stai ka mes dovanojome kriksto tevams:
dar Kriksto mama gavo saldainiu medeli is benderiutes gamybos (irgi mazai kas dar buvo mates toki dalyka):
kazi kodel pirmosios foto neberodo
QUOTE(LT @ 2009 05 08, 12:57)
Jau gavau užsakytus rankšluoščius:
Labai likau patenkinta operatyvumu ir darbo kokybe
Rekomenduoju: URTĖ
Labai likau patenkinta operatyvumu ir darbo kokybe
Rekomenduoju: URTĖ
o 25lt. uz atsiuntima tai cia nesvarbu kiek tu ranksluosciu uzsisakysiu?ar vnt. 25lt?
QUOTE(renatakuz1 @ 2009 05 27, 10:41)
o 25lt. uz atsiuntima tai cia nesvarbu kiek tu ranksluosciu uzsisakysiu?ar vnt. 25lt?
jei uzsisakysi 20 gal ir uz dyka atves
o jei rimtai, tai as pirkau 4 ir atsiuntimas buvo 25 lt.
QUOTE(renatakuz1 @ 2009 05 27, 11:41)
nesvarbu kiek ranksluosciu vis tiek 25 lt. uz atsiuntima, nebent daugiau imsit tai galbut bus nemokamai
QUOTE(ligita33 @ 2009 05 19, 09:13)
stai ka mes dovanojome kriksto tevams:
dar Kriksto mama gavo saldainiu medeli is benderiutes gamybos (irgi mazai kas dar buvo mates toki dalyka):
o kur galima gauti ta saldainiu medeli ?
As jau uzsakiau magiskuosius puodelius su dukrytes nuotraukytemis ir jau turiu pas Vitaliux ruostus isakymus kriksto teveliams , dar reiketu ka nors sugalvoti seneliams, kokiu minciu jus turite, mastau apie remelius su dukrytes nuotraukyte
Manau, kad gražu krikto tėvams padovanoti kokią dovanėlę, nors ir smulkmenėlę, svarbiausia parodyti dėmesį.
Aš krikšto tėvams užsakiau puodelius su užrašais: aš esu Ievos krikšto tėtis/mama ir įdėjau vaiko nuotrauką
Aš krikšto tėvams užsakiau puodelius su užrašais: aš esu Ievos krikšto tėtis/mama ir įdėjau vaiko nuotrauką
QUOTE(Meletė @ 2009 06 05, 23:56)
Įsakymus