Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(Tibė @ 2012 09 01, 20:21)
Aš šian irgi buvau Martinoj, bet to Eveline maskuoklio neradau verysad.gif
O pieštukas kažkaip nepaliko įspūdžio

As irgi pirma syki piestuka naudoju, Man svarbiausias kriterijus - kad gerai laikytusi ir, zinoma, tinkama spalva. Tiesa, kaip minejau, paakiams gal ir netiks, nes gali buti per sunkus.
Atsakyti
Siandien "Martinoje" maciau Eveline sampunus ir plauku kaukes. Kainos iki 9 lt. Sudetis lyg ir nieko. Gal esate ka nors bande is Eveline plauku prieziuros priemoniu? g.gif Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Pakomentuokit kasnors anticeliulitinius eveline kremus. Viena turejau kadaise, zalioj pakuotej, gelinis, visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 17, 22:05)
Siandien "Martinoje" maciau Eveline sampunus ir plauku kaukes. Kainos iki 9 lt. Sudetis lyg ir nieko. Gal esate ka nors bande is Eveline plauku prieziuros priemoniu? g.gif Kokie butu atsiliepimai?

QUOTE(Caridian @ 2012 09 18, 09:17)
Pakomentuokit kasnors anticeliulitinius eveline kremus. Viena turejau kadaise, zalioj pakuotej, gelinis, visai patiko smile.gif

Ir apie antic kremus, ir apie kaukę jau nė kartą buvau palikus atsiliepimus, bet ax.gif

kaukė - man nieko gero, nematau poveikio unsure.gif Nemalonus kvapas, nepatogi pakuotė. Tiesą sakant, viena blogiausių kada nors turėtų unsure.gif Daugiau plaukų produktų iš Eveline bandyti neplanuoju, manau, jie ne jų stiprioji pusė ax.gif

antic kremai ir serumai - vieni geriausių ir veiksmingiausių kada nors bandytų thumbup.gif Derinant su masažu, sportu ir apysveika mityba daro stebuklus thumbup.gif Vien tepdama kažkurį iš jų kremų panaikinau riebalų sankaupas šalia pažąstų (ten kur virš liemenėlės atsiranda). Iš šios serijos taip pat vykęs biusto kremas, bet nepatiko kremas nuo strijų (violetinis)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 18, 12:38)
Ir apie antic kremus, ir apie kaukę jau nė kartą buvau palikus atsiliepimus, bet  ax.gif

kaukė - man nieko gero, nematau poveikio  unsure.gif Nemalonus kvapas, nepatogi pakuotė. Tiesą sakant, viena blogiausių kada nors turėtų  unsure.gif  Daugiau plaukų produktų iš Eveline bandyti neplanuoju, manau, jie ne jų stiprioji pusė  ax.gif

antic kremai ir serumai - vieni geriausių ir veiksmingiausių kada nors bandytų  thumbup.gif  Derinant su masažu, sportu ir apysveika mityba daro stebuklus  thumbup.gif Vien tepdama kažkurį iš jų kremų panaikinau riebalų sankaupas šalia pažąstų (ten kur virš liemenėlės atsiranda). Iš šios serijos taip pat vykęs biusto kremas, bet nepatiko kremas nuo strijų (violetinis)

Gerai, kad susilaikiau nuo kaukes pirkimo, nors buvau susidomejusi kiausinine blush2.gif .
O apie anticeliulitinius kremus pritariu. Labai patiko. Naudoju pakaitomis zalia ir tamsiai vysnini. Matau realius rezultatus (aisku, +sportas ir mityba). O ir biusto kremas - vertas geru atsiliepimu. Visi sie dalykai yra kartotini.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 18, 16:38)
Gerai, kad susilaikiau nuo kaukes pirkimo, nors buvau susidomejusi kiausinine blush2.gif .
O apie anticeliulitinius kremus pritariu. Labai patiko. Naudoju pakaitomis zalia ir tamsiai vysnini. Matau realius rezultatus (aisku, +sportas ir mityba). O ir biusto kremas - vertas geru atsiliepimu. Visi sie dalykai yra kartotini.

O ka jis daro ? Stangrina ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 19, 09:25)

Stangrina, drėkina, skaniai kvepia smile.gif Naudojau po maitinimo nutraukimo, sugrąžino biustą į priešnėštuminę būklę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 19, 09:25)

Stangrina.
Atsakyti
Ateinu pagirti Eveline maskuoklio, puikiai paslepia trukumus, nesausina odos ir gera kaina 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 17 spalio 2012 - 13:58
kurioje Kauno MARTINOJE didesnis pasirinkimas.pagoglinus radau luksio ir kreves gatvese
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 11 12, 22:48)
kurioje Kauno MARTINOJE didesnis pasirinkimas.pagoglinus radau luksio ir kreves gatvese

Lukšio 4u.gif
Atsakyti
Aš pagirsiu šį tušą žalioj tūbelėj thumbup.gif Labai liuks, ilgina, riečia, tankina thumbup.gif O, kas svarbiausia, nesulipina blastienų. Tiesa, bent man, vieno sluoksnio nepakanka. Reikia tepti du ar tris, bet šiuo tušu labai džiaugiuosi.
Atsakyti