Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

Gal kuri esate bandžiusi šį biusto kremą, domintų atsiliepimai
user posted image
Atsakyti
Esu bandziusi, kitos gyre, as nebekartociau schmoll.gif
Atsakyti
Dėl ko? ax.gif
Atsakyti
Aš kartojau 3 kartus tą biusto serumą ir dabar naudoju, man labai patinka: skaniai kvepia, gerai drėkina odą, greitai įsigeria. Stebuklų su krūtinės dydžiu nedaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 25 balandžio 2013 - 09:47
Aš jį galvoju panaudoti profilaktiškai, nes dar esu dar jauna. Nesu, kaip ant etiketės rašo, kad jis tinka pagimdžiusioms moterims arba numetusioms svorio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 25, 17:58)
Aš jį galvoju panaudoti profilaktiškai, nes dar esu dar jauna. Nesu, kaip ant etiketės rašo, kad jis tinka pagimdžiusioms moterims arba numetusioms svorio  4u.gif

Tai kam jis jums reikalingas, kokio poveikio tikitės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 11:29)
Tai kam jis jums reikalingas, kokio poveikio tikitės?  smile.gif

Ne manęs klausiat, bet aš taip pat ketinu jį nusipirkti ir panaudoti profilaktiškai 4u.gif juk galima pradėti naudoti, kad stiprinti odą, o ne jau post factum kaip sako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 04 26, 12:23)
Ne manęs klausiat, bet aš taip pat ketinu jį nusipirkti ir panaudoti profilaktiškai  4u.gif  juk galima pradėti naudoti, kad stiprinti odą, o ne jau post factum kaip sako  4u.gif

Profilaktiškai - tai nuo ko? Jei kartais nuo krūtinės nukarimo - nebus jokios naudos iš šios priemonės schmoll.gif Geriausia profilaktika - sportas smile.gif Stiprinti reikia ne odą, o raumenis smile.gif
Šitas serumas gan veiksmingai "atstato" krūtinę po gimdymo/maitinimo, t y aš turiu omeny, kad iš minkštos krūtinė pasidaro tokia g.gif standesnė ? unsure.gif Padeda kovoti su "tuščiais maišeliais" ax.gif Mamos mane supras ax.gif Bet kas nukaro, tas nukaro ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 26 balandžio 2013 - 14:51
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 15:50)
Profilaktiškai - tai nuo ko? Jei kartais nuo krūtinės nukarimo - nebus jokios naudos iš šios priemonės  schmoll.gif  Geriausia profilaktika - sportas  smile.gif Stiprinti reikia ne odą, o raumenis  smile.gif
Šitas serumas gan veiksmingai "atstato" krūtinę po gimdymo/maitinimo, t y aš turiu omeny, kad iš minkštos krūtinė pasidaro tokia  g.gif  standesnė ? unsure.gif Padeda kovoti su "tuščiais maišeliais"  ax.gif  Mamos mane supras  ax.gif  Bet kas nukaro, tas nukaro  ax.gif  rolleyes.gif

Supratau mirksiukas.gif 4u.gif o iš tiesų padeda? g.gif draugei rekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 04 26, 15:58)
Supratau  mirksiukas.gif  4u.gif  o iš tiesų padeda?  g.gif draugei rekomenduočiau.

Taip, manau, kad padeda, kaip rašiau vieną lapą atgal, aš jau trečią iš eilės naudoju, bandyčiau kokį kitą, bet apsilankius Eurokose ir Martinoje radau tik dar vieną tokio tipo priemonę, kuri buvo mineral oil antroje sudėties vietoje.. Tai kol į prekybą neišėjo nieko nauja, matyt, ir toliau naudosiuos Eveline smile.gif Aš pradėjau naudoti šį serumą baigus maitinimą krūtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 10:29)
Tai kam jis jums reikalingas, kokio poveikio tikitės?  smile.gif

Jokio konkretaus poveikio nesitikiu, nes krūtinė graži, nesuglebusi, tik noriu ją anksčiau laiko pradėti po truputį prižiūrėti. 4u.gif Čia tas pats, kai moteris pradeda rūpintis veido oda, kai atsiranda raukšlelių po paakiais, ant kaktos. Jos pradeda teptis įvairiausius kremus, bet tos raukšlelės jau yra pasekmė to, ką galėjai sustabdyti, atitolinti anksčiau. Todėl manau reikia rūpintis krūtine ne tada, kai ji jau suglebusi, o tuomet, kai jai gali padėti išvengti to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 26 balandžio 2013 - 20:01
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 26, 21:00)
Jokio konkretaus poveikio nesitikiu, nes krūtinė graži, nesuglebusi, tik noriu ją anksčiau laiko pradėti po truputį prižiūrėti. 4u.gif  Čia tas pats, kai moteris pradeda rūpintis veido oda, kai atsiranda raukšlelių po paakiais, ant kaktos. Jos pradeda teptis įvairiausius kremus, bet tos raukšlelės jau yra pasekmė to, ką galėjai sustabdyti, atitolinti anksčiau. Todėl manau reikia rūpintis krūtine ne tada, kai ji jau suglebusi, o tuomet, kai jai gali padėti išvengti to  smile.gif

Suprantu smile.gif Bet krūtinės pagrindinė "problema", jei atmest gimdymus ir maitinimus, nukarimas, ir čia tiek profilaktiškai, tiek kovojant su jau atsiradusiais pakitimais, veiksmingas tik sportas (na, ir plastinė chirurgija cool.gif ) 4u.gif Aš neatkalbu jus nuo Eveline serumo pirkimo, jokiais būdais, tik sakau, kad jo visai kita paskirtis mirksiukas.gif
Atsakyti