Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

Merginos, kuris iš Evelline anticeliulitinių kremų geriausias? Norėjau šiandien pirkti ir pasimečiau, kai toks pasirinkimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 12, 12:53)
Merginos, kuris iš Evelline anticeliulitinių kremų geriausias? Norėjau šiandien pirkti ir pasimečiau, kai toks pasirinkimas  doh.gif

mane taip pat domina bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai turiu po įdegio kremą (q10 4viename) tai man jis visai nieko rolleyes.gif . Nu šaldymo, kaip kad rašo, tikrai nesuteikia, bet drėkina taip pusėtinai ir šiek tiek greičiau dingsta tas raudonis. Nors oda vis tiek pradėjo luptis(bet ko čia stebėtis aš tikrai tikrai buvau krabas lotuliukas.gif ). O kai pradėjo luptis patepiau savo riebiausiu kremu ri viskas labai gerai.

Turiu ir apsauginį kremą(spf30). Nepatinka man jis. Baltina odą.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 11, 23:14)
nezinojau, kad Eveline yra ir sviestas g.gif

yra yra, tokioj zalioj dezutej, budavo seniau pirkti ir eurokose, dabar kazkodel nematau... bet droge tikrai yra, nes pries savaite pirkau
Atsakyti
Anksčiau turėjau anticeliulitinį kremą žalioje tūbelėje. Labai patiko, jokios kitokios firmos nenoriu. Dabar turiu aniceliulitinį kūno šveitiklį žalioje tūbelėje ir va šiandien nusipirkau anticeliulitinį gelį (balta tūbelė su žydru), sako, kad geresnis poveikis būna nei kremo. Žiūrėsim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 06 17, 18:11)
Anksčiau turėjau anticeliulitinį kremą žalioje tūbelėje. Labai patiko, jokios kitokios firmos nenoriu. Dabar turiu aniceliulitinį kūno šveitiklį žalioje tūbelėje ir va šiandien nusipirkau anticeliulitinį gelį (balta tūbelė su žydru), sako, kad geresnis poveikis būna nei kremo. Žiūrėsim... smile.gif

man kuno sveitiklis zalioje pakuoteje labai patiko. Dabar turiu dar Biotherm zele nuo celiulito, tai kai baigsiu, butinai Eveline bandysiu.
Lauksiu atsiliepimu panaudojus bigsmile.gif
Atsakyti
aš prieš kelias dienas nusipirkau eveline slim extreme kūno balzamą, kuris suteikia įdegį ir stangrina odą thumbup.gif . rekomenduoju visoms. dar turiu dušo želę - šveitiklį, ir anticeliulitinį kremuką. esu labai patenkinta, tik labai gaila, kad eveline kosmetiką reikia rankiotis iš keletos parduotuvių. veido kremai mano taip pat eveline firmos. thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Beje, gal matete, kur yra pirkti Eveline SPA! veido kaukiu? Jau senokai vilioja:)
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 06 11, 22:07)
As turiu Eveline kuno sviesta, toki zalioj dezutej, tai man jis labai  thumbup.gif Oda svelni ir nesausa juo pasitepusi visa diena buna.

Man irgi Eveline sviestas žalioj dėžutėj labai patiko drinks_cheers.gif Ypač kvapas wub.gif
Kai pabaigsiu dabartinį TBS, ieškosiu vėl Eveline (10 kartų pigesnis) bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(raiboji peleda @ 2008 06 14, 19:52)
yra yra, tokioj zalioj dezutej, budavo seniau pirkti ir eurokose, dabar kazkodel nematau... bet droge tikrai yra, nes pries savaite pirkau

Aš pirkau Hyper Maximoj (Kaune) 4u.gif

QUOTE(lialka @ 2008 06 17, 16:11)

Jei čia apie Slim Extreme 3D, tai dabar naudoju trečią tūbelę rolleyes.gif Tepu užpakaliuką ir šlaunis- arba man vaidenasi, arba oda tikrai lygesnė ir stangresnė thumbup.gif Man labai patinka tas šaldantis pojūtis, turbūt dėl tos priežasties tai vienintelis kremas, kuriuo taip sąžiningai tepliojuos tongue.gif
Ir kūno šveitiklį turiu žalioj tūbelėj (Maximoj buvo akcija, tai ėmiau viską, kas buvo) lotuliukas.gif - labai nepatinka kvapas, retai naudoju, todėl apie poveikį nieko negaliu pasakyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 16 liepos 2008 - 23:16
Patiko Eveline drėkinanti veido kaukė thumbup.gif
Atsakyti
O man kremu rinkinukas labai patiko - uz 9 Lt su akcija nusipirkau dienini, naktini ir dekolte krema - niu labai geri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 09:08)
O man kremu rinkinukas labai patiko - uz 9 Lt su akcija nusipirkau dienini, naktini ir dekolte krema - niu labai geri rolleyes.gif

kur cia taip pirkai?
Atsakyti