Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(koko_sa @ 2011 10 08, 17:25)
panos, gal žinot kur galima nusipirkti šiauliuose šitą stipriklį? 4u.gif
user posted image

Yra "Martina" parduotuvese:
Bazese(Pramones 21),Tilzes prekybos centre,Brukline,Iki (prie centrinio turgaus) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulux: 19 sausio 2012 - 10:45
o tie miceliniai skysčiai geri? bent kažkiek panašūs į Biodermos valiklį? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Na va ir as noreciau prie Jusu prisijungti, nes kazkaip zurnale perskaiciau apie EVELINE kosmetika, o ypac gyre nuo celiulito, tai va nusipirkau vakar(zalias toks buteliukas), dar nusipirkau kuno pieneli su alyvogomis ir koju krema, tai galiu pasakyti, kad nuo celiulito kremas tai kazkaip fainai tonizuoja, nors tik pabandziau 2 kartus, bet poveiki malonus. smile.gif

Dauguma gyre makiazo valikli, bet kazkaip nesupratau koki Jus gyret, nes ju ten labai daug, gal galite nupasakuoti issamiau, kaip ir buteliukas atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neznakomka @ 2012 02 13, 13:14)

Dauguma gyre  makiazo valikli, bet kazkaip nesupratau koki Jus gyret, nes ju ten labai daug, gal galite nupasakuoti issamiau, kaip ir buteliukas atrodo. smile.gif

user posted image

Miceliarinis skystis, būtent toks (yra dar 3 rūšių), su austrėmis, nuo 45 metų. Puikiai valo net ryškų makiažą, gerai drėkina odą, tinka sausai. Aš išnaudojau vieną buteliuką vietoje toniko ir pirksiu dar, nepamainomas produktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 08:27)
Miceliarinis skystis, būtent toks (yra dar 3 rūšių), su austrėmis, nuo 45 metų. Puikiai valo net ryškų makiažą, gerai drėkina odą, tinka sausai. Aš išnaudojau vieną buteliuką vietoje toniko ir pirksiu dar, nepamainomas produktas  bigsmile.gif

O kiti nebuvo tokie geri ar nebandėte? Nes nusipirkau kaip tik, bet atrodo ne Jūsų nurodytą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2012 02 14, 10:56)
O kiti nebuvo tokie geri ar nebandėte? Nes nusipirkau kaip tik, bet atrodo ne Jūsų nurodytą g.gif

Kitų nebandžiau, bet skaičiau, kad ne tokie geri, tai nedrįstu bandyti ax.gif
Atsakyti
user posted image

Miceliarinis skystis, būtent toks (yra dar 3 rūšių), su austrėmis, nuo 45 metų. Puikiai valo net ryškų makiažą, gerai drėkina odą, tinka sausai. Aš išnaudojau vieną buteliuką vietoje toniko ir pirksiu dar, nepamainomas produktas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As su juo tik akiu makiaza valau, siaip jokiu toniku nenaudoju. Mano super jautrioms akims nepamainoma priemone, jokiu sudirgimu ir grauzimu. 10 balu uz kainos ir kokybes santyki. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2012 02 14, 09:56)

As bandziau dar su orchidejomis ir hialurono rugstimi, poveikis toks pat geras.
Atsakyti
As turiu su rozinemis gelemis (bet ne orhidejomis) tai laabai prastai tusa nuvalo verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 14 vasario 2012 - 10:42
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 14, 10:39)
As turiu su rozinemis gelemis (bet ne orhidejomis) tai laabai prastai tusa nuvalo verysad.gif
user posted image

pritariu,tokį pat turiu.Su Actigen3A+Antioxygen.Jautriai ir alergiškai odai.
Atsakyti
mačiau užvežtas naujas šia savaite pirksiu
user posted image
sunadojau 3buteliukus su orchidejomis ir hialurono rugstimi wub.gif
Papildyta:
user posted image

gal kas jau bande biggrin.gif
ar tikrai kvepia po išdžiovinimo? ar skaniai?
Atsakyti
user posted image

Jus rasote, kad cia nuo 45 metu, bet as dar ne tokia sena smile.gif man lyg 26 metai. Bet as tokio nemaciau, ten kazkokie parduotuveje yra zaliam buteliuke, raudonam su granatais ir dar kazkoks.

Mano oda labai jautri. Net kai oras keiciasi tai iskart tokie kaip spogiukai islenda. Bandziau ta SOS. BET JIS MAN TAI ISVIS NEPATINKA, nieko jis nepadare man. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neznakomka @ 2012 02 14, 12:57)
Jus rasote, kad cia nuo 45 metu, bet as dar ne tokia sena  smile.gif man lyg 26 metai. Bet as tokio nemaciau, ten kazkokie parduotuveje yra zaliam buteliuke, raudonam su granatais ir dar kazkoks.

Mano oda labai jautri. Net kai oras keiciasi tai iskart tokie kaip spogiukai islenda. Bandziau ta SOS. BET JIS MAN TAI ISVIS NEPATINKA, nieko jis nepadare man. verysad.gif

Na ir man dar nėr 45 ax.gif Bet ten nieko tokio sudėty nebuvo ypatingo, hialurono rūgštis nebent, tai ji Rasos kremuose nuo 25 metų eina, tai ax.gif
Atsakyti