Evelyne kosmetikos kainos turbut nuo 1 Lt.
Apie eveline nieko blogo pasakyti negaliu. Ir kad pigi tai dar ne rodiklis, kad jinai bloga ir kad jums netiks Naudoju paakiu krema Mama naudoja visokias kaukes, irgi patenkinta
Radau vietele, kur sita (ir kitokia) kosmetika parduodama dar pigiau - pozeminej perejoj po Europos prek centru. Ten nemazas pasirinkimas, maciau, visokios akcijos atrakcijos
Radau vietele, kur sita (ir kitokia) kosmetika parduodama dar pigiau - pozeminej perejoj po Europos prek centru. Ten nemazas pasirinkimas, maciau, visokios akcijos atrakcijos
as naudoju ir kerema nuo celiulito, ir veido serumus, man
Aš naudoju kremą nuo celiulito EVELINE, dar veido šveitiklį su graikinių riešutų gabaliukais, dar kojų kremą su kaštonų ekstraktu (mažina nuovargį), rankų kremą, pienelį veidui nuvalyti. Viskas , neturiu pretenzijų.O dėl prekybos, tai turguj pilna, Maximoj kažkaip nemačiau, gal greičiau Saulutėse, Droge ir šiaip visokiose papigiaiskose parduotuvėse
O as susigundziusi vakar Droge ieskojau Eveline kuno sveitiklio bet neradau. Veido sveitikli su arbatmedziu radau, su Q10 radau, bet kuno - ne...
o as nusipirkau paakiu krema uz 5lt
QUOTE (Malina @ 2004 10 12, 12:50) |
Apie eveline nieko blogo pasakyti negaliu. Ir kad pigi tai dar ne rodiklis, kad jinai bloga ir kad jums netiks |
O as apie Eveline ranku ir nagu krema su mineralais nieko gero negaliu pasakyt. Pries kelias dieneles nusipirkau, ir jauciu, ryt begsiu i kokia parduotuve nusipirkt kito...
turiu dar kolkas lupu blizgesi EVELINE man labai patinka...minkstina lupas....nereikia pires tai tep vazelino sluoksnio turiu ir tusa taip pat neblogas...man tai patinka si kosmetika,juolab kad ji nebrangi
prisiminiau, kad as irgi kazkoki blizgesi lupoms pirkau is Maximos pa pigianski , nubegau ieskot, ziuriu akurat - Eveline
tai vat ,apie blizgesius tai jau tikrai abra gerai arba nieko nelipnus, graziai blizga, ypac vasar prie idegusios odos, o spalvos panasiai kaip Deborah blizgesiu...
tai vat ,apie blizgesius tai jau tikrai abra gerai arba nieko nelipnus, graziai blizga, ypac vasar prie idegusios odos, o spalvos panasiai kaip Deborah blizgesiu...
As tai kazkada ju krempudra turejau, tai tikrai nebloga buvo
tiesa pasakius niekad nemaciau eveline dekoratyvines kosmetikos,na gal tik toki skysta blizgesi kazkur, visur tik kremai,sveitikliai ir t.t O jei jau apie sveitiklius tai nieko blogo pasakyti negaliu,ypac man patiko su graikinio riesuto gabaliukais ir konsistensija ir kvapas