo, kad vistiek veiksmas persikels i kiema, tai ten vietos turetu pakakti:)
O del filmuotoju, tai negaliu patart sad.gif Nes pas mus bus tik fotografas.
Atsakyti
QUOTE(Kapryzas @ 2005 03 25, 20:39)
mes jau siandien padavem rankpinigius i Jachtkluba mirksiukas.gif , nezinau musu bus apie 80 zmoniu ten jie dabar biski prasiplete ir pasaliniu visai nebus, viskas musu. Barmenui ir dviem padavejom po 24val. reikes po 20lt. kiekvienam moket. Siaip atrodo viskas labai fainai thumbup.gif  ir kainos geros ir maistas labai graziai atrodo.Jie Miesto sodo padalinys taip kad man atrodo su maistu problemu neturetu buti g.gif  Taip vadybininkes labai malonios ir atrodo bent dabar kad nieko nereikes rupintis viska jie padarys.Kazkiek alchoholio iena i kaina, o paskui is ju pirksim didmeninem kainom thumbup.gif  thumbup.gif

Pati dirbau jachtklube ir tikrai zinau kaip ten organizuojamos vestuves drinks_cheers.gif
labai gerai pasirinkai, manau nenusivilsi, nes vestuves jie organizuoja tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 03 23, 10:00)
del skonio nesigincijama. man buvo tikrai labai skanu.

Dėl Rumšiškių tikrai siūlyčiau gerai pagalvoti... maistas buvo 3 kartus (kiek ten buvau) labai neskanus.... sad.gif be to siūlyčiau šioje temoje pasiskaityti ir kitos forumietės atsiliepimus šioje temoje, kuriai net vaistų prireikė....šventė Rumšiškėse...

Rumšiškės turi tik vieną pliusą: gražią aplinką, gerus kambarius, baseiną, pirtį.... taigi spręskit pačios ko ieškote.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 04 15, 13:59)
Dėl Rumšiškių tikrai siūlyčiau gerai pagalvoti... maistas buvo 3 kartus (kiek ten buvau) labai neskanus.... sad.gif  be to siūlyčiau šioje temoje pasiskaityti ir kitos forumietės atsiliepimus šioje temoje, kuriai net vaistų prireikė....šventė Rumšiškėse...

Rumšiškės turi tik vieną pliusą: gražią aplinką, gerus kambarius, baseiną, pirtį.... taigi spręskit pačios ko ieškote.... 4u.gif

o jus i vestuves vien valgyt susirenkat?
as taip pat ten buvau, maistas tikrai skanus ir jo pakanka.
man svarbiausia yra grazi aplinka, patogios lovos ( o ne ant zemes kaip kai kur), pasiilsejumui nors kelioms valandoms ir ryte dusas. Atsiprasau, bet kai pas Petrauskus buvom nuvyke, tai dusas buvo tik vienas. Tai kiek laiko 46 zmones turetu laukti eileje juo pasinaudoti. Jau matau save po vestuvines nakties stovincia eileje, tam kad apsipraust... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 04 15, 20:37)
man svarbiausia yra grazi aplinka, patogios lovos ( o ne ant zemes kaip kai kur),  pasiilsejumui nors kelioms valandoms ir ryte dusas. Atsiprasau, bet kai pas Petrauskus buvom nuvyke, tai dusas buvo tik vienas. Tai kiek laiko 46 zmones turetu laukti eileje juo pasinaudoti. Jau matau save po vestuvines nakties stovincia eileje, tam kad apsipraust... blink.gif

O Jus tai, kaip pastebjau, tai pamiegot ir nusipraust susirenkat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenyte23 @ 2005 04 16, 18:42)
O Jus tai, kaip pastebjau, tai pamiegot ir nusipraust susirenkat smile.gif

na, be miego dvi paras nelabai tvert galiu, o pradet smirdet irgi nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 04 17, 07:45)
na, be miego dvi paras nelabai tvert galiu, o pradet smirdet irgi nesinori.

Yell, gaila, bet Rumšiškės jau seniausiai visai vasarai ir rugsėjo mėnesiui užimtos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2005 04 18, 08:26)
Yell, gaila, bet Rumšiškės jau seniausiai visai vasarai ir rugsėjo mėnesiui užimtos doh.gif  doh.gif

Lexusia, pamirsk tas rumsiskes, juk uzsisakei manau tikrai neprastesne vietele, gal net geresne thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 04 15, 20:37)
man svarbiausia yra grazi aplinka, patogios lovos ( o ne ant zemes kaip kai kur),  pasiilsejumui nors kelioms valandoms ir ryte dusas. Atsiprasau, bet kai pas Petrauskus buvom nuvyke, tai dusas buvo tik vienas. Tai kiek laiko 46 zmones turetu laukti eileje juo pasinaudoti. Jau matau save po vestuvines nakties stovincia eileje, tam kad apsipraust... blink.gif

Matyt gali valgyti bet ką.... biggrin.gif
O vonių ir tualetų tikrai reikia, ypatingai antrą dieną, kai visiem skrandžiai nuo to "skanaus ir gero" maisto sustoja... smile.gif

P.S. maisto pakanka pirmai dienai, antrai dienai- jaunųjų tėvai į maisto parduotuvę važiavo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza:): 18 balandžio 2005 - 13:10
O gal girdejot ka nors apie "Pas Pranciska" maista? Mes pasinaudotumem ju isvezamojo banketo paslaugomis... Ar verta? Ar skanu? Kaip su kainom?
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 04 18, 14:05)
Matyt gali valgyti bet ką.... biggrin.gif
O vonių ir tualetų tikrai reikia, ypatingai antrą dieną, kai visiem skrandžiai nuo to "skanaus ir gero" maisto sustoja... smile.gif

P.S. maisto pakanka pirmai dienai, antrai dienai- jaunųjų tėvai į maisto parduotuvę važiavo... doh.gif

kazkokias pievas tu cia kliedi. nieko panasaus ten nesu macius. maisto liko, o tai kas liko viska sudejo i dezutes namo veztis. nebent per ta jusu svente buvo kox storuliu-besociu balius cool.gif
Atsakyti