Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(vilma Liu @ 2005 05 11, 12:33)
O koks pavadinimas to kremo?

Kažkada esu gavusi dovanų Eveline lūpų blizgesį ax.gif , iš pradžių buvau kažkur buvau jį nukišus (nes pati tokio niekad nepirkčiau), o paskui visai maloniai sunaudojau biggrin.gif . Na, kvapas savotiškas (ne braškių kokių), bet pakenčiamas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aladinė: 11 gegužės 2005 - 11:43
pure control S.O.S.
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2005 04 24, 16:23)
Labai geras nagų stiprinimo lakas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tas gydomasis lakas tokios rausvos spalvos?
Ka jis daro?
Gal galetum apibudinti siek tiek daugiau? ax.gif
Atsakyti
man tai labai neblogi rankų kremai, veido kremai gal kiek prastesni, bet rankoms tai esu išbandžiusi ne vieną, pavadinimų neklauskit, nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Anksciau naudojau ivairias kaukytes is tos firmos jaigu neklystu,labai fainios buvo su vaisiais,ir dar patiko labai kremas po deginimosi ir savaiminis.
Atsakyti
aš iš Eveline turiu skystą akių pravedimą, tai esu labai patenkinta, nes buvau nusipirkus kažkokį kitokį, ant staigio reikėjo tai iš eveline nusipirkau o kai panaudojau aną išmečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek ta eveline pudra kainuoja?as tai kai reikia ko nors nuperku kurs nors salia,bet siap bazese ta kosmetika ir kita pigiau kainuoja net negu parduotuvese tik ne visada turiu laiko ten vaziuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandėte Eveline kažkokį kremuką ar želė nuo spuogų? Vienam droge mačiau, bet labai nesigilinau, o dabar pamaniau, jei geras - būtų visai nieko išbandyti.... ax.gif
Atsakyti
o gal kas zino kur yra kokia specializuota Eveline kosmetikos parduotuve ar panasiai, nes produkcija, kuri yra maximose, droge ir sarmoj tai cia labai mazai. paziurejau ju tinklapy- oho ko jie turi. bet gal ne viska lietuviai importuoja g.gif
o gal buna kokie eveline kosmetikos platintojai? ax.gif
Atsakyti
Nagų stiprinimo lakas labai geras,ir aš turiu tokį, tai poveikis panašus kaip Nailteko (čia bent jau man),bet nesausina nagų taip, o sakykit, ar yra Evelin kokie lūpų dažai ar blizgesiai,ir kur jų būtų galima įsigyti? smile.gif
Atsakyti
įsigijau depiliacinį kremą labai jautriai odai. Galiu pasakyt, kad man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, geras...niekad nebuciau patikejusi, kad EVELINE turi tiek daug produkcijos...
Reiks butinai isbandyti smile.gif
Atsakyti