Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 12:13)
Na ir man dar nėr 45  ax.gif  Bet ten nieko tokio sudėty nebuvo ypatingo, hialurono rūgštis nebent, tai ji Rasos kremuose nuo 25 metų eina, tai  ax.gif

Na as RASOS kremukus nenaudojau tad nezinojau. smile.gif

Na tai tada gal reiketu ir man toki pabandyti. o tai Jus tonika neneudojate? Nes as naudoju, bet jau baigesi LOREAL pieneli ir tonika.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 02 14, 11:00)
mačiau užvežtas naujas šia savaite pirksiu
user posted image

Aš šitą pirkau, nežinojau, kad naujovė kažkokia, man tokia lengva betvarkė Martinos parduotuvėje pasirodė, gal ne kiek betvarkė, kiek nuo prekių gausos sunkiai randami produktai biggrin.gif Dar pagriebiau lūpų balzamą, bet tik pauosčiau, dar nebandžiau, nesmirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neznakomka @ 2012 02 14, 13:19)

Na tai tada gal reiketu ir man toki pabandyti. o tai Jus tonika neneudojate? Nes as naudoju, bet jau baigesi LOREAL pieneli ir tonika.

Paprastai naudoju, rytais toniku valau veidą ir kaukes juo nuvalau. Eveline miceliarinis kaip tik puikiai atstojo toniką smile.gif
Atsakyti
Na tada ryt vaziuoju ir perku miceralini gal dar kokio lupu blizgesio. na pirmadieni parasysiu ka nusiperkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 01 04, 04:10)
jauciu apie si kalbama thumbup.gif
user posted image

Rodos tikrai sitas, bet kremas kremines teksturos, baltas, pasitepus po vonios buna laaaabai nesalta :-)
Papildyta:
Kazkas sake, kad prastai isigeria, tai sito nepastebejau... Tiesa, vasara naudociau saldanti, nes su tokiu perkaisciau
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 02 14, 11:00)
user posted image

gal kas jau bande  biggrin.gif
ar tikrai kvepia po išdžiovinimo? ar skaniai?

Kvepia skaniai, bet reikia labai smarkiai uostyt, kad užuostum, mano raudonas, apie laikymąsi dabar negaliu pasakyti nieko, nes ant dabartinio stipriklio man tik Jordana lakai po porą dienų išsilaiko, visi kiti po pusdienio apsilaupo unsure.gif

Išbandžiau ir aš nesusilaikius tokį:
user posted image

Išsitepiau ir jau laukiau, kol pajusiu pragaro karštį ir liepsnas. Paskui perskaičiau lietuvišką vertimą ant tūbelės - pasirodo, turi vėsint laugh.gif
O man nieko - nei kaista, nei šaldo, toks žele konsistencijos, greit susigeria, o apie poveikį kalbėti dar anksti
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2012 02 18, 15:10)
O man nieko - nei kaista, nei šaldo, toks žele konsistencijos, greit susigeria, o apie poveikį kalbėti dar anksti

pabandykite po vonios ar dušo,kai atsidarę oros poros, ir pajusite net deginantį karštį po kelių minučių smile.gif
Atsakyti
Ju kaip suprantu yra keliu rusiu, as ir nusipirkau vesinanti, nes tik toks buvo. Man patinka, oda stangresne jau po keliu dienu bigsmile.gif Eurokos akcija, tai apie 13lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 02 14, 12:00)
mačiau užvežtas naujas šia savaite pirksiu
user posted image
sunadojau 3buteliukus su orchidejomis ir hialurono rugstimi wub.gif

nupirkau, pabandžiau g.gif man rodos su orchidejom geriau valo, na žiuresiu, viena kart tik ir bandžiau smile.gif

user posted image
šiandien prigrebiau, nesusilaikiau pasidažiau tai bigsmile.gif vieno sluoksnio tisiog "per akis" nes du это просто не прилично lotuliukas.gif

dar pabandymui, nors man rodos nieko jau nepades lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 vasario 2012 - 18:59
QUOTE(julkanos @ 2012 02 18, 18:54)
nupirkau, pabandžiau g.gif man rodos su orchidejom geriau valo
user posted image
šiandien prigrebiau, nesusilaikiau pasidažiau

ar su orchidejomis skysciu nuvalius veidas lieka visiskai gaivus?Kazkur skaiciau forume,kad nuvalius dar noretusi nuplauti...
Idomu bus atsiliepimas del tuso islikimo ir nubyrejimo,jei pastebesite toki.As ji irgi turiu,bet kazkaip neprisijaukinu po sidabrinio volumix fiberlast naudojimo.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 02 18, 20:27)
ar su orchidejomis skysciu nuvalius veidas lieka visiskai gaivus?Kazkur skaiciau forume,kad  nuvalius dar noretusi  nuplauti...

valau tik akis, tai ir atsakyti negaliu
Atsakyti
Sveiki 4u.gif . Kaip ir zadejau rasau Jums ka nusiperkau na va mano sarasas:
Sampunas ir aliejus plaukams
user posted image user posted image
Valomaji skysti makiazui nuvalyti
user posted image

Serumas blakstienoms
user posted image
Tusa
user posted image
lupdazi AQUA.
Tik nerandu paveiksliuko.
Ranku krema
user posted image
Na toks buvo mano pirkinys.

Pabandziau jau seruma blakstienams, rANKU KREMA, VALOMAJI SKYSTI, LUPDAZI- tai visai nieko.
Atsakyti