Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(lauryna @ 2013 05 14, 11:15)
Bus Martinose zinau .

As ir papirkau Eveline micelini vandeni, be pompos, nes nebuvo tokio, o labai knietejo isbandyti smile.gif Tai lyginant su Bioderma, man Eveline yra sunkesnis toks, tirstesnis ir tusa nuvalo prasciau. Na bet dar ziuresiu koks bus ispudis po ilgesnio naudojimo. Butu idomu isgirsti ir kitu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Mačiau šiandien Karoliniškių martinoj micelinį su pompa, 200ml 13lt. Tik jis man pasirodė kažkoks kitoks, labai nenagrinėjau, dar seno turiu pusę.
Atsakyti
Pastebejau, kad eveline nagu stiprikliai sudetyje turi formaldehido, o spalvotuose lakuose neteko matyti sudetyje uzrasu formaldehidas, toluenas.. Kaip manote, ar spalvoti nagu lakai neturi siu kenksmingu medziagu, o gal kuri pastebejote, kad turi? tiesiog norisi nusipirkti pigesnius lakus be siu brudu... martynoje prekiavo jordana nagu lakais (jie big 3 free), bet siandien ju neradau ir sake, kad nebeprekiaus verysad.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie BB Cream 6 in 1 4u.gif buvo tik du tonai : tamsiai ir šviesiai odai, paėmiau šviesu (light), bet galiu teigti kad jis yra medium geriausiu atveju, mano strazdanas nepaslėpė o atvirkščiai išryškino kažkoks ryžas atspalvis. Tekstūra taip pat labai įdomi, tokia kaip košė. Neparašyta ant tutelės kokiai odai skirtas, bet mano mišriai tai nelabai, po keliu valandu T-zona paplaukė doh.gif kažkaip tikrai minusu daugiau negu pliusu, tad teks kažkam padovanoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2013 06 25, 22:07)
ateinu su atsiliepimais apie BB Cream 6 in 1  4u.gif buvo tik du tonai : tamsiai ir šviesiai odai, paėmiau šviesu (light), bet galiu teigti kad jis yra medium geriausiu atveju, mano strazdanas nepaslėpė o atvirkščiai išryškino kažkoks ryžas atspalvis. Tekstūra taip pat labai įdomi, tokia kaip košė. Neparašyta ant tutelės kokiai odai skirtas, bet mano mišriai tai nelabai, po keliu valandu T-zona paplaukė  doh.gif kažkaip tikrai minusu daugiau negu pliusu, tad teks kažkam padovanoti  blink.gif

Eveline turi 3 BB kremus:
pats pirmas išėjęs matyt buvo skirtas visiems odos tipams, arba normaliai odai, man netiko taip pat, riebokas pasirodė, nors visą pakuotę subaigiau, bet antrą kartą nepirkčiau;
paskui jie išleido riebiai ir kombinuotai odai skirtą - mano sausai buvo pats tas biggrin.gif pavasarį, vasarą per karščius visgi per riebus;
ir dabar jau yra paskutinė naujiena, BB anti - age. Šis brangesnis, turbūt net nebandysiu.
Visų atspalviai 2, turbūt identiški, man gerai tinka tamsesnis.
Atsakyti
Susigundžiau Maximoje pardavinėjamomis Eveline kaukėmis. Ėmiau drėkinančią. Įspūdžiai geri: oda švelnesnė, net kremo tepti nesinorėjo. Žodžiu užskaitytas pirkinukas 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau sios firmos seruma blakstienoms,bandysiu atsiauginti savasias,nes po priaugintu nuemimo vaizdelis tragiskas doh.gif
Atsakyti
Rekomenduokit eveline kokį kremuką ar geliuką paakių odai g.gif man 26, oda sausoka. Buvau Martinoj, tai galva apsisuko ir nenusipirkau doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 07 09, 17:52)
Rekomenduokit eveline kokį kremuką ar geliuką paakių odai  g.gif  man 26, oda sausoka. Buvau Martinoj, tai galva apsisuko ir nenusipirkau  doh.gif

Man labiausiai patikę (oda taip pat sausa):
gelis iš serijos su kakava - įsiminė, kad sudėtyje buvo daug gėrybių, labai gerai drėkino;
gelis iš serijos su orchidėjom - labai gerai drėkino, pastebimai pamažino nuo išsausėjimo atsiradusias raukšleles;
kremas iš serijos su alyvuogėmis - taipogi jokių priekaištų, sudėtis ne tuščia, nors riebesnis, nei anie, bet gerai įsigeria, galima iškart šešėlius tepti, drėkinimo ir maitinimo man užtenka, naudoju jį šiuo metu;
paakių rutuliukas iš serijos Hyaluron - puiki papildoma priemonė, kurią labai gerai naudoti ryte - nuima nemalonius pojučius neišsimiegojus biggrin.gif , tačiau aš manau, kad sausai odai jau vien šio rutuliuko pilnaverčiai paakių zonos priežiūrai neužtektų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 10, 11:34)
biggrin.gif
Man labiausiai patikę (oda taip pat sausa):
gelis iš serijos su kakava - įsiminė, kad sudėtyje buvo daug gėrybių, labai gerai drėkino;
gelis iš serijos su orchidėjom - labai gerai drėkino, pastebimai pamažino nuo išsausėjimo atsiradusias raukšleles;
kremas iš serijos su alyvuogėmis - taipogi jokių priekaištų, sudėtis ne tuščia, nors riebesnis, nei anie, bet gerai įsigeria, galima iškart šešėlius tepti, drėkinimo ir maitinimo man užtenka, naudoju jį šiuo metu;
paakių rutuliukas iš serijos Hyaluron - puiki papildoma priemonė, kurią labai gerai naudoti ryte - nuima nemalonius pojučius neišsimiegojus  biggrin.gif , tačiau aš manau, kad sausai odai jau vien šio rutuliuko pilnaverčiai paakių zonos priežiūrai neužtektų  ax.gif

Žodžiu - visi geri biggrin.gif Jaučiu bandysiu iš serijos su orchidėjom, nes ir kremus naudoju smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kelias savaites išbandinėjau naujus Eveline kremus, iš serijos Bio Argan Oil

user posted image

Mano bandytieji buvo dieninis aktyvus ir naktinis "mumijo", abu skirti nuo 35 metų.

Dieninis

user posted image

Visų pirma, nustebau dėl kremų išfasavimo, pakuotės net po 125 ml blink.gif Per kokį laiką aš sugebėčiau išnaudoti tokį kiekį, neįsivaizduoju, kai standartinių 50 ml man kartais (priklausomai nuo kremo tirštumo) užtenka ilgiau, nei metams doh.gif Toks išfasavimas mano akim yra minusas. Tačiau pats pakuotės tipas (tūtelė) man visai patinka.

Toliau - sudėtyje mineral oil, sudedamoji dalis, kurios aš labai vengiu verysad.gif Vis dėlto nusprendžiau kremą išbandyti (kad jau gavau abu dovanų).

Kremo kvapas, konsistencija malonūs, tačiau įsigeria jis sunkiai. Ryte greitai ruošiantis į darbą ir iškart po kremo užtepimo einant prie makiažo jis netinka. Kosmetiniai produktai ant jo gulasi nelygiai, plėmais. Dienos bėgyje net mano sausa oda riebiai blizga.

Taip pat nėra SPF.

Darau išvadą, kad man netiko, perleidžiu mamai.

Naktinis "mumijo"

user posted image

Jau geresnė sudėtis, be mineral oil (tačiau yra kitų blogiukų, pvz parabenų).
Neturiu priekaištų kremo kvapui, konsistencijai, įsigeria jis ne itin lengvai, tačiau kaip naktiniui - atleistina ax.gif Šis kremas lyginant su kitais Eveline naktiniais kremais (pvz, iš Orchidėjos serijos, Hyaluron) riebesnis, tirštesnis, sunkiau įsigeria. Vasarai jis man per suknkus.
Išvada - atidedu iki šildymo sezono pradžios biggrin.gif

Atsakyti
Susigundžiau, išbandžiau šį Eveline giliai valantį toniką.
Mano oda probleminė ir, nežinau, ar šitas gaminys man visiškai netinka, ar jis kaip tik atlieka savo darbą, bet tokiais didžiuliais spuogais nepamenu kada buvau išmėtyta per visą veidą doh.gif Gal kas žino, ar naudojant jį oda turi gražėti, ar iš pradžių iš giliai išsivalyti spuogų pavidalu?

user posted image
Atsakyti