Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

p.s panages pasviesinti padeda citrinos rugsteles voneles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 14 birželio 2012 - 22:19
QUOTE(body @ 2012 05 29, 19:15)
Vakar Verkių Martinoj ieškojau kremuko nagų odelėms šalinti... nėr sad.gif

yra Baltupių Norfoje esančioje Martinoje 4u.gif
Atsakyti
Vakar užsukau į Norfos bazės Martina ir užtaikiau kaip tik ant akcijos atrakcijos - 30% Eveline produktams smile.gif Pirkiniai:
- Visos molio kaukės:
valomoji - žalia (Kaukė);
drėkinanti - pilka (Kaukė);
regeneruojanti - geltona (Kaukė);
- Pilingas nuo celiulito (Pilingas);
- Anticeliulitinis serumas (Serumas).

Taip pat kaip akcijos dalį gavau rinkinuką iš dviejų lakų.

Išbandžiau žalią kaukę ir man ji tikrai labai patiko. Ryte atsikėlusi pastebėjau, kad sumažėjo ant smakro du spuogai giluminiai, kuriai ant dienų turėjo subjauroti veidą smile.gif Taip pat po kaukės panaudojimo visai netempė veido odos, nereikėjo naudoti jokio kremo.
Taip pat išbandžiau pilingą. Visų pirma man labai patiko tas citrusinis kvapas. Nepasakyčiau, kad pats pilingas kažkuo ypatingas, bet ar būna kažkokių YPAČ besiskiriančių pilingų rolleyes.gif ? Šiaip naudoti patiko.
Taip pat keli žodžiai apie serumą - labai greitai susigeria, maloniai kvepia (irgi toks kaip citrusų kvapas), tepant toks įdomus jausmas, kad tepi sausais delnais, iš tiesų užkaitina blink.gif BET.. ryte pasitepus kaitinimo nebuvo, matyt, kaip jau buvo minėta ankščiau, jį reiktų tepti po dušo, kai atsiveria poros.

Na kol kas nusiskundimų nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eloniuke: 19 birželio 2012 - 08:49
Gal yra naudojančių Eveline akių kontūro flomasterį? ax.gif
Atsakyti
Kažkas ieškojote miceliarinio, tai jo dar yra Karoliniškių Norfos Matinoje smile.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie zalia linija su hialuronu. Nusiziurejau krema-geli is sios serijos...gal kas isbande? g.gif smile.gif
Atsakyti
Prisiskaiciusi pagyrimu apie Eveline tusus (ir ne tik juos), ryzausi ir as isbandyti kuri nors Eveline blakstienu tusa. Nuejau i Mrtina parduotuve, ogi ten kaip tik akcijos Evelin tusams. Paemiau si pigiausia 4.99 Lt kainavusi tusa ( na kad nebutu gaila jeigu ka ismesti). Na ir ka galiu pasakyti....ogi SUPER thumbup.gif , likau suzaveta, ilgina, storina taip kaip man ir patinka, ir tetepa paakiu, be to uztenka vienu sluoksiu uztepti ir jau iskart matosi efektas. Zodziu nesitikejau kad toks pigus tusas gali buti istikruju geras. Sekanti karta velgi pirksiu Evelin tusa cool.gif

My Webpage]PIRKAU SI TUSA[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintaj: 16 rugpjūčio 2012 - 09:46
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 05 27, 09:15)
Išbandžiau dar 2 Eveline produktus:

1. Balinamoji priemonė nagams

user posted image

Man gelsta ir net ruduoja nagai iš vidinės pusės dėl nuolatinio savaiminio kremo naudojimo. Deja, ši priemonė problemos neišsprendė. Tai tėra balsvas permatomas lakas, kuris uždažo pageltusį nagą. Jo pigmentacija pernelyg silpna, kad uždažytų patamsėjimus, o tepant kelis sluoksnius atrodo labai nenatūraliai  unsure.gif  O dar ir šepetėlis šeriasi  doh.gif , gali būti, kad man papuolė brokuotas. Žodžiu, nepatiko.
Martina, 6,14.

2. Lūpų serumas išsausėjusioms lūpoms

user posted image

Pirkau vyšnių kvapo. Kvapas nerealaus intensyvumo  wub.gif  Pats serumas skystas, pakuotė patogi. Ant lūpų jaučiasi labai maloniai. Yra SPF 20. Parašyta, kad su mentoliu, tačiau jokio šaldymo, dilgčiojimo nepastebėjau (man tai pliusas). Puiki priemonė  smile.gif  Man labai patiko. Vyšninis Carmex'as, toks populiarus šiuo metu youtubėje, nė iš tolo neprilygsta šiam serumui  smile.gif
Martina, 3,99.

Aš taip pat naudoju šį lūpų balzamą, tik dabar pastebėjau, kad tai Eveline balzamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintaj: 16 rugpjūčio 2012 - 11:54
QUOTE(ramintaj @ 2012 08 16, 10:42)
Prisiskaiciusi pagyrimu apie Eveline tusus (ir ne tik juos), ryzausi ir as isbandyti kuri nors Eveline blakstienu tusa. Nuejau i Mrtina parduotuve, ogi ten kaip tik akcijos Evelin tusams. Paemiau si pigiausia 4.99 Lt kainavusi tusa ( na kad nebutu gaila jeigu ka ismesti). Na ir ka galiu pasakyti....ogi SUPER  thumbup.gif , likau suzaveta, ilgina, storina taip kaip man ir patinka, ir tetepa paakiu, be to uztenka vienu sluoksiu uztepti ir jau iskart matosi efektas. Zodziu nesitikejau kad toks pigus tusas gali buti istikruju geras. Sekanti karta velgi pirksiu Evelin tusa  cool.gif
My Webpage]PIRKAU SI TUSA[/URL]

Nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintaj @ 2012 08 16, 10:42)
Prisiskaiciusi pagyrimu apie Eveline tusus (ir ne tik juos), ryzausi ir as isbandyti kuri nors Eveline blakstienu tusa. Nuejau i Mrtina parduotuve, ogi ten kaip tik akcijos Evelin tusams. Paemiau si pigiausia 4.99 Lt kainavusi tusa ( na kad nebutu gaila jeigu ka ismesti). Na ir ka galiu pasakyti....ogi SUPER  thumbup.gif , likau suzaveta, ilgina, storina taip kaip man ir patinka, ir tetepa paakiu, be to uztenka vienu sluoksiu uztepti ir jau iskart matosi efektas. Zodziu nesitikejau kad toks pigus tusas gali buti istikruju geras. Sekanti karta velgi pirksiu Evelin tusa  cool.gif

Ar nuolaidos tik tusams buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 16, 22:10)
Ar nuolaidos tik tusams buvo? g.gif

Na kadangi ejau konkreciai tuso pirkti, tai kitu prekiu ir neziurejau, bet kad man rodos daznai siai kosmetikai nuolaidos buna. O tusas si pirkau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintaj: 17 rugpjūčio 2012 - 12:35
donstop, o kokį savaiminio įdegio kremą naudoji? ax.gif
Atsakyti