O Kaune kur būtų galima pažiūrėti? Nu aš niekur nerandu Norėčiau ir kaukės, ir anticeliulitinio, ir dekoratyvinės...
QUOTE(Nova @ 2007 04 13, 07:41)
Jei Vilniete esi, pabandyk paziureti kosmetikos parduotuvej Traku g., mazdaug priesais Pabo Latino ta parduotuvyte. Ten rusiska, baltausiska, lenkiska kosmetika. Pasirinkimas tikrai didelis.
Man rodos Evelinos ten nera.
QUOTE(Gricė @ 2006 04 25, 19:21)
O man patinka depiliacinis kremas šios firmos: ir kaina, ir kokybė
o kur pirkti ji? ir kokia kaina?
As galiu pasakyti savo nuomone apie stangrinamaji krema, suteikianti brondzini atspalvi ... nu nera zodziu. viena nusipirkau kai buvo akcija, pabandziau. kai baigesi, tai visa kauna aplaksciau kol vel radau. tai dabar 2 nusipirkau kad uztektu kunas igauna atspalvi, islaiko ideli, nera demiu....nu liux
o kiek kainavo?
as visada buvau pries sita kosmetika
QUOTE(Latelle @ 2007 04 17, 20:14)
O kodel nepasakai kas nepatiko? Konkretizuot prasytume.
QUOTE(Kelsey @ 2007 04 17, 18:08)
o kiek kainavo?
Kai buvo akcija, tai pirkau uz 6.99, o dabar be akcijos 12.99. bet kai man patiko tai tikrai verta buvo ir kaina nemanau, kad didele
QUOTE(Latelle @ 2007 04 17, 20:14)
tokie pareiskimai be motyvacijos yra nieko verti...
QUOTE(ngirl @ 2007 04 19, 14:35)
tokie pareiskimai be motyvacijos yra nieko verti...
Nusipirkau Eveline seriją SLIM EXTREME 3D (dabar MAXIMose jiems akcija (po 7.99Lt), tik ne viską jie turi, tai papildomai radau EUROKOS parduotuvėje). Ant pakuočių buvo parašyta, kad jie gavo ES paramą, jų gaminiai gavo kosmetikos Oskarą, į sudėtį įeina brangiems kremams būdingos sudėtinės dalys, pagaminta pagal prancūzų ar anglų receptūras.
Bandau teptis vos kelias dienas, bet poveikiu jau esu patenkinta. Tie kremai turi tokį stiprų poveikį, kad išsitepus šlaunis, pilvą, rankas kokią valandą vakare būna labai šalta (šaldantis poveikis, kuris garantuoja rezultatą). Internete jų puslapyje www.eveline.com.pl (lenkų, rusų ir anglų kalbomis) radau kokios priemonės priklauso šiais serijai, tai nusipirkau kelias priemones (balzamus, serumus, kremus) naudoti kompleksiškai. Šiai serijai taip pat priklauso balzamas suteikiantis švelnų bronzinį atspalvį, kuris irgi labai patiko. Jis suteikia odai tokį švelnų įdegį (kas man labai aktualu, nes mano oda balta ir saulėje parausta) ir nepalieka jokių dryžių. Be to jis stangrina odą, tai mano veido oda tikrai pasidarė lygesnė.
Dabar ieškau kur būtų galima visas šios serijos priemones nusipirkti vienoje vietoje, kad kitą kartą nereikėtų blaškytis po parduotuves.
Nepagalvokit, kad aš reklamuoju, tik dalinuosi informacija, kurią surinkau. Beje, jų puslapyje galima rasti aprašymus ir kitokių priemonių, kurias galima rasti ir Lietuvoje.
Bandau teptis vos kelias dienas, bet poveikiu jau esu patenkinta. Tie kremai turi tokį stiprų poveikį, kad išsitepus šlaunis, pilvą, rankas kokią valandą vakare būna labai šalta (šaldantis poveikis, kuris garantuoja rezultatą). Internete jų puslapyje www.eveline.com.pl (lenkų, rusų ir anglų kalbomis) radau kokios priemonės priklauso šiais serijai, tai nusipirkau kelias priemones (balzamus, serumus, kremus) naudoti kompleksiškai. Šiai serijai taip pat priklauso balzamas suteikiantis švelnų bronzinį atspalvį, kuris irgi labai patiko. Jis suteikia odai tokį švelnų įdegį (kas man labai aktualu, nes mano oda balta ir saulėje parausta) ir nepalieka jokių dryžių. Be to jis stangrina odą, tai mano veido oda tikrai pasidarė lygesnė.
Dabar ieškau kur būtų galima visas šios serijos priemones nusipirkti vienoje vietoje, kad kitą kartą nereikėtų blaškytis po parduotuves.
Nepagalvokit, kad aš reklamuoju, tik dalinuosi informacija, kurią surinkau. Beje, jų puslapyje galima rasti aprašymus ir kitokių priemonių, kurias galima rasti ir Lietuvoje.
As kazkada turejau kremuka ir pieneli 3 in 1 is serijos zaliosios arbatos. Buvo Atsimenu, kad kai pasibaigdavo dar pirkau tokius pacius.