Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(lauryna @ 2012 03 07, 21:36)
Greitu metu Martinose  atsiras Evelines dekoratyvines kosmetkos stendai. 4u.gif

gal žinote ir kokių Eveline naujovių nusimato? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 07, 21:48)
gal žinote ir kokių Eveline naujovių nusimato? 4u.gif

Kiek pamenu, prekyboje jau atsirado ekologiski veido naktiniai ir dieniniai kremai.
Atsakyti
Kuris miceliarinis vanduo geriausiai nuvalo blakstienų tušą?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 07, 22:36)
Kuriame mieste apie toki paakiu krema  nezino ? 
Greitu metu Martinose  atsiras Evelines dekoratyvines kosmetkos stendai. 4u.gif

Na, Panevezy nezino, Vilniuj Savanoriu pr. (norfos baze), ir Staneviciaus (Iki) nezino... Jau net pagalvojau, kad susapnavau :-)

Maciau ta eco linija... Norejau gaut meginuku, bet supratau, kad nerealu, o pirkt visa dezute bandymui- prabanga...

Sauniai naudoju krema nagu odelems salinti, o laka, skatinanti nagu augima nupirkau ir savo mamai- labai dziaugiasi :-)
Papildyta:
Dar nusipirkau lupdazi 3in1, 615 nr.- fantastiskai tepa, kazkada tokia spalva turejau is max factor- eveline nenusileidzia niekuo, o kainuoja 4x maziau....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2012 03 07, 23:04)
Dar nusipirkau lupdazi 3in1, 615 nr.- fantastiskai tepa

o koks tai lupdazis 3 in1?
Man is bandytu patiko aqua ir anti-age seriju lupdaziai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 02 18, 17:05)
user posted image
pabandykite po vonios ar dušo,kai atsidarę oros poros, ir pajusite net deginantį karštį po kelių minučių smile.gif

Aš vakarais po dušo kai išsitepu, tai oda atrodo kaip nudilginta, bet iš esmės kentėt galima. Labai džiaugiuosi, kad serumas gelinės konsistencijos ir greitai įsigeria. Tepuosi dar tik antrą dieną ryte ir vakare, tai riebalai dar nenutirpo biggrin.gif
user posted image
Vakar išbandžiau želė odelėms šalinti. Labai patiko, kad poveikis tikrai greitas: palaikiau minutę ir pakako, instrukcijoje rašoma, kad užtenka ir 30 sekunčių, o laikyti ilgiau nei 3 minutes apskritai negalima.
Atsakyti
QUOTE(Neznakomka @ 2012 02 20, 11:29)
Serumas blakstienoms
user posted image

Ar geras sitas serumas? Kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2012 03 15, 16:43)
Ar geras sitas serumas? Kur pirkote?

Martinoje yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2012 03 08, 13:15)
Aš vakarais po dušo kai išsitepu, tai oda atrodo kaip nudilginta, bet iš esmės kentėt galima. Labai džiaugiuosi, kad serumas gelinės konsistencijos ir greitai įsigeria. Tepuosi dar tik antrą dieną ryte ir vakare, tai riebalai dar nenutirpo  biggrin.gif
user posted image
Vakar išbandžiau želė odelėms šalinti. Labai patiko, kad poveikis tikrai greitas: palaikiau minutę ir pakako, instrukcijoje rašoma, kad užtenka ir 30 sekunčių, o laikyti ilgiau nei 3 minutes apskritai negalima.

Siandien buvau dvejose Martina parduotuvese bet niekur nebuvo sio odeliu salintojo verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau rutulinius paakių kremukus thumbup.gif Tik susimėčiau iš pradžių, kurį pirkt... Galiausiai pasiėmiau iš tos pačios serijos, kurios kremą turiu - tokį žalsvai melsvą, su hialuronu. Mano bėda - tamsūs paakiai. Kol kas nepašviesėjo smile.gif Bet, gal kai išsimiegosiu... biggrin.gif
Dar nusipirkau lupų blizgį - labai malonus, ir, nors kvepia uogomis taip gana jaučiamai, mano lūpų visai nesudirgino (retas atvejis). Taip pat dar pasiėmiau lūpdažį (tūtelė auksinė, migdolo formos, t.y. viename šone susiaurėjanti, ne taisyklingo cilindro formos) - jau antras iš tos serijos, nes patinka kaip dengia, kaip laikosi ir kaip pamaitina lūpas.
Mamai paėmiau kaukę su juodųjų ikrų ekstraktu - buvo gera kaina, bet nuomonės dar neišgirdau - gal nebandė...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oj negaliu, turbut bus metu atradymas lotuliukas.gif

user posted image

uz visus 3.89lt is martynos
spalva uzrasyta bezevyj atitiko idealiai, tepiau alia imusdama pirstu galiukais, maskuoja gerai, kaukes efekto nera thumbup.gif matiskuma islaiko gerai ir nesausina, vien zo pirktas ant juoko o nustebino bigsmile.gif negaliu atsigrozeti wub.gif

cia apie ji
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2012 03 16, 18:29)
pasiėmiau lūpdažį (tūtelė auksinė, migdolo formos, t.y. viename šone susiaurėjanti, ne taisyklingo cilindro formos) - jau antras iš tos serijos, nes patinka kaip dengia, kaip laikosi ir kaip pamaitina lūpas.

serija vadinasi Celebrity.
O man labai patinka pusiau auksinėje,pusiau sidabrinėje tūtelėje,anti age serijos lūpdažiai.Turiu du- 542(gan raudona) ir 548 spalvas.
Atsakyti