o kur didziausias lupu blizgesiu pasirinkimas..? ir gal kuri nors bandete sios firmos? Kuris yra riebiausias?
Merginos, patarkit, koks Eveline tušas geriausias?
aš nupirkau šios firmos balzamą ,kuris daro lūpas putlesnes.,tikrai veikia
Vakar išbandžiau anticeliulitinį serumą EVELINE Slim Extreme 3D su šaldančiu efektu. Pirmas ispudis geras, tik kvapas nelabai patiko, sudėty yra mentolio. O siaip saldimo nepajutau, nes visus anticeliulitinius kremukus imasažuoju labai intensyviai, tai odele įkaista.
Sudetys visai nebloga, nepaskutineje vietoje yra Laminarijos, Ginkgo Biloba.
Odele švelni, bet gal čia daugiau nuo masažo.
Sudetys visai nebloga, nepaskutineje vietoje yra Laminarijos, Ginkgo Biloba.
Odele švelni, bet gal čia daugiau nuo masažo.
o kuris eveline depiliacinis kremas geresnis? maciau rozinej(100ml) ir zalioj(125ml) pakuotej
nusipirkau droge eveline serumą pilvui ir sėdmenims. šaldantis poveikis patiko, žiūrėsiu su rezultatu, kai pabaigsiu pakuotę
QUOTE(caramell @ 2007 08 07, 13:36)
nusipirkau droge eveline serumą pilvui ir sėdmenims. šaldantis poveikis patiko, žiūrėsiu su rezultatu, kai pabaigsiu pakuotę
turejau toki- rezultatu nelabai maciau, labiau patiko kur yra zaliame ipakavime...
QUOTE(ngirl @ 2007 08 07, 15:53)
turejau toki- rezultatu nelabai maciau, labiau patiko kur yra zaliame ipakavime...
As dabar naudoju žaliame įpakavime, tik pastebėjau kad Droge neapsimoka pirkti, Eorokose pigiau.
Irgi su šaldančiu poveikiu.
patinka kūno kremas su Q10
QUOTE(oge @ 2007 09 13, 11:36)
EVELINE kaukes vienkartines veidui man labai patiko. esu isbandziusi ivairiausiu kaukiu, labiausiai domina valancios, bet efekto nelabai kokio (isskyrus odos dziovinima) pajusdavau. o EVELINE valanti, skirta misriai odai, buvo po to ir drekinancia isbandziau, taip pat gera ispudi paliko
O kur yra pirkti šių kaukių?