Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(giedradi @ 2008 07 23, 11:46)
kur cia taip pirkai?

"Akropolio" "eurokos" ax.gif
Atsakyti
As nusipirkau Eveline su ozkos pieneliu ir kolagenu paakiams , dienini ir naktini kremus , gal kas bandet ir galit pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
Na siandien turb8t jau visos miega rolleyes.gif tikiuosi ryt nors kokio nors atsakymo sulauksiu nes matau cia jau jus ne vienus metus naudojat sia kosmetika smile.gif
Atsakyti
Dabar nusipirkau eveline seruma nuo striju, tai toks fainas, saldancio poveikio, gerai susigeria ir svarbiausiai pigus tik 12.99 lt thumbup.gif Aisku stebuklo nereikia tiketis, bet blogiau ir nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 01, 18:34)
Dabar nusipirkau eveline seruma nuo striju, tai toks fainas, saldancio poveikio, gerai susigeria ir svarbiausiai pigus tik 12.99 lt  thumbup.gif Aisku stebuklo nereikia tiketis, bet blogiau ir nebus  smile.gif

tai jeigu jokio poveikio,kam gaist laika tepliojantis ir ismest vejais pinigus g.gif
Kiek esu turejus kremu sios firmos,tai nieko gero.Ranku kremas nesusigeria,paakiu kremas naktinis siaubingai erzino akis.Padejau kryziu sios firmos kosmetikai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 02 lapkričio 2008 - 12:07
man šios firmos savaiminio įdegio kremas - pats geriausias. thumbup.gif
Atsakyti
O as negaliu atsidziaugti 3 etapu "SOS" priemonemis veido odai - geliu, toniku ir kremu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 19, 12:43)
O as negaliu atsidziaugti 3 etapu "SOS" priemonemis veido odai - geliu, toniku ir kremu thumbup.gif

\

o neturi to koncentrato kur spuogus dziovina,mazytei tubelei?
Atsakyti
O kiek laiko tuos SOS naudoji? Man taip pradžioj tiko ir patiko, o dabar jau nebe veiksmingas. Tai pakeičiau kuriam laikui į kitas priemones. Gal oda priprato? g.gif:
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 19, 14:26)
o neturi to koncentrato kur spuogus dziovina,mazytei tubelei?

aš turiu. Efekto nepatyriau. Jau geriau kremukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tos zeles tubeleje mazoje nepirkau - kazkaip kremo uztenka - uztepi gausiau ant kokio spuogelio - ryte sudziuves buna smile.gif

Naudoju antra savaite - kol kas patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 20, 11:23)
Tos zeles tubeleje mazoje nepirkau - kazkaip kremo uztenka - uztepi gausiau ant kokio spuogelio - ryte sudziuves buna smile.gif

Naudoju antra savaite - kol kas patinka ax.gif

man pirma diena patiko. bet paskui jokio poveikiop. nesamone... nei sausina nei ka....
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 20, 15:52)
man pirma diena patiko. bet paskui jokio poveikiop. nesamone... nei sausina nei ka....

Tas mazoje tubeleje nepatiko? g.gif As tai kalbu apie krema - 2 etapo - kadangi naudoju visus 3 tos serijos produktus, tai man viskas thumbup.gif
Atsakyti