labai pienelis su toniku 2 in 1 jautriai odai,kaip pastebejau ne tik man patinka, labiau uz loreali,nes kai reikia, reikia palaukt kol nauja partija atvez i droga! vat del kaukiu ir veido kremu negaliu pasakyt,gal kada pameginsiu,mat oda jautri
QUOTE(dianna @ 2005 01 28, 17:14)
labai pienelis su toniku 2 in 1 jautriai odai,kaip pastebejau ne tik man patinka, labiau uz loreali,nes kai reikia, reikia palaukt kol nauja partija atvez i droga! vat del kaukiu ir veido kremu negaliu pasakyt,gal kada pameginsiu,mat oda jautri
Turi omeny Q10+R?
As toki mamai su Kaledom nupirkau, tai jai labai patinka As ji isbandziau tik ant ranku, nes mano odyte dar per jauna sitam daikteliui
QUOTE(Sanise @ 2005 01 28, 20:16)
Turi omeny Q10+R?
As toki mamai su Kaledom nupirkau, tai jai labai patinka As ji isbandziau tik ant ranku, nes mano odyte dar per jauna sitam daikteliui
apie sita nebijok,pabandyk ir tu.uz tokia kaina tikrai nebus labai jau stipriu komponentu nuo senejimo,jis tiesiog laaaabai drekina oda ir nepalieka lipnumo jausmo
Mano draugo mama jau trecia tubele baigia eveline krempudros su q10. NU jau giria ja, tai ne tas zodis. Sako ir nesausina, ir issitepa labai gerai. As pigesnes perku, kai jau saibu nebera Baisiai bijau rizikuoti savo snukuciu
QUOTE(dianna @ 2005 01 29, 13:37)
apie sita nebijok,pabandyk ir tu.uz tokia kaina tikrai nebus labai jau stipriu komponentu nuo senejimo,jis tiesiog laaaabai drekina oda ir nepalieka lipnumo jausmo
Ar as dar ne per jauna? Man dar beveik tik 20 metuku...
As kazka maisau, ar preparatus nuo rauksliu geriausia naudoti nuo 25 m?
Preparatus nuo rauksliu geriausia naudot nuo 35-40 m. na nuo 30
Jus i didmenos bazes nuvaziuokit ten siu dalykeliu kainos per puse
Labai geras nagų stiprinimo lakas
na o as tai turiu eveline akiu seselius tai nieko gero negaliu pasakyt bruzini bruzini tepi tepi bet norimos spalvos vistiek neisgauni kokia ji yra plika akim matoma...
kazkaip perdaug apie ja nenusimanau tai jei galit pasakykit ar yra kokiu kuno sveitikliu ir kokie ju kvapai bei kainos.. is anksto aciu
QUOTE(vita82 @ 2005 05 10, 13:39)
o man naujasis veido kremas nuo spuogu tiesiog super,o jau kvapas
bet turejau ranku krema su zaliaja arbata tai nieko gero.
bet turejau ranku krema su zaliaja arbata tai nieko gero.
O koks pavadinimas to kremo?