Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(dontstop @ 2013 04 27, 06:32)
Suprantu  smile.gif  Bet krūtinės pagrindinė "problema", jei atmest gimdymus ir maitinimus, nukarimas, ir čia tiek profilaktiškai, tiek kovojant su jau atsiradusiais pakitimais, veiksmingas tik sportas (na, ir plastinė chirurgija  cool.gif4u.gif Aš neatkalbu jus nuo Eveline serumo pirkimo, jokiais būdais, tik sakau, kad jo visai kita paskirtis  mirksiukas.gif

Jau jį įsigijau, bet norėjau sulaukti atsiliepimų, sutepsiu jį kaip krūtinės kremą, nes niekada anksčiau specialios priežiūros jai neskyriau 4u.gif Sportas, tai čia bet koks, ar konkretūs pratimai krūtinei? Aš pati sportuoju, bet tas sportas tai tik bėgiojimas ir pratimai pilvo presui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 27 balandžio 2013 - 10:28
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 27, 11:28)
Jau jį įsigijau, bet norėjau sulaukti atsiliepimų, sutepsiu jį kaip krūtinės kremą, nes niekada anksčiau specialios priežiūros jai neskyriau  4u.gif  Sportas, tai čia bet koks, ar konkretūs pratimai krūtinei? Aš pati sportuoju, bet tas sportas tai tik bėgiojimas ir pratimai pilvo presui blush2.gif

Sportas - būtent pratimai krūtinei, su svoriais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 27, 17:59)
Sportas - būtent pratimai krūtinei, su svoriais  4u.gif

Dėkui, reiks paieškoti interneto platybėse smile.gif
Atsakyti
Giriu Eveline tušą Celebrity

user posted image

Šepetėlis patogus, silikoninis, mėgstu tokią formą. Tušas dažo riebiai, ryškiai, šiek tiek ilgina, gerokai storina, bent kol naujas - netrupa. Lyginant su mano mėgstamiausiu Eveline Volumix Fiberlast sidabriniu - mažiau ilgina, labiau storina, šiek tiek gali sulipinti blakstienas, bet atsargiai dažant to neatsitinka. Pirkau Martinoje, kaina 13 lt, dovanu duoda makiažo valiklį 4u.gif
Atsakyti
Noriu pagirti ir as tusa Eveline Big volume lash 5D
user posted image

Sepetelis toks keistokas,bet tikrai ir ilgina, ir storina,netepa. Tiek pinigu esu isleidus brangiems tusams,o cia tikras atradimas bigsmile.gif Buvo kazkokia akcija ar nuolaida,tai mokejau apie 10 lt thumbup.gif
Papildyta:
dar noriu paklaust,gal esate atradusios efektyvia priemone sviesinancia pigmentines demes,strazdanas. Va saulute pasirode ir man iskart "usai" pradejo rysketi. verysad.gif
Atsakyti
Ar mūsų parduotuvėse šiuo metu (vėl?) yra Eveline micelinių vandenų? Buvo labai geras produktas, nemačiau skirtumo tarp jo ir Biodermos vandens (išskyrus keliagubą kainą), bet vienu momentu Martinoje sakė, kad jo nebeveš. Dabar vėl randu atsiliepimų. Tai kokia situacija? smile.gif

QUOTE(Tisan @ 2013 05 13, 00:58)
dar noriu paklaust,gal esate atradusios efektyvia priemone sviesinancia pigmentines demes,strazdanas. Va saulute pasirode ir man iskart "usai" pradejo rysketi. verysad.gif

Rūgštinės priemonės, priemonės su hidrochinonu, ir būtinai - apsauginių kremų nuo saulės naudojimas. Kitaip - užburtas ratas su dėmėm ir jų naikinimu. Šiaip yra pigmentinių dėmių tema.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 05 13, 17:29)
Ar mūsų parduotuvėse šiuo metu (vėl?) yra Eveline micelinių vandenų? Buvo labai geras produktas, nemačiau skirtumo tarp jo ir Biodermos vandens (išskyrus keliagubą kainą), bet vienu momentu Martinoje sakė, kad jo nebeveš. Dabar vėl randu atsiliepimų. Tai kokia situacija? smile.gif

Šiuo metu jų tikrai yra Kauno ir Klaipėdos Martinose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 05 13, 17:29)
Ar mūsų parduotuvėse šiuo metu (vėl?) yra Eveline micelinių vandenų?

Prismoj pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 05 13, 16:29)

Tikrai ju bus prekyboje. Dabar atsirado nauja pakuote 240 ml. su pompa , bus patogiau naudotis.
Atsakyti
Dabar atsirado nauja pakuote 240 ml. su pompa

Įdomu Eurokose jau yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 05 14, 10:14)
Įdomu Eurokose jau yra  g.gif

Bus Martinose zinau .
Atsakyti
Išbandžiau Eveline liniją su orchidėja

user posted image

Micelinis vandenukas - naudoju vietoje toniko, gerai valo odą, drėkina, sudėtyje yra hialuruono rūgšties.

Vėsinantis paakių gelis - nejaučiu vėsinimo, tačiau gelis labai gerai drėkina odą, mažina patinimus, man atrodo, kad net ir raukšles mažina tongue.gif (arba veikia saviįtaigos efektas biggrin.gif ), greitai įsigeria, tinka kaip nakčiai, taip ir dienai, man tai vienas geriausių pastarojo meto paakių produktų smile.gif

Naktinis kremas - labai malonus ir taip pat man puikiai tikęs produktas, labai gerai drėkina odą, įsigeria vidutiniškai, rekomenduočiau tik sausai odai, kitiems tipams gali pasirodyti per riebus ir per sunkus.. Skaniai kvepia, man nepatinka tik atsukamas indelis.

Taip pat išbandžiau dvifazį makiažo valiklį, nors tokio tipo produktų nenaudoju (makiažą valau prausikliais su vandeniu), gavau dovanų ir visgi išbandžiau. Ir ką, patiko - labai gausų tamsų makiažą valo akimirksniu, tiesa, palieka aliejinį riebumą, bet šiaip labai malonus ir komfortiškas, gali būti, kad jis pakeis mano požiūrį į makiažo valymą rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti