Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

mano odai puikiai tinka AGE CONTROL serijos kremukai, su botox efektu thumbup.gif
tiek dienai, tiek nakciai, tiek stangrinantis serumas. Aisku, man jau ne 30 metu biggrin.gif mirksiukas.gif , taigi pakeitimui tarp brangesniu kremu tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Įdonu o kaip krtemukai nuo saulės, kuriuos dabar taip intensyviai reklamuoja g.gif Dar labai domintų savaiminio įdegio kremukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 06 24, 18:03)
Nagų stiprinimo lakas labai geras,ir aš turiu tokį, tai poveikis panašus kaip Nailteko (čia bent jau man),bet nesausina nagų taip, o sakykit, ar yra Evelin kokie lūpų dažai ar blizgesiai,ir kur jų būtų galima įsigyti? smile.gif

As apakusi biggrin.gif
O kiek kainuoja tas stiprinimo lakas?
Ir kaip naudoti: kaip NailTek'a tepti kiekviena diena, ar kaip nors kitaip?
Ir kur gauti? Man kazkaip akys neuzkliuvo uz laku, namaciau pirkti.... ax.gif
Aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2005 06 27, 13:10)
Įdonu o kaip krtemukai nuo saulės, kuriuos dabar taip intensyviai reklamuoja g.gif Dar labai domintų savaiminio įdegio kremukas blush2.gif

sveika, labai neblogas kremukas po saules voniu - ramina, vesina, minkstina oda thumbup.gif O nuo saules apsauginis su 18 SPF, padeda isvengti, bet kai saules tik tiek cia, tai manau, mazesni SPF but naudingiau ax.gif Apie savaiminio idegio nieko negirdejau, gal negamina smile.gif
Atsakyti
Apie savaiminio idegio nieko negirdejau, gal negamina smile.gif
[/quote]

Gamina gamina, pati maciau. Vakar, perskaiciusi sia tema, tycia uzsukau i "Svaros prekes", tai nuo Eveline produkcijos akys apraibo smile.gif
Nusiziurejau dienini ir naktini kremus ir prausikli jautriai odai. Gal kas bandet?
ir dar galvoju apie kuno losjona su blizgesio efektu rolleyes.gif
Cia taip isgyret, kad reikes isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik grįžau iš vilkpėdės bazės mirksiukas.gif EVELINE kosmetikos pasirinkimas doh.gif reikia labai gerai žinoti ko nori, nes kitaip neišsirinksi schmoll.gif biggrin.gif Yra ne tik kremukų, bet ir kosmetikos-nuo šešėlių iki lūpdažių. Taip pat nemažas pasirinkimas nagų lako, nusipirkau rekomenduotą nagų stiprinimo laka, kaina apie du litukus mirksiukas.gif Tiesa, dar didelis išpardavimas kremų nuo saulės, būtent EVELINE firmos smile.gif
Atsakyti
aha, pati uzklausiau kur yra didelis Eveline produkcijos asortimentas, o paskui nuvaziavau i baze ir pamaciau kad ten jos pilna doh.gif
Atsakyti
Mamusiuka, o kažino kokios kokybės yra Evelin blizgesiai ir lūpų dažai? g.gif smile.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Labai liux ta eveline kosmetika thumbup.gif aš naudoju prausiklį ir kremą nuo spuogų, nerealus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 06 29, 07:52)
Mamusiuka, o kažino kokios kokybės yra Evelin blizgesiai ir lūpų dažai? g.gif  smile.gif  ax.gif  smile.gif

Kaškas buvo minėjęs kad labai patiko lūpų blizgesys mirksiukas.gif Pati nebandžiau, bet štai rekomenduotą makijažo valiklį 3 in 1 jau išbandžiau thumbup.gif man labai patiko smile.gif Turiu įtarimą, kad pasidarysiu pigios kosmetikos fanė biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 06 29, 08:52)
Mamusiuka, o kažino kokios kokybės yra Evelin blizgesiai ir lūpų dažai? g.gif  smile.gif  ax.gif  smile.gif

As naudojau kazkada lupu blizgesi(toki be spalvos,permatoma) tai visai neblogas o dar kai kaina tokia tai iswis gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na, ir as susigundziau, nueijau siandien i Droga, ne kazin ka radau... mirksiukas.gif Tik anticeliulitine zele, krema lieknejimui ir krutinei kazkokia priemone, bet viskas tinka tik tom, kam virs 30... sad.gif
Atsakyti