Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(xde @ 2012 04 29, 21:56)
Dar jau ne po kartą pirkau lūpdažius anti age ir aqua platinum.Abeji patinka 4u.gif

Aišku, traukiu į sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
O gal patartumete kur Vilniuje Eveline kosmetikos galima nusipirkti, nes kiek maciau Droge ar Eurokose tai labai menkas pasirinkimas...
Atsakyti
QUOTE(amber_member @ 2012 05 09, 20:29)
O gal patartumete kur Vilniuje Eveline kosmetikos galima nusipirkti, nes kiek maciau Droge ar Eurokose tai labai menkas pasirinkimas...

plačiausias pasirinkimas Martina parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 29, 14:32)
Ką rekomenduotumėte išbandyti iš Eveline dekoratyvinės kosmetikos, išskyrus tušus ir maskuoklį?  smile.gif  Planuoju pasinaudoti 11 - 13 d nuolaida.

Taip pat kartosiu kai kurias anksčiau bandytas labai patikusias priemones: kūno kremą su dozatoriumi, ką nors iš anticeliulitinių priemonių, rutuliuką paakiams, micelinį skystį, minėtą maskuoklį..

Kuom patinka micelinis skystis su perlais, kodel jis toks isgirtas?
Nupirkau, naudoju apie savaite, veidui gal ir neblogas, mazai grimuoju, bet mineraline pudra rodos nuvalo, o paprasto, vandeniui neatsparaus tuso Dior niekaip neatgremziu doh.gif Bioderma Sensibio iskart nuvalydavo.
Ech, taip norejosi atrasti pigesni, bet neprastesni micelini valikli..
Atsakyti
Sakykit, o Elevita parduotuvese yra Eveline produkcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 05 13, 15:47)
Sakykit, o Elevita parduotuvese yra Eveline produkcijos? g.gif

kai kas yra-pvz.pigūs rankų kremai,veido kremai,o tų anticeliulitinių ir krūtinei neteko matyti.Micelinių valiklių taip pat ne.
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2012 05 13, 14:40)
Nupirkau, naudoju apie savaite, veidui gal ir neblogas, mazai grimuoju, bet mineraline pudra rodos nuvalo, o paprasto, vandeniui neatsparaus tuso Dior niekaip neatgremziu doh.gif  Bioderma Sensibio iskart nuvalydavo.

Aš naudojau kaip toniką, patiko tuo, kad kaip nei vienas iki tol bandytas tonikas drėkino fantastiškai.

Per nuolaidą papirkau nemažai ką iš Eveline - n-tąjį kartą liekninamą kremą (man jie vieni geriausių), kremą kūnui su dozatoriumi (2rą kartą), rankų kaukę su glicerinu, naują mėlyną micelinį skystį, aliejuką nagams, o ką planavau iš dekoratyvinės, to parduotuvėje deja nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2012 05 13, 14:40)
Nupirkau, naudoju apie savaite, veidui gal ir neblogas, mazai grimuoju, bet mineraline pudra rodos nuvalo, o paprasto, vandeniui neatsparaus tuso Dior niekaip neatgremziu doh.gif  Bioderma Sensibio iskart nuvalydavo.

gal netaisingai valot, nes man triju rušiu dior'o tušus nuvalo kuo puikiausiai
Atsakyti
Išbandžiau dar 2 Eveline produktus:

1. Balinamoji priemonė nagams

user posted image

Man gelsta ir net ruduoja nagai iš vidinės pusės dėl nuolatinio savaiminio kremo naudojimo. Deja, ši priemonė problemos neišsprendė. Tai tėra balsvas permatomas lakas, kuris uždažo pageltusį nagą. Jo pigmentacija pernelyg silpna, kad uždažytų patamsėjimus, o tepant kelis sluoksnius atrodo labai nenatūraliai unsure.gif O dar ir šepetėlis šeriasi doh.gif , gali būti, kad man papuolė brokuotas. Žodžiu, nepatiko.
Martina, 6,14.

2. Lūpų serumas išsausėjusioms lūpoms

user posted image

Pirkau vyšnių kvapo. Kvapas nerealaus intensyvumo wub.gif Pats serumas skystas, pakuotė patogi. Ant lūpų jaučiasi labai maloniai. Yra SPF 20. Parašyta, kad su mentoliu, tačiau jokio šaldymo, dilgčiojimo nepastebėjau (man tai pliusas). Puiki priemonė smile.gif Man labai patiko. Vyšninis Carmex'as, toks populiarus šiuo metu youtubėje, nė iš tolo neprilygsta šiam serumui smile.gif
Martina, 3,99.
Atsakyti
dontstop- as ne i tema, bet man nugeltonavusias panages pavyko atsveist sepeteliu su peroksidu ir soda. tiesa nusidaze buvo nuo dezinfekuojancio skyscio su jodu, ne nuo savaiminio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 27 gegužės 2012 - 16:24
QUOTE(MOja @ 2012 05 27, 17:24)
dontstop- as ne i tema, bet man nugeltonavusias panages pavyko atsveist sepeteliu su peroksidu ir soda. tiesa nusidaze buvo nuo dezinfekuojancio skyscio su jodu, ne nuo savaiminio  rolleyes.gif

Ačiū už idėją, būtinai išbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Vakar Verkių Martinoj ieškojau kremuko nagų odelėms šalinti... nėr sad.gif
Atsakyti