Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

QUOTE(naaringiux @ 2006 04 26, 23:00)

O, pas mus ir Bilanas diskusijose dalyvauja bigsmile.gif Nieko toks berniukas..
Atsakyti
šian buvau Justiniškių Norfoj esančioje Eurokos
tai atsirado visokių naujų linijų iš Eveline
odai su kapiliarais, su negyvosios jūros ekstraktais
vienkartinės kaukės

būtinai reiks nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
Kazkada jaunysteje biggrin.gif naudojau sia kosmetika ir dabar turiu akiu makiazo valikli, tai tks neblogas, bet antra karta nepirksiu ir teko siek tiek panauduoti veido krema probleminiai odai, melynoje pakuoteje, tai toks neblogas, tik kvapas savotiskas, nes yra su cinku ax.gif

Manau, kad visai nieko kosmetika ax.gif
Atsakyti
nzn, man ji pasitikejimo nekelia, atrodo per pigi, jog butu kokybiska.
Atsakyti
Naudojau veido kremą kažkada iš Eveline, dabar nusipirkau atspalvį suteikiantį kūno kremą, tai pastebėjau, kad abiejų šių gaminių kvapas lb panašus ir man jis nelabai patiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2006 10 23, 15:37)
Esu laabai patenkinta makiažo valykliu ir kremuku sausai odai Happy day  thumbup.gif

Si kremuka sausai jautriai odai naudoju, tai man visai patinka, jau kokia 3 bonkute baigiu smile.gif nors seniau ir labai skeptiskai ziurejau i sia firma g.gif
Atsakyti
o tai gal koks kremas yra mišriai odai?Ir paakiams kokia lengva priemonė?
Atsakyti
Anksciau pirkdavau visokius Lorealius, Garnier, bet oda buvo tragiska - poros uzsikimsdavo, atsirasdavo spuogu, oda tai issausedavo, tai labai riebi darydavosi. Kol drauge nepatare pirkti Eveline kremukus. Pasaka, jau po kokios savaites pastebejau, kad odele grazeja. Be to, ji pas mane labai jautri (pvz paskutini kart po Lorealio "ismuse" kazkokiom raudonom demem veida..), o nuo Eveline kremu nesudirgsta visiskai! be to, kremas susigeria i oda, o ne lieka ant jos.

Tai vat dabat turiu makiazo valikli su ozkos pienu, naktini krema su negyvosios juros mineralais. O dar yra rekomenduotas kremas su zaliaja arbata ir negyvosios juros mineralais, bet niekaip negaliu jo rasti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 01 17, 15:59)
Anksciau pirkdavau visokius Lorealius, Garnier, bet oda buvo tragiska - poros uzsikimsdavo, atsirasdavo spuogu, oda tai issausedavo, tai labai riebi darydavosi.

loreak firma... patyliu apie ją... garnier tik plaukams kas nors geresnio yra... visa kita ir nieko gero, tad nenuostabu, kad tau netiko
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2006 10 23, 14:37)
Esu laabai patenkinta makiažo valykliu ir kremuku sausai odai Happy day  thumbup.gif

O aš turiu prausiklį iš šitos serijos ir kremą SOS probleminei odai. Nesiskundžiu, ypač kai tokia kaina, produktai skalsūs labai ir geri.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 01 17, 15:59)
Anksciau pirkdavau visokius Lorealius, Garnier, bet oda buvo tragiska - poros uzsikimsdavo, atsirasdavo spuogu, oda tai issausedavo, tai labai riebi darydavosi. Kol drauge nepatare pirkti Eveline kremukus. Pasaka, jau po kokios savaites pastebejau, kad odele grazeja. Be to, ji pas mane labai jautri (pvz paskutini kart po Lorealio "ismuse" kazkokiom raudonom demem veida..), o nuo Eveline kremu nesudirgsta visiskai! be to, kremas susigeria i oda, o ne lieka ant jos.

Tai vat dabat turiu makiazo valikli su ozkos pienu, naktini krema su negyvosios juros mineralais. O dar yra rekomenduotas kremas su zaliaja arbata ir negyvosios juros mineralais, bet niekaip negaliu jo rasti  g.gif

Reiks pasinaudoti patarimu, thumbup.gif pas mane irgi tokios pačios problemos su oda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 01 17, 22:45)
Reiks pasinaudoti patarimu, thumbup.gif  pas mane irgi tokios pačios problemos su oda.  doh.gif

Man tai tik viena, kas nelabai patinka, tai kremo konsistencija labai tirsta ir nelabai fainas jausmas, kai tepiesi tokia kose ant veido. Bet juk svarbiausia rezultatas geras thumbup.gif Susigeria akimirksniu ir net praejus kuriam laikui oda nepasidaro riebi, kaip nuo kitu kremu man budavo. Ir kainos tokios, kad jei netiktu, tai ir ismest nebutu gaila - 3-4 Lt smile.gif Anksciau tai labai skeptiskai ziurejau i ta Eveline piguma, bet isitikinau, kad kokybe tikrai ne kainoje paslepta.
Papildyta:
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2007 01 17, 17:15)
loreak firma... patyliu apie ją... garnier tik plaukams kas nors geresnio yra... visa kita ir nieko gero, tad nenuostabu, kad tau netiko

Tikrai isitikinau, kad tai tik reklaminis triukas tas Lorealis. Kiek pazistamu bande Loreal kremus, tai niekam netiko. As irgi isbandziau visokiu rusiu ir visokiu seriju, bet slamstas. Dar turiu savaiminio idegio krema veidui Loreal Sublime Bronze, tai absoliuciai nieko nerudina schmoll.gif Gaila i bala ismestu pinigeliu verysad.gif
Atsakyti