Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(*Caras* @ 2012 03 15, 15:43)
Ar geras sitas serumas? Kur pirkote?

Na zinokite nieko, gal cia man tiesiog taip pasivaideno, bet mano blakstienos pasidare juodesnes ir biski storesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2012 03 15, 16:43)
Ar geras sitas serumas? Kur pirkote?

po menesio naudojimo, tiesa ne kiekviena diena blush2.gif galiu pasakyt kad mano blakstienos nustojo krist thumbup.gif nes po essence tušu buvo beda, o dar buvau nudeginus ant vienos akies blush2.gif tai per menesi ataugo pilnai (buvo puse ilgio nusvylė doh.gif )
Atsakyti
N a as tai naudoju kiekviena diena 1 karta, o jeigu dazausi tusu, tai iseina 2 kartus. smile.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau sita micelini skysti. pasaka tiesiog- nuvale krempudra, akiu makiaza, tusa, nereikejo trinti, oda neparaudo.. nu tiesiog thumbup.gif ir tik 8 lt su kapeikom thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Patiktu man tas vandenukas, nu bet tusa man laaabai prastai valo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 02, 13:36)

Man tušą irgi prastokai schmoll.gif Bet žandam patinka biggrin.gif
Atsakyti
kada valiau tai ir man prastoka buvo, bet kažkuriam rusų saite perskaičiau kaip reikia valyti , tai tada thumbup.gif wub.gif
gerai sudrekintus vatos diskus alia "priklijoju" prie užmerktu akiu ir pamasažuoju pirštu galiukais palei blakstenas, bet pats diskas kad nejudetu ir tada nuvalom nuo akies vidinio kampičio iki išorinio ir psio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 04 02, 14:15)
kada valiau tai ir man prastoka buvo, bet kažkuriam rusų saite perskaičiau kaip reikia valyti , tai tada thumbup.gif  wub.gif
gerai sudrekintus vatos diskus alia "priklijoju" prie užmerktu akiu ir pamasažuoju pirštu galiukais palei blakstenas, bet pats diskas kad nejudetu ir tada nuvalom nuo akies vidinio kampičio iki išorinio ir psio thumbup.gif

naudoju ne toki vandenuka, bet principu: sudrekintus diskelius palaukau 30sek, tada atvirksiai nei rasote, nuo isoriniu link vidinio kampucio, nuvalau makiaza, skaiciau, kad taip geriau valyti g.gif rauksliu nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 04 02, 16:27)
, skaiciau, kad taip geriau valyti  g.gif rauksliu nebus  biggrin.gif

info piimta, taip ir darysim 4u.gif
raukšliu nieks nenori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 02 balandžio 2012 - 16:05
QUOTE(julkanos @ 2012 04 02, 16:04)
info piimta, taip ir darysim 4u.gif
raukšliu nieks nenori biggrin.gif

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 02, 12:36)

nu nezinau, man siandien "sudorojo" ir gelini pravedima su kuriuo ziauriai kankindavausi, kol nuvalydavau ir l'oreal dvipusi raudona tusa, kuris irgi sunkiai nusivalo g.gif
p.s. as visada palaikau slapia diskeli ant voko, tik tada valau rolleyes.gif
Atsakyti
Ar yra išbandžiusių silikonines bazes?
user posted image
http://www.eveline.p.......kijaż.html
Atsakyti