Pirkau Eveline drekinamaja kauke ( vienkartine pakuote) - labai maloni Butinai nusipirksiu dar Ir paakiu zele jau antra tutele abu su vyru baiginejam ( net jam patiko).
Bet kremu gausybe toookia kad pasimeti i parduotuve nuejes, gerai kad meginuku buna, tai pasiiimu ir jei patinka nusiperku toki krema.
Dabar pirkau Hapy skin - šį rytą išbandysiu, aisku rezultatai pasijus veliau. Bet jei nepatiks, tai is karto
O apie kokius blizgesius snekat, bent pakuote nupasakokit - ar su sepeteliu, ar tokiose mazose tutelese
Sanija, geri blizgesiai tie, kur su šepeteliu, ten net ne blizgesiai, o skysti lupdažiai
Mamos, gal kas žinot, ar gamina Evelline dvigubus tušus (tokius kaip Loreal)? Gal kas matėt pirkt?
Mamos, gal kas žinot, ar gamina Evelline dvigubus tušus (tokius kaip Loreal)? Gal kas matėt pirkt?
Nusipirkau EVELINE rankų kremą su ožkos pienu (nauja serija), tai superinis . Labai patiko tos pačios serijos paakių kremukas (su ožkos pienu) . Taip pat naudoju senesnės serijos veido naktinį kremą su ožkos pienu - tai toks neprastas, bet ir neypatingas... Taip pat labai geras drėkinantis paakių kremukas su žaliaja arbata, švelnutis toks, liux jaunai odai . Visas prekes pirkau DROGE.
Nežinau, kaip dabar, bet dar iš senų laikų tiesiog negaliu pakęsti šios kosmetikos Man ji atrodo nenatūrali, pigi ir nieko verta Seniai seniai turėjau kremą veidui, kuris dieviškai kvepėjo, bet tik tiek. Ant veido buvo neįmanoma tepti, jau toks riebus, toks sintetinis, kad nemoku apsakyti, o ir mano snukučiui visiškai netiko, imdavo niežėti, peršėti, berti ir t.t., ir pan. Šešėliai taip pat paliko prastą įspūdį, nes buvo it akmuo, neįmanoma užtepti, nors spalvytė ir pakankamai sodri, tačiau ant vokų vos vos įžiūrima tapdavo. Žodžiu, visiškas šlamštas ta "Eveline", bent jau man Nors ko dar galima tikėtis iš lenkiškos kosmetikos O gal aš klystu? Gal šiandien ši firma pakankamai kokybiška?
QUOTE(Valeri @ 2006 03 23, 20:59)
Nežinau, kaip dabar, bet dar iš senų laikų tiesiog negaliu pakęsti šios kosmetikos Man ji atrodo nenatūrali, pigi ir nieko verta Seniai seniai turėjau kremą veidui, kuris dieviškai kvepėjo, bet tik tiek. Ant veido buvo neįmanoma tepti, jau toks riebus, toks sintetinis, kad nemoku apsakyti, o ir mano snukučiui visiškai netiko, imdavo niežėti, peršėti, berti ir t.t., ir pan. Šešėliai taip pat paliko prastą įspūdį, nes buvo it akmuo, neįmanoma užtepti, nors spalvytė ir pakankamai sodri, tačiau ant vokų vos vos įžiūrima tapdavo. Žodžiu, visiškas šlamštas ta "Eveline", bent jau man Nors ko dar galima tikėtis iš lenkiškos kosmetikos O gal aš klystu? Gal šiandien ši firma pakankamai kokybiška?
Na mno manymu, šiandieninė EVELINE gerokai pasitaisiusi. Ir aš pamenu, kad EVELINE kaip keiksmažodis skambėjo ir buvau nusiteikusi skeptiškai. Dėl natūralumo...tai dabar tepu ir mastau, kad natūrali Galiojimo laikas 24 mėn. Sintetinė, spėju, galiotų ilgiau. Ir kvepia, ir kkonsistencija labai maloni Na ir mano jautriai odai tinka Na bet visiems skirtingai...
Likau suzaveta EVELINE kaukemis ( vienkartinese pakuotese) Pirma kart gyvenime nuemus kauke pamaciau rezultata As ta pakiuka sunaudoju per du kartus
QUOTE(Christa @ 2006 03 24, 01:32)
Galiojimo laikas 24 mėn. Sintetinė, spėju, galiotų ilgiau.
Natūralios kosmetikos galiojimo laikas šiaip jau nesiekia nė vienerių metų...
QUOTE(dontstop @ 2006 03 17, 09:48)
Sanija, geri blizgesiai tie, kur su šepeteliu, ten net ne blizgesiai, o skysti lupdažiai
Isbandziau, nusipirkau net du - laaabai patiko , nei uz ka nebepirksiu Loreal
QUOTE(Christa @ 2006 03 23, 16:48)
Nusipirkau EVELINE rankų kremą su ožkos pienu (nauja serija), tai superinis .
aš taip pat tokį turiu...na man patinka
QUOTE(sanija @ 2006 03 29, 14:42)
Isbandziau, nusipirkau net du - laaabai patiko , nei uz ka nebepirksiu Loreal
kazkada nusprendziau pabandyti pigesni tusa, nusipirkau eveline is abieju pusiu,(ale loreal dvipusis) kainavo apie 12lt, tai po poros bandymu ismeciau, tragedija visiska, nieko nedazo, blakstienos kaip cementu isteptos buvo