Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(_elena_ @ 2012 11 19, 21:55)
Pasinaudojau nuolaidomis Martinoje rolleyes.gif
user posted image

N-tasis biggrin.gif thumbup.gif vis bandau kitus bet sugrižtu prie jo wub.gif
user posted image
labai patiko, antakiu korektorius antakiams, pirkau juodos spalvos . patinka tuom kad nenudažo juodai, o toks geliukas su atspalviu, nera labai tirštas ir šepetelis atrodo lyg butu sausas, tai aš pabružinu prieš plauka ir paskui jau sušukuoju kaip reikia ir visa diena išlaiko forma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 19 lapkričio 2012 - 22:12
user posted image
palandžiojau eveline anglu kalba saite ir radau kad jie gamina kelios linijos odos baklinimui, ir šita kuri nuotraukoje skirta mišriai odai doh.gif kodel neveža pas mus verysad.gif kaip pikta gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 20 lapkričio 2012 - 08:12
user posted image
nutatriau vakar pabandyt kažka naujo ir nupirkau šį kremą paakiams, nes rusų forumose ši linija su alyvogem labai giriama , tuolab mano kremas su hialuronu pasibaige, rutulini geli diedas užbaigia, parduotuveje mano milymuku nebuvo biggrin.gif
vakar užtepiau o šiandien tepiau vaistus doh.gif nes paakiai pabruke oda ryškiai raudona ir visa kaip sudeginta, po prausimose perštejimas toks buvo kad ojojoj unsure.gif sedžiu su išbrukusiais raudomais paakiais ir oda virš akiu iki antakiu doh.gif vien žo kaip randona panda lotuliukas.gif doh.gif , kremo galiojimas geras rankas užtepiau kuo puikiausiai, bet paakiams pridare bedu, dar vienas pastebejimas - kvapas labai stiprus ir ikyrus
Atsakyti
Noriu pagirti sia kauke. Man jis labai patiko. Nors oda riebi, bet ziema ji papilkeja ir pasauseja. Si kauke puikiai atgaivino oda, bet odos nesuriebino. smile.gif

user posted image

Kremas Hydra expert is pradziu patiko. Jautesi odos drekinimas, pasirode ir ne per daug sunkus. Bet nunaudojus beveik trecdali jis man pradejo kimsti poras. Turincioms normalia oda manau jis butu superinis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 19, 22:11)

labai patiko, antakiu korektorius antakiams, pirkau juodos spalvos . patinka tuom kad nenudažo juodai, o toks geliukas su atspalviu, nera labai tirštas ir šepetelis atrodo lyg butu sausas, tai aš pabružinu prieš plauka ir paskui jau sušukuoju kaip reikia ir visa diena išlaiko forma wub.gif

labai susidomejau siuo produktu, bet nerandu jo Klaipedos martinose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 01 01, 18:00)
labai susidomejau siuo produktu, bet nerandu jo Klaipedos martinose  unsure.gif

paklauskit pardaveju, nes pakuote tokia pat kai iprastinio tušo 4u.gif
Atsakyti
Apie pirmąjį BB ,kiek domėjausi,atsiliepimai internete neypač,o šiandien išvydau 2 atspalvių naujieną mišriai odai:
user posted image
http://en.eveline.eu...COMPLEXION.html

Domins atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 04 sausio 2013 - 22:39
N-tasis  biggrin.gif  thumbup.gif vis bandau kitus bet sugrižtu prie jo wub.gif
user posted image

gal kas neseniai matete Vilniuje to antakiu koreguoklio g.gif

Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 08, 11:24)
gal kas neseniai matete Vilniuje to antakiu koreguoklio  g.gif

mačiau Vilkpėdės Martinoje.
Atsakyti
N-tasis  biggrin.gif  thumbup.gif vis bandau kitus bet sugrižtu prie jo wub.gif
user posted image

Ir as noriu prisidet prie pagyrimu siam korektoriui. Pirkau rudos spalvos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 19, 13:40)
Ir as noriu prisidet prie pagyrimu siam korektoriui. Pirkau rudos spalvos  thumbup.gif  wub.gif

pagaliau radau, nusipirkau juoda, puikus pirkinys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 03 16, 19:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oj negaliu, turbut bus metu atradymas lotuliukas.gif

user posted image

uz visus 3.89lt is martynos
spalva uzrasyta bezevyj atitiko idealiai, tepiau alia imusdama pirstu galiukais, maskuoja gerai, kaukes efekto nera thumbup.gif  matiskuma islaiko gerai ir nesausina, vien zo pirktas ant juoko o nustebino bigsmile.gif  negaliu atsigrozeti wub.gif

cia apie ji

Sveikos , ir as sita kazkada naudojau, bet man netiko, nuo jo dar labiau spuogai buvo, is eveline naudoju tik veido prausikli melynoje pakuoteje, na ziema, gal jis kiek agresyvus, bet po jo panaudojus tonika ir kremuka visai nieko, ir spuogu beveik nebera. Buna vienas, kitas, bet ne taip kaip anksciau visas veidas nusetas, skausmingi tokie spuogai budavo.
Atsakyti