Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

Gal dar kokių atsiliepimų apie
user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 08 17, 15:45)
user posted image  4u.gif

Visos šiaip jį giria. Man tai neypatingas. Kartais užmaskuoja, kartais ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 08 17, 14:33)
donstop, o kokį savaiminio įdegio kremą naudoji?  ax.gif

Paskutinius kelerius metus - Sunvita. Šį mėn su nuolaida užsipirkau purškiamo Kolstyna, anksčiau patikdavo, bet kremas, ne purškiamas, tai žodžiu jau pasigailėjau, nes 3 sluoksniai to purškalo = 1 sluoksniui Sunvitos, kuri yra šiaip labai šviesi.. unsure.gif
Atsakyti
Paskatinta sekmes su Eveline naktiniu kremu misriai odai (bioHyaluron 4D, tokioj melsvai zalioj pakuotej), nusipirkau siandien toki vat daikta, nes mano prausiklis jau i pabaiga :
user posted image
Truputi pasigedau visam placiam Eveline asortimente prausikliu, ir truputi suabejojau del to Q10, nes kiek zinau cia labiau brandziai odai g.gif Na bet aprasymas visai patiko, o pasirinkimo kaip ir nebuvo tai paemiau. Bandysiu, matysiu kas cia kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2012 08 23, 00:36)
Paskatinta sekmes su Eveline naktiniu kremu misriai odai (bioHyaluron 4D, tokioj melsvai zalioj pakuotej), nusipirkau siandien toki vat daikta, nes mano prausiklis jau i pabaiga :
user posted image
Truputi pasigedau visam placiam Eveline asortimente prausikliu, ir truputi suabejojau del to Q10, nes kiek zinau cia labiau brandziai odai  g.gif Na bet aprasymas visai patiko, o pasirinkimo kaip ir nebuvo tai paemiau. Bandysiu, matysiu kas cia kaip smile.gif

geras pasirinkimas thumbup.gif sunaudojau jau ne viena pakuote thumbup.gif nuvalo puikiai ir nesausina
Papildyta:
QUOTE(*Sheilute @ 2012 08 18, 21:37)
Visos šiaip jį giria. Man tai neypatingas. Kartais užmaskuoja, kartais ne smile.gif

o man jis patapo nepakeičiamu, bet aš niekad ji nenaudojau paakiams (manau kad sausintu paakiu odą) bet pigmentinem demem wub.gif o dar spalva atitaikiau idealiai
Atsakyti
Atsiliepimas apie neseniai prekyboje atsiradusį BB kremą 4u.gif

user posted image

(kopijuoju iš temo Pigi, bet neprasta)

pirkau tamsiai odai, išspaudus ant rankos pasirodė labai tamsus, bet ant odos pasiskirstė puikiai. Riebokas, lipnokas, pasitepus yra noras skubiai nusiplaut rankas. Ant veido odos lipnumo nesijaučia, įsigeria pakankamai gerai, skaistalai ant viršaus dengiasi gerai, ne dryžiais ir ne plėmais (ko bijojau smile.gif ). Ant veido jo visiškai nesimato, galima nebijoti perdozuoti. Neišdrįsau išbandyti be dieninio drėkinamo kremo, tad nieko nežinau apie drėkinimą, bet nesausina tai tikrai. Nemaskuoja, bet išlygina veido spalvą. Didžiausias trūkumas man - oda su juo neatrodo matinė, nors manoji sausa. Manau, riebiai odai netinkama priemonė unsure.gif Nežinau, gal jį reikia ant viršaus fiksuoti matizuojančia pudra? Kas dar g.gif Aš gal nelabai turiu su kuo palyginti šį produktą, nes tai pirmas mano bb kremas, taip pat nesu naudojusi kreminių pudrų, galiu palyginti nebent su tinted moisturiser (turėjau tik Elf), tai čia yra maždaug tas pats - jokio pastebimo radikalaus pokyčio. Iš esmės, ir su juo, ir be jo mano oda atrodo vienodai blush2.gif Pirkau grynai pasižaidimui, kaina nedidelė, nekartosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 08 17, 15:45)
user posted image  4u.gif

Tik geriausi atsiliepimai apie si maskuokli. Puikiai atitaikiau spalva (pacia sviesiausia). Paakiu nemaskuoju, bet spuogelius, demeles uzmaskuoja labai gerai, labai gerai issilaiko visa diena. Jau antra toki pat isigijau wub.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 31 rugpjūčio 2012 - 20:38
kur perkat tą maskuoklį? Maniškis ja kaip tik į pabaigą eina
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 08 31, 23:33)
kur perkat tą maskuoklį? Maniškis ja kaip tik į pabaigą eina

Siaures miestelio "Martinoj" arba Vilkpedes "Martinoj".

Gal yra bandziusiu piestukini maskuokli? Kaip jis laikosi? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 31 rugpjūčio 2012 - 22:41
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 31, 23:37)

Gal yra bandziusiu piestukini maskuokli? Kaip jis laikosi? g.gif user posted image

pati nebandžiau, bet pardavejos sake kad išperka žaibiškai 4u.gif
Atsakyti
Po ilgu abejoniu, isigijau blush2.gif
user posted image
Viena karta pabandziusi, galiu pasakyti, kad laikosi gerai. Tik gal esu nepratusi prie piestukiniu maskuokliu, nes vis skystus naudoju, tai gal pasidengia kiek "riebiau". Bet siaip tikrai neblogas. Beje, pirkaus Siaures miestelio "Martinoje", tai buvo like vos 2 piestukai. Tai jau tikrai, kad zaibiskai isperka cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 01 rugsėjo 2012 - 18:44
Aš šian irgi buvau Martinoj, bet to Eveline maskuoklio neradau verysad.gif
O pieštukas kažkaip nepaliko įspūdžio
Atsakyti