Aš tikiu kad pati statyba tai greita
QUOTE(Viktorasf @ 2010 06 28, 23:18)
Nesupyk, bet gavos daug snekos, bet be jokio aiskumo Kodel si technologija patinka? Ir kokios daugmaz tos kainos?
kadangi jau draugai gyvena 3 metus tokiame name, tai patiko suilumos laikymas ir jauki komfortiska siluma. technologija galima pasidometi ju tinklalapyje - velox.lt
kaina gal ir brangi, bet kadangi nereikia samdytis darbuotoju - uztenka - tai susitaupo ne tik silumoje, darbuose, bet gerai ir tas, kad po statybu labai lengvai iruosti vidu - gipsa galima tvirtinti is karto prie sienu
tai reiskias statetes patys, ir turbut turejote galimybe gyventi netoliese o ta perdanga tarp pirmo ir antro auksto atrodo gan problematiskai ar nelabai?
Papildyta:
Man labiausiai patinka siame atsakyme zodis "tikiu"
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2010 06 28, 23:23)
Aš tikiu kad pati statyba tai greita
gal ir juokingai skamba tas mano tikiu, bet kažin ar kas paneigtų...
QUOTE(Viktorasf @ 2010 06 28, 23:34)
tai reiskias statetes patys, ir turbut turejote galimybe gyventi netoliese o ta perdanga tarp pirmo ir antro auksto atrodo gan problematiskai ar nelabai?
Papildyta:
Papildyta:
km, tai musu statomas namas netoli buto, gyvename Klaipedoje,atstumas - min kelio. siaip yra permiegojimui skirtas namukas, bet kadangi budavome pervarge, tai lekdavome numei, nes noredavosi palisti po dusu.
perdanga man moterei tai baisiai atrode, bet vyras paaiskino, kad tai tas pats blokas, tik suformuotas vietoje. su gegnemis suformavo lentynas, ant ju padejo blokelius ir tarpuose trigonai - metalai. gera perdanga tuom, kad is karto ir vamzdyna prakaisiojome, uzdejome sildymo vamzdelius , armaturini tinkla ir vienu metu is karto uzpyleme betonu. kai muzika garsiai groja, antras aukstas nieko negirdi. siaip ta perdanga issprende dar viena problema- antras ausktas islindes virs pirmojo metrus, tai butu reikeje papildomai sildyti grindis, o dabar perdangoje 20cm polistirolas
QUOTE(Viktorasf @ 2010 06 28, 23:54)
na tikrai idomu pasidare kaip visa tai atrodo, kokie techniniai sprendimai, kaip isvedziojot kanalizacija, elektra, vedinimo sistema, apsildymo sistema, ir siaip apdaila idomu jeigu kazka tokio nuotraukose turite tai gal pasidalintumete? viktorasf@gmail.com
parasiau i gmaila
QUOTE(Giedruolė @ 2010 06 28, 22:57)
Man labai patinka ši technologija Ir o bet tačiau. pritrūko laiko man pačiam pasirinkimui ir pirkimui susisiekusi aš buvau su lenkais. tai reiktų pasiknist kokias man ten kainas pateikė, bet faktas kad žymiai mažesnes nei euromacai ir storių pasirinkimas disesnies nei pas SAM. Nes garažo ir tech patalpų apšiltinimą planuoju 15cm, o gyvenamųjų 25 (čia sumoj vidinis ir išorinis sluoksnis). kadangi statyti reikia jau dabar(o brėžinius gavau visai neseniai), o ne derėtis ir užsakinėti ir pirkti ir gauti nežinia kada, tai liekam prie tradicinės lietuviškos statybos Žodžiu jei būčiau turėjusi daugiau laiko pirkimui tai tikriausiai būčiau ėjusi iki galo...
Tik apie laika per daug negalvok. KAi domejausi laiku man velox-statyba paaiskino, kad vidutinis namas (silta dezute) gali per pusantro menesio stoveti. Pasiskambink
Papildyta:
QUOTE(Viktorasf @ 2010 06 28, 17:02)
Na bet vistiek kazkodel niekas nesidalina savo statybine patirtimi paremdami visa tai realiom kainom galetu kas nors ir nuotrauku kokiu parodyti is savo pasistatytu namu. Drasiau nes tikrai idomu pasidare del sios technologijos
taigi internetas visagalis, pilna nuotrauku, net ir statbyos instsrkciuja yra ideta (velox projektavimo ir statybos instrukcija)
Papildyta:
QUOTE(Viktorasf @ 2010 06 28, 23:18)
Nesupyk, bet gavos daug snekos, bet be jokio aiskumo Kodel si technologija patinka? Ir kokios daugmaz tos kainos?
Mielasis kainos kiekvienam projektui skirtingos langai durys, kampiniai langai. Man taip aiskino, viena kaina aklinos siltos sienos, kita kaina ties langais ir kt. Pasiskambink. Vilnieciai arba klaipedieciai tau viska gerai isaiskintu
QUOTE(topjoy @ 2010 07 24, 00:05)
Kiek pasistaciusiu is velox ir euromac 2 nama statesi savo jegomis? Ar reikia tureti statybiniu igudziu?
Mes statemes is Velos savo jegomis. Igudziu nereikia, tereikia benrdo supratimo apie statybas ir siek tiek konsultacijos is sono. Jei perkate is firmos medziagas, tai manau, jie ir pakonsultuos. Bent jau mums jie padedavo, patardavo. Mano statybu eiga randasi temoje apie Velox
QUOTE(topjoy @ 2010 07 24, 00:05)
Kiek pasistaciusiu is velox ir euromac 2 nama statesi savo jegomis? Ar reikia tureti statybiniu igudziu?
velox-statyba.lt yra filmukas apie visa eiga, kaip statosi namas perdanga, paziurek ir viska suprasi, be to kiek zinau, perkant gauni issamia konsultacia, be to gali pasiulyti sertifikuotus apmokytus darbininkus, arba pati apmokyti
sveiki, statau 2 namus, abu iš lenkiškų elementų, sistema Thermomur, apie ją - Thermodom.pl. Kodėl lenkiški? 1. Kaina(155PLN už 1kv.m išorės sienos; tik PP elementai be transporto) 2. Matmenys: PP storis 25+5cm(ir dar 15cm betono tarpe). 3.Deklaruojama varža - 9,1(be betino; nors betonas pridės0,000... galima nepaisyti). 4. Sandarumas - monolitas tai užtikrina pakankamai. Perdangas Thermodomas komplektuoja iš Sukiennik.pl, yra atstovas Vilniuj bet neabejoju, kad iš Thermodomo pirkau pigiau. Kam įdomu - galit atvykti ir gyvai apsižiūrėti, ir procesą ir gamilius(kol dar nesumontuoti), namai pakaunėje, padėčiau užsisakyti ir parsivežti elementus.