Radau internete www.eveline.com.pl tinklapi. Kiek suprantu cia Lenkiska kosmetika. Idomu ar Lietuvoje kas nors ja platina ir kokios kainos? O gal kas jau naudojot sia kosmetika? Kokie jusu atsiliepimai butu?
Tai kad man rodos prekiauja net maximose ja....jei nemaisau kazko
Pilnas Drogas, Maximos, Rimi, Norfos ir dar turgus.
Tai reiskia nieko gero
Man visai nieko, patiko, ir nebrangu.
As turejau tonika ir pieneli, negaliu nieko blogo pasakyti
Pilna visur-bet nepasakyciau, kad nieko gero
Esu pirkus sveitikli kunui su Q10 uz 4 Lt. - nu visai patiko
Esu pirkus sveitikli kunui su Q10 uz 4 Lt. - nu visai patiko
Tai tokios nedideles kainos Galima pabandyti
tai viena is pigiausiu kosmetiku
kokiam uzpakaliui bei kojoms tepti gal ir nieko, bet veidui norisi ko nors geresnio
kokiam uzpakaliui bei kojoms tepti gal ir nieko, bet veidui norisi ko nors geresnio
QUOTE (manu @ 2004 10 08, 18:31) |
tai viena is pigiausiu kosmetiku kokiam uzpakaliui bei kojoms tepti gal ir nieko, bet veidui norisi ko nors geresnio |
Tai pradesiu nuo uzpakalio
nusipirkau ranku krema su zaliaja arbata, laaaaaaaaaaaaaabai patinka nesulyginama su kaikuriais brangesniais ranku kremais. drauge kremus naudoja, sake ir labai geri, nors pati nesu bandzius
QUOTE (shpika @ 2004 10 08, 20:44) |
nusipirkau ranku krema su zaliaja arbata, laaaaaaaaaaaaaabai patinka nesulyginama su kaikuriais brangesniais ranku kremais. drauge kremus naudoja, sake ir labai geri, nors pati nesu bandzius |
Na va. O man kaip tik reikia ranku kremuko.
QUOTE (manu @ 2004 10 08, 18:31) |
tai viena is pigiausiu kosmetiku kokiam uzpakaliui bei kojoms tepti gal ir nieko, bet veidui norisi ko nors geresnio |
Taigi taigi, ale ta vietele ipatingai reiketu puoseleti, o si kosmetika nekuo blogesne uz ta kosmetika, kurios reklama kainuoja tiek, kiek pinigeliu ne tik kosmetikai uztektu
Gal daugeli atbaido tai, kad ji lenkiska, bet pabandziau as lietuviska krema veidui "rasa" berods, tai pats kremas gal ir nieko, bet kai indelis visas subyrejo (tos uzsukimo rieves ), tai ka as zinau, vis tik 11lt. su centais...