[quote=issiblaskiusi,2011 09 10, 20:55]
Gal kas yra isbandes Eveline tusus?
Abi su dukra naudojome BIG VOLUME LASHES, abiem labai tiko ir patiko, tik Eurokose sako, kad nebesiveš jo.
Prisiruošiau parašyt ką išbandžiau
Turiu štai tokį lūpdažį VOLUME LIP EXTREME LIPSTICK:
nu galiu papasakoti tik gerai, smagiai tepasi, nesausas. Pasitepus jaučiasi lengvas dilgčiojimas.
Šiandien išbandžiau hialurono kaukę:
Va dėl šios tai nesu labai geros nuomonės, nors forume ją merginos išgyrė, bet man ji neįpatinga pasirodė. Ji kaip gelis, kurį užsitepus ant veido reikia laukti kol susigers. Po jos veidas buvo lipnus Gal tesiog nemoku tokių kaukių naudot..
Dar turiu:
Sudėtis nebloga, turi kofeino, hialurono, rutuliukas tikrai šaldo, tai visai malonu tik man prastokai tepasi pats gelis. Kartais net kresteliu, nes toks jausmas kad sausą ratuka paakiais braukau
Gal tesiog man toks netikęs papuolė. Bet šiaip visumoj daiktas patiko
Turiu štai tokį lūpdažį VOLUME LIP EXTREME LIPSTICK:
nu galiu papasakoti tik gerai, smagiai tepasi, nesausas. Pasitepus jaučiasi lengvas dilgčiojimas.
Šiandien išbandžiau hialurono kaukę:
Va dėl šios tai nesu labai geros nuomonės, nors forume ją merginos išgyrė, bet man ji neįpatinga pasirodė. Ji kaip gelis, kurį užsitepus ant veido reikia laukti kol susigers. Po jos veidas buvo lipnus Gal tesiog nemoku tokių kaukių naudot..
Dar turiu:
Sudėtis nebloga, turi kofeino, hialurono, rutuliukas tikrai šaldo, tai visai malonu tik man prastokai tepasi pats gelis. Kartais net kresteliu, nes toks jausmas kad sausą ratuka paakiais braukau
QUOTE(body @ 2011 12 27, 13:10)
Prisiruošiau parašyt ką išbandžiau
Dar turiu:
Dar turiu:
as toki piestuka tik su prchidejom nusipirkau ir labai patinka, kai pasibaigs bandysiu ir kitus
man ir tas rutuliukas kartais sausas buvo, bet kai pradejau laikyti lentynoje piestuka apversta dingo si problema
QUOTE(Mrs. R @ 2011 11 28, 21:22)
Eveline kosmetiką perku Martinoj. Kitur net nesidairiau ir iš viso ilgai į PL kosmetiką žiūrėjau skeptiškai...
Eveline nagų lakas, skatinantis augimą užaugino man nagus, lakas 8 in 1 sutvirtino, kremukas odelėms - pasaka
Šalia besidairanti pirkėja rekomendavo šildantį anticeliulitinį kremą. Negaliu atsidžiaugt - oda akivaizdžiai pastangrėjo Net pati negaliu patikėti, o vaikščiojau į masažus, tepiausi brangiausiais kremais ir to negalėjau pasiekti, ką gavau už 17Lt
Visada kažką pirkdama skaitau sudėti, ir atradau, kad ne viskas, kas brangu, yra verta mokamų pinigų. Nematau reikalo mokėti už vardą, kuris man trukdo žiūrėti TV Už kiekvieną reklamą patys susimokame.
Eveline nagų lakas, skatinantis augimą užaugino man nagus, lakas 8 in 1 sutvirtino, kremukas odelėms - pasaka
Šalia besidairanti pirkėja rekomendavo šildantį anticeliulitinį kremą. Negaliu atsidžiaugt - oda akivaizdžiai pastangrėjo Net pati negaliu patikėti, o vaikščiojau į masažus, tepiausi brangiausiais kremais ir to negalėjau pasiekti, ką gavau už 17Lt
Visada kažką pirkdama skaitau sudėti, ir atradau, kad ne viskas, kas brangu, yra verta mokamų pinigų. Nematau reikalo mokėti už vardą, kuris man trukdo žiūrėti TV Už kiekvieną reklamą patys susimokame.
Gal galite ikelti paveiksliuka sio kremo ?
QUOTE(lauryna @ 2012 01 03, 10:05)
Gal galite ikelti paveiksliuka sio kremo ?
jauciu apie si kalbama
QUOTE(LolitCafe @ 2012 01 03, 09:59)
as toki piestuka tik su prchidejom nusipirkau ir labai patinka, kai pasibaigs bandysiu ir kitus
man ir tas rutuliukas kartais sausas buvo, bet kai pradejau laikyti lentynoje piestuka apversta dingo si problema
As dabar irgi laikau apversta, ir vidkas ok
Kita kart galvoju bandysiu su hialuronu, ta melyna
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 01 09, 12:51)
Kur Vilniuje šios kosmetikos galima įsigyti? Gal galite pasufleruoti, kur tą anticelulitinį kremą galima rasti?
didelis pasirinkimas Martina parduotuvėse.Eurokos irgi būna šis tas.
Gal kas bandė veido krema dieninis ir naktinis viename, įdomu konsistensija, ar labai riebus?
QUOTE(body @ 2011 12 27, 13:10)
Dar turiu:
Noreciau paklausti, o kam konkreciai sis daiktas skirtas ir kokia jo kaina
Skirtas paakiams, kainuoja apie 10 lt.
QUOTE(Mrs. R @ 2011 11 28, 21:22)
Eveline kosmetiką perku Martinoj.
turbūt šitas kremas-gelis 245ml?
Yra lygiai toks pat ir tūtoje 250ml.Beje,dabar jie pigiau Martinoje,taikomos nuolaidos.
QUOTE(DuNNo @ 2012 01 04, 03:10)
jauciu apie si kalbama
čia šildantis serumas,skaidrios gelio konsistencijos
Visas platus asortimentas:
http://en.eveline.eu...ries/cat_id/583