Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 23, 13:14)
As kazkada turejau kremuka ir pieneli 3 in 1 is serijos zaliosios arbatos. Buvo  thumbup.gif  Atsimenu, kad kai pasibaigdavo dar pirkau tokius pacius.

man drauge ji rekomendavo, kaip super gera, bet niekur jo nera jau... Gal tos serijos jau nebegamina g.gif
Atsakyti
As tai isvis persimeciau vien tik ant tokios kosmetikos (nu beveik ant sitos) biggrin.gif nes kaina maza , o kokybe gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kondraciukas @ 2007 05 07, 10:41)
As tai isvis persimeciau vien tik ant tokios kosmetikos (nu beveik ant sitos)  biggrin.gif  nes kaina maza , o kokybe gera thumbup.gif

Žinok ir aš biggrin.gif Tiesiog anksčiau pirkdavau brangesnę kosmetiką tikėdama, jog kokybė geresnė, gal visokių "brudų" mažiau ar poveikis geresnis, bet kai užmačiau pas draugę krūvas paprastos kosmetikos iš Eurokos ir pan parduotuvėlių surizikavau ir pabandžiau pati ax.gif Tai dar dabar esu maloniai nustebinta, jog kainos perpus ar net trigubai mažesnės, o kokybė thumbup.gif O vyras patenkintas, kad nebe šimtais pakloju už kosmetiką biggrin.gif Aišku, perku ir brangesnės kosmetikos, nes turiu pamėgtus produktus, kuriems analogų dar neradau ax.gif

O į temą kalbant tongue.gif Tai kaip tik nesenai nusipirkau Eveline "Pure conrol S.O.S" prausimosi želė, tai inkštirai nuo veido po truputėlį jau ima nykti bigsmile.gif Tik sausina man odytę per daug... g.gif Problemai išspręst po tos želė naudoju drėkinantį alijošių gelį(ne Eveline) ir puikiai bigsmile.gif
Taip pat turiu Eveline stangrinamąjį kūno losjoną(ar kažkas pan.), tai kol kas rezultatais negaliu pasigirt, bet šiaip malonus toks. Ai, dar turiu rankų - nagų kremą, bei minkštinantį pėdų kremą, tai ir nesiskundžiu ir negiriu perdaug, nes naudoju dar tik kelios dienos.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 23, 13:14)
As kazkada turejau kremuka ir pieneli 3 in 1 is serijos zaliosios arbatos. Buvo  thumbup.gif  Atsimenu, kad kai pasibaigdavo dar pirkau tokius pacius.

As irgi tokiu keliata esu sunaujus,labai patiko,kvapas super,o dabar neber unsure.gif
Atsakyti
Na kadangi mūsų kosmetikos skyrius prekiauja šios linijos produktais,tai ir man teko keletą išbandyti,dar nenusivyliau biggrin.gif
Atsakyti
o kur galeciau nusipirkti sios firmos depiliacini krema? 4u.gif gal zinot kas
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 05 11, 21:29)
o kur galeciau nusipirkti sios firmos depiliacini krema? 4u.gif gal zinot kas

oj kaip as ji pamegau thumbup.gif labai geras, pigus, anksciau pirkdavau droge, o dabar is visur dingo verysad.gif jei, kas rasit kur nors, parasykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2007 05 11, 21:32)
oj kaip as ji pamegau thumbup.gif labai geras, pigus, anksciau pirkdavau droge, o dabar is visur dingo  verysad.gif jei, kas rasit kur nors, parasykite  4u.gif

Kažkada mačiau savo kaimo Eurokoj, o paskutinį kartą Maximoj smile.gif Bet nežinau nei Vilniuj nei Kaune ar jo tose vietose yra blush2.gif
Atsakyti
gal vilniaus vilkpedes bazese yra to depiliacinio eveline kremo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 05 29, 22:18)
gal vilniaus vilkpedes bazese yra to depiliacinio eveline kremo? smile.gif

as va jo radau seskines kioskeliuose smile.gif lb apsidziaugiau smile.gif gal dar kokiame cup'o pozemiu kioskely butu..
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2007 05 29, 22:28)
as va jo radau seskines kioskeliuose smile.gif lb apsidziaugiau smile.gif gal dar kokiame cup'o pozemiu kioskely butu..

Nuo kada Cupas turi pozemiu kioskelius blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 05 29, 22:41)
Nuo kada Cupas turi pozemiu kioskelius blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pfu t.y europos
Atsakyti