Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(svieske @ 2007 10 06, 15:53)
O kur yra pirkti šių kaukių?

Eveline produkcijos daugiausiai esu maciusi Eurokose, rusiskos kosmetikos parduotuvese ir Vilkpedes bazej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2007 09 13, 11:36)
EVELINE kaukes vienkartines veidui man labai patiko. esu isbandziusi ivairiausiu kaukiu, labiausiai domina valancios, bet efekto nelabai kokio (isskyrus odos dziovinima) pajusdavau. o EVELINE valanti, skirta misriai odai, buvo thumbup.gif  po to ir drekinancia isbandziau, taip pat gera ispudi paliko

Pritariu thumbup.gif Tik , deja nebegaunu pirkti schmoll.gif Ten kur pirdavau EVELINE produkcijos nebeliko. O Maximose EVELINE kaukių nėra verysad.gif
Atsakyti
na, gal kuri nors isbandete dar ka nors ir noretu pasidalinti atsiliepimais? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

akiu makijazui nuvalyt naudoju. is pigesniu vienas geresniu smile.gif kokie 8-9 balai is 10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 08 sausio 2008 - 17:47
QUOTE(...whatever... @ 2005 05 10, 14:39)
o man naujasis veido kremas nuo spuogu tiesiog super,o jau kvapas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
bet turejau ranku krema su zaliaja arbata tai nieko gero.  schmoll.gif

Mano draugė irgi labai labai gyrė kremą nuo spuogų gyrė, tik, va, kur rasti tokį? Niekur aš išvis Evelien nerandu. Apšniukštinėjau visus prekybos centrus. Nejau turgun eiti reikės?
Atsakyti
pala, koks kremas? Gal SOS vadinasi? Aš tai toki losjona Maximoj pirkau. Yra dar prausiklis ir toks kaip ir kremukas- želė veidui (tokia mažytė tūtelė blizgioj žalioj pakuotėj) kur tept spuogus, tai tų dalykėlių Norfoj mačiau. Ta želė SOS su cinku ir kažkokiu dar komponentu, kuris dezinfekuoja yra. Gal kas naudojat, gal yra atsiliepimų?
Atsakyti
Nu va, nusipirkau ir aš kremuką drėkinantį nuo spuogų (nes kartas nuo karto vis atsiranda tie bjaurastys). Taip, jis iš S.O.S. serijos. Ir dar pažymėtas skaičiuku 3. Kaip patiko jis man! labai gerai geriasi, jokio blizgesio nepalieka ir spuogų neatsiranda. Ai, ir dar nesausina odos kaip kitos priemonės nuo spuogų, o atvirkščiai- drėkina. Lėksiu dar vieną nusipirkt, nes galiojimas iki kitų metų 11 mėn. Bijau tiesiog, kad ir tų kremukų paskui nebebus pirkti. ax.gif O dar ir tą želė neva maskuojančią (taip parašyta, bet iš tiesų tai nemaskuoja biggrin.gif ) nusipirkau, tai jei koks spuogeliukas iškils ja patepsiu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 15 sausio 2008 - 17:23
as netycia atradau makiazo valikli bio-collagen"3 in 1" bigsmile.gif ne tik kad jo daug (200ml) , jis labai pigus 6,99lt bet dar ir labai geras... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2008 01 11, 18:31)
Mano draugė irgi labai labai gyrė kremą nuo spuogų gyrė, tik, va, kur rasti tokį? Niekur aš išvis Evelien nerandu. Apšniukštinėjau visus prekybos centrus. Nejau turgun eiti reikės?

As tai jis vis matau Akropolio Eurokos parduotuvej.

Atsakyti
Ačiū. Kai baigsis namų areštas, tai būtinai lėksiu aš ieškoti. Dabar juokas ima man iš savęs, kaip dėl poros spuogiukų isterikuodavau. Vat, bausmė man už isterijas - vėjaraupiai. Ir maskuok nemaskavęs. Jokie Eveline nepadės biggrin.gif
Atsakyti
as ji vakar Big'o Eurokoj pirkau. Siandien pirma k. pasitepiau - lyg ir nieko:)
Atsakyti
Per išpardavimą neatsilaikiau kremui Slim extreme 3D blush2.gif 4u.gif juokinga kaina,o kremas daug žada doh.gif poveikio taip ir nesužinojau, nes nuo kvapo pusę dienos galvą skauda doh.gif Mačiau paakių želė,aprašymas irgi daug žadantis.Gal kas naudojo, bijau vel apsipirkti blush2.gif
Atsakyti