mano odai puikiai tinka AGE CONTROL serijos kremukai, su botox efektu
tiek dienai, tiek nakciai, tiek stangrinantis serumas. Aisku, man jau ne 30 metu , taigi pakeitimui tarp brangesniu kremu tiesiog
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 06 24, 18:03)
Nagų stiprinimo lakas labai geras,ir aš turiu tokį, tai poveikis panašus kaip Nailteko (čia bent jau man),bet nesausina nagų taip, o sakykit, ar yra Evelin kokie lūpų dažai ar blizgesiai,ir kur jų būtų galima įsigyti?
As apakusi
O kiek kainuoja tas stiprinimo lakas?
Ir kaip naudoti: kaip NailTek'a tepti kiekviena diena, ar kaip nors kitaip?
Ir kur gauti? Man kazkaip akys neuzkliuvo uz laku, namaciau pirkti....
Aciu
QUOTE(mamusiuka @ 2005 06 27, 13:10)
Įdonu o kaip krtemukai nuo saulės, kuriuos dabar taip intensyviai reklamuoja Dar labai domintų savaiminio įdegio kremukas
sveika, labai neblogas kremukas po saules voniu - ramina, vesina, minkstina oda O nuo saules apsauginis su 18 SPF, padeda isvengti, bet kai saules tik tiek cia, tai manau, mazesni SPF but naudingiau Apie savaiminio idegio nieko negirdejau, gal negamina
Apie savaiminio idegio nieko negirdejau, gal negamina
[/quote]
Gamina gamina, pati maciau. Vakar, perskaiciusi sia tema, tycia uzsukau i "Svaros prekes", tai nuo Eveline produkcijos akys apraibo
Nusiziurejau dienini ir naktini kremus ir prausikli jautriai odai. Gal kas bandet?
ir dar galvoju apie kuno losjona su blizgesio efektu
Cia taip isgyret, kad reikes isbandyti
[/quote]
Gamina gamina, pati maciau. Vakar, perskaiciusi sia tema, tycia uzsukau i "Svaros prekes", tai nuo Eveline produkcijos akys apraibo
Nusiziurejau dienini ir naktini kremus ir prausikli jautriai odai. Gal kas bandet?
ir dar galvoju apie kuno losjona su blizgesio efektu
Cia taip isgyret, kad reikes isbandyti
Ką tik grįžau iš vilkpėdės bazės EVELINE kosmetikos pasirinkimas reikia labai gerai žinoti ko nori, nes kitaip neišsirinksi Yra ne tik kremukų, bet ir kosmetikos-nuo šešėlių iki lūpdažių. Taip pat nemažas pasirinkimas nagų lako, nusipirkau rekomenduotą nagų stiprinimo laka, kaina apie du litukus Tiesa, dar didelis išpardavimas kremų nuo saulės, būtent EVELINE firmos
aha, pati uzklausiau kur yra didelis Eveline produkcijos asortimentas, o paskui nuvaziavau i baze ir pamaciau kad ten jos pilna
Mamusiuka, o kažino kokios kokybės yra Evelin blizgesiai ir lūpų dažai?
Labai liux ta eveline kosmetika aš naudoju prausiklį ir kremą nuo spuogų, nerealus dalykas
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 06 29, 07:52)
Kaškas buvo minėjęs kad labai patiko lūpų blizgesys Pati nebandžiau, bet štai rekomenduotą makijažo valiklį 3 in 1 jau išbandžiau man labai patiko Turiu įtarimą, kad pasidarysiu pigios kosmetikos fanė
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 06 29, 08:52)
As naudojau kazkada lupu blizgesi(toki be spalvos,permatoma) tai visai neblogas o dar kai kaina tokia tai iswis gerai
Na, ir as susigundziau, nueijau siandien i Droga, ne kazin ka radau... Tik anticeliulitine zele, krema lieknejimui ir krutinei kazkokia priemone, bet viskas tinka tik tom, kam virs 30...