Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(Nova @ 2007 01 18, 11:25)
Tikrai isitikinau, kad tai tik reklaminis triukas tas Lorealis. Kiek pazistamu bande Loreal kremus, tai niekam netiko. As irgi isbandziau visokiu rusiu ir visokiu seriju, bet slamstas. Dar turiu savaiminio idegio krema veidui Loreal Sublime Bronze, tai absoliuciai nieko nerudina  schmoll.gif  Gaila i bala ismestu pinigeliu  verysad.gif

Loreal vien už vardą kiek sumoki+ reklama. doh.gif
Atsakyti
Eveline tik blizgesiai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 01 21, 18:36)
Eveline tik blizgesiai patinka smile.gif

o aš niekur nerandu jų Vln. verysad.gif
Atsakyti
Šiaip bazėse, kioskeliuose,gal Gariūnuose,kaina nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
Siandien nuejau i vaistine kazkokio kremo nuo striju nusipirkti. Akys uzkliuvo uz didziausio stendo su Eveline kosmetika. Nusipirkau seruma krutines stangrinimui ir seruma pilvui ir sedmenims. Aprasymai labai jau ispudingi! Ziuresim kokie rezultatai bus rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksim atsiliepimų
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 03 19, 19:26)
Siandien nuejau i vaistine kazkokio kremo nuo striju nusipirkti. Akys uzkliuvo uz didziausio stendo su Eveline kosmetika. Nusipirkau seruma krutines stangrinimui ir seruma pilvui ir sedmenims. Aprasymai labai jau ispudingi! Ziuresim kokie rezultatai bus rolleyes.gif

As irgi naudoju eveline kosmetika kunui.... esu patenkinta- turiu seruma pilvui ir sedmenimis taip pat sedmenu ir koju kremus (diena ir naktis), kurie stangrina ir mazina apimtis (apimciu gal nelabai dar sumazino, bet pojutis tikrai fainas), o ir kainos nesikandzioja thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko Eveline kaukes veidui. Kiek isbandziau thumbup.gif Tik nezinau kur gaut tu kaukiu tubelese (iki tol tik meginelius pirkau)? Kiek esu turejusi kaukiu, tai butent Eveline man pacios paciausios. thumb_yello.gif Dar mama padovanojo anticeliulitini krema. Tai ir siuo esu patenkinta.
Ankstesniuose puslapiuose buvo minima, kad visur sios firmos produktu pilna, taciau bent kaukiu tai jokiose maximose, norfose nera. schmoll.gif

Gal kuri zinot kur yra didziausias pasirinkimas Eveline produktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 12 balandžio 2007 - 19:42
QUOTE(lialka @ 2007 04 12, 19:38)
Man tai labai patiko Eveline kaukes veidui. Kiek isbandziau  thumbup.gif Tik nezinau kur gaut didesni kieki tu kaukiu tubelese (iki tol tik meginelius pirkau). Kiek urejusi esu kaukiu, tai butent Eveline man pacios paciausios.  thumb_yello.gif  Dar mama padovanojo anticeliulitini krema. Tai ir siuo esu patenkinta.
Ankstesniuose puslapiuose buvo minima, kad visur sios firmos produktu pilna, taciau bent kaukiu tai jokiose maximose, norfose nera.

Gal kuri zinot kur didziausias pasirinkimas Eveline?

Tai gal tas kaukes gamina tik vienkartinese ipakavime, daug tokiu firmu yra, kurie taip daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 12, 20:41)
Tai gal tas kaukes gamina tik vienkartinese ipakavime, daug tokiu firmu yra, kurie taip daro  ax.gif

Gali but ir taip. g.gif

P.S. avataras tavo thumbup.gif Labai tinka kosmetikos temai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 12, 20:38)
Man tai labai patiko Eveline kaukes veidui. Kiek isbandziau  thumbup.gif Tik nezinau kur gaut tu kaukiu tubelese (iki tol tik meginelius pirkau)? Kiek esu turejusi kaukiu, tai butent Eveline man pacios paciausios.  thumb_yello.gif  Dar mama padovanojo anticeliulitini krema. Tai ir siuo esu patenkinta.
Ankstesniuose puslapiuose buvo minima, kad visur sios firmos produktu pilna, taciau bent kaukiu tai jokiose maximose, norfose nera. schmoll.gif

Gal kuri zinot kur yra didziausias pasirinkimas Eveline produktu?

Jei Vilniete esi, pabandyk paziureti kosmetikos parduotuvej Traku g., mazdaug priesais Pabo Latino ta parduotuvyte. Ten rusiska, baltausiska, lenkiska kosmetika. Pasirinkimas tikrai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 13, 08:41)
Jei Vilniete esi, pabandyk paziureti kosmetikos parduotuvej Traku g., mazdaug priesais Pabo Latino ta parduotuvyte. Ten rusiska, baltausiska, lenkiska  kosmetika. Pasirinkimas tikrai didelis.

aciuks.gif 4u.gif Reiks uzsukt.
Atsakyti