Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(Hottea @ 2008 11 21, 17:04)
Tas mazoje tubeleje nepatiko? g.gif  As tai kalbu apie krema - 2 etapo - kadangi naudoju visus 3 tos serijos produktus, tai man viskas thumbup.gif

O kiek laiko naudoji? blush2.gif
Atsakyti
Naudojau 3in1 su kolagenu (zalia pakuote) valikli. Tai visai patiko thumbup.gif Kadangi mano oda dar jauna, tai profilaktiskai sunaudoti patiko smile.gif Taip pat patiko valikis melynoje pakuoteje 3in1 su Q10+R. netgi labiau nei tas su kolagenu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasela: 16 sausio 2009 - 12:47
QUOTE(Rasela @ 2009 01 16, 12:44)
Naudojau  3in1 su kolagenu (zalia pakuote) valikli. Tai visai patiko thumbup.gif Kadangi mano oda dar jauna, tai profilaktiskai sunaudoti patiko smile.gif Taip pat patiko valikis melynoje pakuoteje 3in1 su Q10+R. netgi labiau nei tas su kolagenu thumbup.gif

Man tai tas melynoje pakuoteje akis griauzia.
Atsakyti
Nusipirkau Eveline veido kremą su šaltalankiais ir erškėtuogėm, tai man labai patiko, gerai susigeria, kvapas malonus, oda neblizga ir kaina taip pat puiki.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2009 12 21, 19:53)
Nusipirkau Eveline veido kremą su šaltalankiais ir erškėtuogėm, tai man labai patiko, gerai susigeria, kvapas malonus, oda neblizga  ir kaina taip pat puiki.

O kiek apytiksliai kainuoja šis veido kremas?
Atsakyti
Gal kas bandėte eveline tušus? kainos apie 12 lt ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ir kitus?
Atsakyti

ir kitus?
[/quote]

turiu rozineje bonkuteje toki, labai patinka thumbup.gif (deja, foto neradau)
Atsakyti
pirkau paskutini zalia,visiskas s... doh.gif
Atsakyti
Man Evelline kaip gamintojas nelabai ax.gif Nėštumo metu naudojau šaldančią želę nuo strijų - jokio efekto. Anticeliulitinės priemonės - efektas yra, tačiau įsigerria prastokai. Veido prausiklis 3 vienam ar 5 viename, nepamenu jau, sausai odai - labai prastai valė makiažą. Linija nuo spuogų - neveiksminga. tušas (nepamenu koks) - pats blogiausias iš visų turėtų unsure.gif Rankų, kojų kremai kažkokie riebus, prastai įsigeria, ir neypatingas efektas. Tikrai patiko tik viena priemonė - depiliacijos kremas, geresnis nei Veet, o pigus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 24 gegužės 2010 - 12:54
QUOTE(dontstop @ 2010 05 24, 13:49)
Man Evelline kaip gamintojas nelabai  ax.gif  Nėštumo metu naudojau šaldančią želę nuo strijų - jokio efekto. Anticeliulitinės priemonės - efektas yra, tačiau įsigerria prastokai. Veido prausiklis 3 vienam ar 5 viename, nepamenu jau, sausai odai - labai prastai valė makiažą. Linija nuo spuogų - neveiksminga. tušas (nepamenu koks) - pats blogiausias iš visų turėtų unsure.gif  Rankų, kojų kremai kažkokie riebus, prastai įsigeria, ir neypatingas efektas. Tikrai patiko tik viena priemonė - depiliacijos kremas, geresnis nei Veet, o pigus  ax.gif

o koki depiliacini krema pirkote? Eurokose ju keliu rusiu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 05 31, 14:59)
o koki depiliacini krema pirkote? Eurokose ju keliu rusiu yra g.gif

Visus išbandžiau, nematau tarp jų skirtumo cool.gif
Atsakyti
Aš jau va baigiu antra tubelę krempudros Eveline cosmetics Finish Show make up 3in1. Ir artimiausiom dienom lėksiu vėl pirkt thumbup.gif Labai jau patiko, ir kvepia skaniai ax.gif
Atsakyti