Nusipirkau Eveline makiazo valymo priemone 3 in 1 - kartu ir pienelis, ir tonikas,ir akiu makiazo valiklis. Taciau juo nuvalius akis, jas beprotiskai pradeda grauzti...
matyt, kazkokia sudetine medziaga netinka....o raso, kad priemone hipoalergine...
Buvau susigundziusi kitais Eveline produktais, bet dabar bijau kazka ir bandyti...
QUOTE(Ingridoskinas @ 2012 02 20, 22:04)
Nusipirkau Eveline makiazo valymo priemone 3 in 1 - kartu ir pienelis, ir tonikas,ir akiu makiazo valiklis.
ne miceliarinis skystis ta priemonė?
QUOTE(xde @ 2012 02 20, 22:14)
ne miceliarinis skystis ta priemonė?
ne, baltas buteliukas su dozatoriumi, 500 ml talpos. Raso, kad priemone su koenzimais.
QUOTE(Ingridoskinas @ 2012 02 20, 22:22)
ne, baltas buteliukas su dozatoriumi, 500 ml talpos. Raso, kad priemone su koenzimais.
neteko naudoti.Turimas miceliarinis visiškai negraužia.
-sis tusas tai man nepaliko ispudzio, nieko ten nuostabaus nera
beto to ir miceliarinis skystis valo tusa siap sau, gal veido nuvalo neblogai, bet akys tai reikia labai trinti
beto to ir miceliarinis skystis valo tusa siap sau, gal veido nuvalo neblogai, bet akys tai reikia labai trinti
pirkau šita, rašo lyg ir jautriai odai aplink akis kokia alergija apturėjau, galvojau akys iškris, nudeginau odą aplink akis . O svarbiausia, supratau, kad čia nuo to paakių kremo, tik 4 dieną benaudodama žodžiu, man netiko
http://eveline.plush...amins-caffeine/
http://eveline.plush...amins-caffeine/
Sveiki. Na isbandziau si sampuna ir aliejuka plaukams , plaukai svelnus. Is pradziu atrode, kad galvoje plauku nera, nes galva pasidare tokia lengvute. Tik turiu 1 minusa, kad man dar tos linijos butu gerai ir balzamas plaukams, nes man labai sunku issukuoti plaukus
QUOTE(Neznakomka @ 2012 02 28,
9:41)
9:41)
Sveiki. Na isbandziau si sampuna ir aliejuka plaukams , plaukai svelnus. Is pradziu atrode, kad galvoje plauku nera, nes galva pasidare tokia lengvute. Tik turiu 1 minusa, kad man dar tos linijos butu gerai ir balzamas plaukams, nes man labai sunku issukuoti plaukus
Yra ir balzamas. Greitu laiku atsiras ir ampules prekyboje.
bet kazkaip as jo nemaciau, gal jau parduoti buvo, bet aciu kad pasakete, paeskosiu :-)
Sakykite, ar randate paakių kremų su rutuliniu dozatoriumi? Nei vienoje Martinoje nėra ir net nežino apie tokį Ir dar pardavėja sako, kad visi paaukių kremai skirti vyresnėms, tad man netiks, bet netikiu, kad čia jau labai už mane vyresnės diskutuoja Atkreipiau dėmesį, kad ir micelinis vanduo su austrėmis nuo 45+ Bet jei žmogui tinka, tai tinka...
QUOTE(Mrs. R @ 2012 03 07, 19:25)
Sakykite, ar randate paakių kremų su rutuliniu dozatoriumi? Nei vienoje Martinoje nėra ir net nežino apie tokį Ir dar pardavėja sako, kad visi paaukių kremai skirti vyresnėms, tad man netiks, bet netikiu, kad čia jau labai už mane vyresnės diskutuoja Atkreipiau dėmesį, kad ir micelinis vanduo su austrėmis nuo 45+ Bet jei žmogui tinka, tai tinka...
Aš naudojau tą vandenį nuo 45 m Man tikrai tiek dar nėra, nors oda jau brandi. Sudėty nieko tokio nėra, ko negalėtų naudoti jauna moteris. Yra hialurono rūgštis, ji taip pat eina į Rasos nuo 25 metų amžiau kremus. Aš asmeniškai manau, kad tą vandenį gali naudoti ir 20metė
Aplamai, nereikia aklai pasitikėti užrašais anti - age (kaip ir visais kitais užrašais ant kosmetikos pakuočių) Visuomet verta pasitikrinti pagal sudėtį. Ir tam, kad nenusipirkti per stiprią priemonę, ir tam, kad nenusipirkti tuščią, neveiksmingą
QUOTE(Mrs. R @ 2012 03 07, 18:25)
Kuriame mieste apie toki paakiu krema nezino ?
Greitu metu Martinose atsiras Evelines dekoratyvines kosmetkos stendai.