Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 29, 16:13)
kazkada nusprendziau pabandyti pigesni tusa, nusipirkau eveline is abieju pusiu,(ale loreal dvipusis) kainavo apie 12lt, tai  doh.gif  po poros bandymu ismeciau, tragedija visiska, nieko nedazo, blakstienos kaip cementu isteptos buvo  lotuliukas.gif

Na as kalbejau apie lupu blizgesi mirksiukas.gif ...apie tusa nieko negaliu pasakyti, nesupirkusi
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 03 29, 15:04)
aš taip pat tokį turiu...na man patinka bigsmile.gif

Dabar dar nusipirkau ir tos serijos veido kremą. Parašyta, kad tinka sausai ir ypač jautriai veido odai. Su ožkos pienu. Sakyč, net labai neprastas 4u.gif
Dėl galiojimo, tai tikrai parašiau nežinodama tiksliai blush2.gif
O EVELINE galima rasti bet kuriam DROGE, manyčiau.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(sanija @ 2006 03 30, 14:24)
Na as kalbejau apie lupu blizgesi  mirksiukas.gif  ...apie  tusa nieko negaliu pasakyti, nesupirkusi

kazkuri mamyte klause apie tusus ax.gif
Atsakyti
Gal yra koks nors geras sios firmos veido prausiklis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 03 31, 23:34)
Gal yra koks nors geras sios firmos veido prausiklis?  smile.gif

Aš pat turėjau prausiklį raudonoj pakuotėje, su Q10, tai truputėlį veida sausindavo. Ir turėjau pienelį veidui valyti melynoje pakuotėje, lyg 3in1. Pienelis labai patiko, tai gal tos serijos ir prausiklis būtų geras mirksiukas.gif Ir dar manyčiau neprastas prausiklis turėtų būti iš serijos su ožkos pienu. Kai dabartinį savo pabaigsiu, pirksiu šitą.
Atsakyti
QUOTE(Christa @ 2006 04 02, 11:21)
Aš pat turėjau prausiklį raudonoj pakuotėje, su Q10, tai truputėlį veida sausindavo.  Ir turėjau pienelį veidui valyti melynoje pakuotėje, lyg 3in1. Pienelis labai patiko, tai gal tos serijos ir prausiklis būtų geras mirksiukas.gif  Ir dar manyčiau neprastas prausiklis turėtų būti iš serijos su ožkos pienu. Kai dabartinį savo pabaigsiu, pirksiu šitą.

Pienelius 3 in 1 naudoju jau kokius 4 metus, tik kaitalioju serijas, bet visi patinka wub.gif
Dar turejau krema ir kauke is Aqua serijos, dabar ji dingus is prekybos tai irgi labai patiko, o kremas issipletusiems kapiliarams seip sau,
dar turiu seselius, bet irgi schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau krema nuo celiulito is Eveline lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kremas kaip kremas, lengvai isigeria, o poveikio dar per anksti laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 25, 17:32)
Nusipirkau krema nuo celiulito is Eveline  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai kremas kaip kremas, lengvai isigeria, o poveikio dar per anksti laukti  unsure.gif

gal 3DE ar kaip jis ten vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 03 23, 20:59)
Nežinau, kaip dabar, bet dar iš senų laikų tiesiog negaliu pakęsti šios kosmetikos lotuliukas.gif Man ji atrodo nenatūrali, pigi ir nieko verta doh.gif Seniai seniai turėjau kremą veidui, kuris dieviškai kvepėjo, bet tik tiek. Ant veido buvo neįmanoma tepti, jau toks riebus, toks sintetinis, kad nemoku apsakyti, o ir mano snukučiui visiškai netiko, imdavo niežėti, peršėti, berti ir t.t., ir pan.
Tau nuo kremo niezejo,o as kazkada pabandziau tonika,tai jomajo-veidas paraudo,atsirado smulkiu paberimu....Daugiau i ta puse net neziuriu schmoll.gif O va pazystama viena naudoja,atsidziaugt negali kremais bigsmile.gif Cia ,matyt, kaip kam...
As visada taip blush2.gif prisiklausau pagyru apie pigesnes linijas,tai jau kai nusiperku,tai nusiperku unsure.gif Ir visada griztu prie savo iprastai naudojamos kosmetikos...
Atsakyti
O man patinka thumbup.gif depiliacinis kremas šios firmos: ir kaina, ir kokybė thumbup.gif
Atsakyti
Aš turėjau šios firmos kremą ir toniką iš serijos pure control S.O.S. Stebuklų, žinoma, nepadarė, bet šiaip neblogos priemonės kaip už tokią kainą.
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 04 25, 20:27)
Aš turėjau šios firmos kremą ir toniką iš serijos pure control S.O.S.

is tos serijos turiu veido krema, niu man jis skaniai kvepia, gerai tepasi. Esu patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti