Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlė krikšto tėvams

As padariau visiems sveciams po dovanele, kad prisimintu sia grazia svente:
nupirkau vaikisku atviruku ir kitoj pusej padarem su KAjum jo rankytes atspaudelius smile.gif Dar parasiau Krikstynu data ir jo varda. Kampe atviruko pramusiau skylute ir uzrisau kaspineli wub.gif
Imesiu foto veliau, nes dabar neturiu prie saves dovaneliu

O del dovanu krikstateviams nieko neesu girdejusi schmoll.gif GAl cia kokia naujove? g.gif
Atsakyti
Nereikia nieko dovanoti krikstateviams arba kokia simboline dovanele. Siuo atveju man regis geriausia dovana - nuotraukyte thumbup.gif Mes savo sunaus krikstateviams dovana iteikem praejus porai dienu. Is fotoatelje atsieme nuotraukas viena ju isdidinom ir ireminom ir padovanojom jiems (kitas iteikem tiesiog taip smile.gif ) Jiems tokia dovana labai patiko, matesi kaip nudziugo thumbup.gif (nuotrauka buvo thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 11 spalio 2005 - 12:02
Kadangi mano sūnelio krikšto tėvai labai jau atsakingai pažiūrėjo į savo pareigas - ruošiam albumiuką padovanoti su krikštynų nuotraukytėms ir gražiais posmais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2004 10 08, 13:36)
Noreciau paklausti, ar reikia nuo vaikiuko kriksto tevams kokia simboline dovanele padovanot ar panasiai? Ar sia diena dovanos dovanojamos tik vaikiukui?  g.gif  rolleyes.gif

g.gif kad reikia, tai negirdėjau ,bet kad butų gražu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai grazu atrodo sieninis laikrodis su vaikucio atvaizdu abiems kriksto teveliams smile.gif kazkur nuziurejau,bet man patiko si ideja thumbup.gif
Atsakyti
jau tris vaikus krikštijom - tikrai jokių dovanėlių negavom schmoll.gif
bet smulkmena gal ir būtų visai miela, gal reiktų ką nors panašaus į puodelius ar nuotraukytę rėmeliuose padaryt būsimiems krikštatėviams g.gif
Atsakyti
Mes nieko nedovanojom kriksto tevams. Bet man labai patiko ta ideja su vaiko delniuku ant nuotraukos! Kita kai krikstysim, tai butinai reiks pasinaudoti sia ideja. Aciu idejos autorei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IddI @ 2005 10 10, 12:40)
As padariau visiems sveciams po dovanele, kad prisimintu sia grazia svente:
nupirkau vaikisku atviruku ir kitoj pusej padarem su KAjum jo rankytes atspaudelius smile.gif Dar parasiau Krikstynu data ir jo varda. Kampe atviruko pramusiau skylute ir uzrisau kaspineli wub.gif
Imesiu foto veliau, nes dabar neturiu prie saves dovaneliu

O del dovanu krikstateviams nieko neesu girdejusi schmoll.gif GAl cia kokia naujove? g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Su nekantrumu laukiu nuotraukyčių tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif O mes planuojame krikšto tėveliams padaryti rankyčių antspaudėlius ant modilino, jį gražiai papauošti ir padaryti tokį pakabinamą paveikslėlį.
Atsakyti
Labai daug graziu pasiulymu,o krikstynos ant nosies reik skubet thumbup.gif
Atsakyti
O mes atsidėkosi krikšto tėčiui už krikšto marškinėlius padovanodami jam maikutę su užrašu "Aš esu jos (po to bus mergytės nuotrauka) KRIKŠTATĖVIS" biggrin.gif Galės pasipuošti per mergaitės gimtadienius ax.gif
o krikšto mamai padovanosim žvakidę ar žvakę-atsidėkodami už krikšto žvakę ax.gif
Atsakyti
as nesugalvoju ka padovanoti krikstateviams, nes nuotrauku jau taip daug gauna vaikucio, knygutes irgi padovanojus jau buvau unsure.gif nesugalvoju nieko doro verysad.gif
Atsakyti