Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(naaringiux @ 2006 04 25, 18:53)
gal 3DE ar kaip jis ten vadinasi  g.gif

as turejau visa 3d serija. super dalykelis, o dar ir saldantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 25, 20:47)
is tos serijos turiu veido krema, niu man jis skaniai kvepia, gerai tepasi. Esu patenkinta  bigsmile.gif

Aš dabar jį turiu, tai man jo kvapas labai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 25, 19:53)
gal 3DE ar kaip jis ten vadinasi  g.gif

Ne, ne tas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 26, 16:09)
Ne, ne tas  unsure.gif

a tai koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 26, 22:00)
a tai koks  g.gif

Geltona bonkute, su Q10 4u.gif
Atsakyti
isduosiu paslapti is kur galima dar pigiau sios firmos kosmetikos priemoniu gaut. o gi ju sandeliuose vilkpedes bazej thumbup.gif
Atsakyti
Man tai visai patinka prausiklis veidui melinoj pakuotej-pigu,svelnu ir gerai nuvalo akiu makiaza tongue.gif
Atsakyti
Bet man tas anticeliulitinio kremo saldomasis poveikis mad.gif labai nepatinka.

Beje tik dabar atradau ( kai nusipirkau sita balzama biustui ) kad yra super kremas biustui stangrinti ir strijoms naikinti.

Kuo toliau tuo giliau isitikinu, kad rusai daro ne blogiau nei visi L'oreal ir kitos super brangios kosmetikos firmos.
Ir pakuotes apipavidalinimas ir tai kas viduj... wub.gif Saunuoliai. Taupo mano pinigelius thumbup.gif
Atsakyti
turiu toniką. gal visai ir nieko. svarbu man, kad odelės negraužia, nes jautrią turiu ax.gif ir dar kremuką rankomis su ramunėlėmis. patinka, nes natūralus ramunėlių kvapas. kuo mažiau chemijos - tuo geriau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė Pagnė: 30 liepos 2006 - 13:52
QUOTE(Solve @ 2006 06 05, 20:53)
Beje tik dabar atradau ( kai nusipirkau sita balzama biustui ) kad yra super kremas biustui stangrinti ir strijoms naikinti. 

Kuo toliau tuo giliau isitikinu, kad rusai daro ne blogiau nei visi L'oreal ir kitos super brangios kosmetikos firmos.
Ir pakuotes apipavidalinimas ir tai kas viduj... wub.gif  Saunuoliai. Taupo mano pinigelius  thumbup.gif

Ar aš kažko nesupratau g.gif ?
Bet pagal nuorodą tai yra mirra-lux kremas biustui ir su EVELINE tai neturi nieko bendra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 30 liepos 2006 - 16:47
Aš, tiesą sakant, šitos kosmetikos taip pat neniekinu smile.gif Kartais imu ir pasiimu kokį daiktelį - ypač kai staiga kremas pasibaigia, o ką vartoti toliau, nesugalvoju... Taigi, šiuo metu turiu naktinį paakių kremą su Q10 ir pasakiškai gerą kūno kremą Spa - naujovė, tiesa, viose Maximose ir Rimi jau yra, kaina 7-12lt. Nerealiai stangrina, drėkina ir maloniai jaučiasi.
Atsakyti
Esu laabai patenkinta makiažo valykliu ir kremuku sausai odai Happy day thumbup.gif
Atsakyti