Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(Godute @ 2008 03 06, 14:42)
Mačiau paakių želė,aprašymas irgi daug žadantis.Gal kas naudojo, bijau vel apsipirkti blush2.gif

bigsmile.gif Lygiai to paties klaust norėjau bigsmile.gif Apskritai, ar verti dėmesio (ir kurie) paakių kremukai EVELINE?
Atsakyti
O kas nors bandėt Eveline dekoratyvinę kosmetiką???
Mačiau krempudrų visokių. Kaži vertos dėmesio? g.gif
Jaučiu pabandysiu, nes kaip tik šiandien pasibaigė mano krempudra. Labai įdomu išbandyt Eveline, o kaina tai visai juokinga. Bent kremai, kad ir pigūs, man geresni ir už 200 Lt kainuojančius, nes nei vienas kremukas netiko taip, kaip Eveline. thumbup.gif:
Atsakyti
Nepirkau pudrų- nieko gero su spalvomis schmoll.gif Užtai nusipirkau paakių kremuką vakar. Tą, kur medalis gautas (tarptautinis kosmetikos įvertinimas). Parašyta: dlia zrieloij kožy (brandžiai, subrendusiai odai). O kada ta brandi oda būna? Aš galvoju ar sau pasilikt, ar mamai padovanot? Iki 30 m. kokiai kategorijai oda priklauso? Būtų parašyta 25+ ar 30+ ir t.t. kaip kad ant kremų mačiau parašyta, tai būtų aišku, o dabar? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 29 balandžio 2008 - 08:13
Na vat, isfyret cia visos ta eveline, nusipirkau prausimosi zele ir krema S.O.S ta smile.gif na ziuresim kaip cia, nes oda tokia slyksti pasidare smile.gif reiktu kuno losjono kaip ir smile.gif reiks pasidairyt manau
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 01 08, 19:47)
user posted image

akiu makijazui nuvalyt naudoju. is pigesniu vienas geresniu  smile.gif  kokie 8-9 balai is 10

as kaip tik toki vakar nusipirkau bigsmile.gif isbandziau, patiko, nesausina ir gerai nuvale.
Papildyta:
QUOTE(Triufelita @ 2007 09 13, 11:59)
Baigiu krūtinės priežiūrai skirtą kremą (tokį rožinėj tūtelėj). Turbūt pirksiu dar. Patinka kainos ir kokybės santykis.

gal galetum placiau pakomentuoti? labai idomu.
Atsakyti
Kas bandėte "holiday look" kremą veidui? bigsmile.gif
5 Lt "eurokose" buvo, tai pagriebiau smile.gif
Atsakyti
Super tas kremas - suteikia švytėjomo ir svarbiausia, manęs neberia (kaip nuo kitų savaiminių) flirt.gif
Atsakyti
Bandžiau tik rankų ir kojų kremukus, visai nepatiko.
Atsakyti
Įdomu kodėl, t.y. kuo nepatiko? Ir kokį bandei? Aš bandžiau violetinėje tūbelėje rankų kremą. Na neblogas, bet ne toks geras kaip lietuviškas Margarita su šaltalankiais. smile.gif
Panos, o kas gero Eveline iš anticeliulitinių kremų? Turiu anticeliulitinį šveitiklį, sakau reiktų kremo ax.gif Gal parekomenduotumėt kokį, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 06 11, 18:56)
Įdomu kodėl, t.y. kuo nepatiko? Ir kokį bandei? Aš bandžiau violetinėje tūbelėje rankų kremą. Na neblogas, bet ne toks geras kaip lietuviškas Margarita su šaltalankiais. smile.gif
Panos, o kas gero Eveline iš anticeliulitinių kremų? Turiu anticeliulitinį šveitiklį, sakau reiktų kremo ax.gif Gal parekomenduotumėt kokį, a? mirksiukas.gif

kazkuri pana cia labai gyre anticeliulitini krema, kad jai net kraujotaka sutvarke - nustojo salti galunes bigsmile.gif na, labai jau grazus komentaras buvo blush2.gif As kai tik baigsiu savo atsargas - tikrai isigysiu
Atsakyti
As turiu Eveline kuno sviesta, toki zalioj dezutej, tai man jis labai thumbup.gif Oda svelni ir nesausa juo pasitepusi visa diena buna.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 06 12, 00:07)
As turiu Eveline kuno sviesta, toki zalioj dezutej, tai man jis labai  thumbup.gif Oda svelni ir nesausa juo pasitepusi visa diena buna.

nezinojau, kad Eveline yra ir sviestas g.gif
Atsakyti