Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

QUOTE(Vilienė @ 2011 06 09, 20:51)
Nukopinta iš kainoraščio puslapio:
Tiekiame Thermomur statybinės sistemos sienų (styroporo) konstrukcijas gamintojo kainomis.
Tikra teisybė, tai standartinės gamintojo kainos. Jei su pristatymu į LT - gali būti pigiau nei man išėjo. Mano spėjimas apie katalikišką antkainį pasitvirtino, kaina labai konkurencinga!
Dabar belieka sulaukti, kada Thermodom palūš ir pradės naudoti gamyboje neoporą. Nes man nepavyko niekaip įkalbėti. Varža dar pagerėtų, manau viršytų 10.

Gal ir palus,bet mes jau savo busim pasistate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 06 09, 19:51)
Nukopinta iš kainoraščio puslapio:
Tiekiame Thermomur statybinės sistemos sienų (styroporo) konstrukcijas gamintojo kainomis.
Tikra teisybė, tai standartinės gamintojo kainos. Jei su pristatymu į LT - gali būti pigiau nei man išėjo. Mano spėjimas apie katalikišką antkainį pasitvirtino, kaina labai konkurencinga!
Dabar belieka sulaukti, kada Thermodom palūš ir pradės naudoti gamyboje neoporą. Nes man nepavyko niekaip įkalbėti. Varža dar pagerėtų, manau viršytų 10.

4u.gif Musu tokia jau koncepcija, kad neuzdedame papildomu antkainiu. Mano nuomone, kad jei yra geras produktas, tai kam ji dar branginti, pusti kaina ir pardavimus sunkinti....
Tas pats ir su EUROMAC2. Jokio antkainio is musu puses nera. Parduodam pigiau uz gamintojo kainas ta EUROMAC2 - gera ir kokybiska statybu sistema, bet skirta prestiziniu namu statybai. Ir dazniau ne lietuvio, bet norvego kisenei wink.gif

Pristatymo kaina yra svyruojanti ir ja sunkoka apibrezti. Viena savaite - ji vienokia, kita - gali pigti arba brangti. Betgi produktas kaip puuukelis lengvumo, tai ir transportavimo kaina bus zymiai zymiai mazesne, nei tarkim vezant plytas....
O kiek Jus mokejot uz atvezima? Ar patys samdet fura ?

Tai taip, neoporo sienos butu plonesnes ir geresne varza. Bet ir kaina butu didesne. Musu tautieciu akimis didelis minusas - ta didesne kaina.
O del Lietuveles gi jie neprades gaminti neoporiniu bloku, vien tik del to, kad "artimiausi kaimyneliai" esam smile.gif))) Manot, kad jie nepasiskaiciuoja ?

Atsakyti
QUOTE(Dovilke @ 2011 06 09, 23:38)
Parduodam pigiau uz gamintojo kainas ta EUROMAC2 - gera ir kokybiska statybu sistema, bet skirta prestiziniu namu statybai. Ir dazniau ne lietuvio, bet norvego kisenei wink.gif

O kiek Jus mokejot uz atvezima? Ar patys samdet fura ?

Tai taip, neoporo sienos butu plonesnes ir geresne varza. Bet ir kaina butu didesne. Musu tautieciu akimis didelis minusas -  ta didesne kaina.
O del Lietuveles gi jie neprades gaminti neoporiniu bloku, vien tik del to, kad "artimiausi kaimyneliai" esam smile.gif))) Manot, kad jie nepasiskaiciuoja ?

Dėl prastižo - tik kvailas įsitikinimas, technologijos nežinojimas ir lipnūs makaronai ant eilinio pirkėjo ausyčių. Su termomur galima pasiekti analogišką rezultatą (neskaitant skirtumo EPS ir NEPS, kuris anksčiau ar vėliau išnyks) tik už skirtingus pinigus. Aišku norvegišką kišenę negalima lyginti, kai man reikia degtukų aš irgi perku brangiausius - pamanykit keli centai skirtumas. Todėl palinkėkim jiems sėkmės su euromac, o patys iš termomur pasistatysim nė kiek ne mažiau prestižinius statinius. Tuo labiau, kad per apdailą nieks nematys - euromac ar termomur biggrin.gif Jei labai noras išsišokti ir pasirodyti - galėsim iki nukritimo tvirtint kad būtent euromac už trigubą kainą dėjau, juk čia prestižinis, mano namas!
Samdžiau tris fūras, lietuviams mokėjau 700eur iki Kauno, truputi supanikavau - reik statyti, jau pamatai gatavi o biržoj svaigsta 1000-1200 už didžiakūbę doh.gif
Patarimas: samdykite tik specializuotą transportą, ne pakeleivingą, PL vežėjus. Vieną iš trijų furų vežė lenkas, 650eur ir sakė už tokius pinigus gali kasdien vežt. Nes skirtumas - transporto priemonė. Sunkvežimis su nedideliu varikliu + didelė priekaba, na gal pastebėjot kuom produkciją veža EPS gamintojai, nes 120m3 fura atvežė 1300kg. Aišku dabar kuras visai kitas, krizė baigėsi, transportas gali truputi brangti, bet lenkai specializuotom mašinom manau vežtų ~800eur ne daugiau.
Kas dėl neoporo - Grzegorz turi užsispyrimo, jis tvirtina, kad neps tai tik nauja mada, basf pasipinigavimo šaltinis. Nors deklaruojamos lambda turi akivaizdų skirtumą. Paskutinį kartą jau nebe taip aršiai neps'ą puolė...aišku, jei jie sąžiningai gamina ir išlaiko eps tankį rezultatas labai artimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 10 birželio 2011 - 08:33
Apie neoporą/polistirolą:

venkite "Baltijos polistirolas" gaminių, pasirodo kad ne tik traukiasi bet ir lydosi nuo saulės, o gamykla dėl to nekalta, kaltas pirkėjas nes pirko smile.gif

Rašau iš visuomeninių paskatų, remdamasis svetimomis patirtimis: kam tarpai atsirado, kam išvis sienos lydosi... Tad nelipkite ant to paties grėblio, ant kurio jau kiti užlipo ir nefinansuokite nekokybiškos produkcijos gamintojų, kad jie išnyktų ir liktų tik kokybiška produkcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 06 10, 08:32)
Dėl prastižo - tik kvailas įsitikinimas, technologijos nežinojimas ir lipnūs makaronai ant eilinio pirkėjo ausyčių. Su termomur galima pasiekti analogišką rezultatą (neskaitant skirtumo EPS ir NEPS, kuris anksčiau ar vėliau išnyks) tik už skirtingus pinigus. Aišku norvegišką kišenę negalima lyginti, kai man reikia degtukų aš irgi perku brangiausius - pamanykit keli centai skirtumas. Todėl palinkėkim jiems sėkmės su euromac, o patys iš termomur pasistatysim nė kiek ne mažiau prestižinius statinius. Tuo labiau, kad per apdailą nieks nematys - euromac ar termomur biggrin.gif Jei labai noras išsišokti ir pasirodyti - galėsim iki nukritimo tvirtint kad būtent euromac už trigubą kainą dėjau, juk čia prestižinis, mano namas!
Samdžiau tris fūras, lietuviams mokėjau 700eur iki Kauno, truputi supanikavau - reik statyti, jau pamatai gatavi o biržoj svaigsta 1000-1200 už didžiakūbę doh.gif
Patarimas: samdykite tik specializuotą transportą, ne pakeleivingą, PL vežėjus. Vieną iš trijų furų vežė lenkas, 650eur ir sakė už tokius pinigus gali kasdien vežt. Nes skirtumas - transporto priemonė. Sunkvežimis su nedideliu varikliu + didelė priekaba, na gal pastebėjot kuom produkciją veža EPS gamintojai, nes 120m3 fura atvežė 1300kg. Aišku dabar kuras visai kitas, krizė baigėsi, transportas gali truputi brangti, bet lenkai specializuotom mašinom manau vežtų ~800eur ne daugiau.
Kas dėl neoporo - Grzegorz turi užsispyrimo, jis tvirtina, kad neps tai tik nauja mada, basf pasipinigavimo šaltinis. Nors deklaruojamos lambda turi akivaizdų skirtumą. Paskutinį kartą jau nebe taip aršiai neps'ą puolė...aišku, jei jie sąžiningai gamina ir išlaiko eps tankį rezultatas labai artimas.

Kokius pamatus darete su Thermomur'ui?
Atsakyti
QUOTE(Dovilke @ 2011 06 10, 12:11)
Kokius pamatus darete su Thermomur'ui?

Plokščiuosius, naudojau paprastas EPS plokštes, pagamintas pagal reikiamus matmenis. 0 šalčio tiltų, greitas įrengimas, pamatai supampa su Ia grindim. Geresnio pasirinkimo nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 06 10, 13:11)
Plokščiuosius, naudojau paprastas EPS plokštes, pagamintas pagal reikiamus matmenis. 0 šalčio tiltų, greitas įrengimas, pamatai supampa su Ia grindim. Geresnio pasirinkimo nežinau.

Kaip ir iš kur atsirinkot statybininkus, kurie Jums state pagal Thermomur ?
Manau, kad cia belenkas nepastatys....vistiek reikia nusimanacios brigados ?
Gal galetumet rekomneduoti asmeniskai į AZ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilke @ 2011 06 14, 14:54)
Kaip ir iš kur atsirinkot statybininkus, kurie Jums state  pagal Thermomur ?
Gal galetumet rekomneduoti asmeniskai į AZ?  ax.gif

Protingi, mokantys dirbti žmonės darbų turi porai metų į priekį. Thermodomo DVD + nepragertos galvos ant pečių ir jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilke @ 2011 06 14, 14:54)
Kaip ir iš kur atsirinkot statybininkus, kurie Jums state  pagal Thermomur ?
Gal galetumet rekomneduoti asmeniskai į AZ?  ax.gif

kodEl jus manot,kad liktiniu klojiniu statyba yra is kosmoso srities.kas cia per statyba pagal THERMOPUR??????
pastatys bet kuris,kuris moka arba staliauti,arba murinti.bet kuris mokantis dirbti su gulsciuku ir nepragertom smegenelem.JO,geriau samdykit nusimanacias brigadas.jie pasidaarys sau grazaus pinigelio uz kosmines liktiniu klojiniu technologijas:))))

DOVILKE,manau esate zaide su lego kaladelemes.taigi,statykit patys,o tuos sutaupytus pinigelius rasite kur investuot.na sita sisitema mano galva siai dienai pati lengviausia ir paprasciausia.susiraskit kas betona pamaisytu kas antra diena ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(audrius333 @ 2011 06 14, 23:11)
kodEl jus manot,kad liktiniu klojiniu statyba yra is kosmoso srities.kas cia per statyba pagal THERMOPUR??????
pastatys bet kuris,kuris moka arba staliauti,arba murinti.bet kuris mokantis dirbti su gulsciuku ir nepragertom smegenelem.JO,geriau samdykit nusimanacias brigadas.jie pasidaarys sau grazaus pinigelio uz kosmines liktiniu klojiniu technologijas:))))

DOVILKE,manau esate zaide su lego kaladelemes.taigi,statykit patys,o tuos sutaupytus pinigelius rasite kur investuot.na sita sisitema mano galva siai dienai pati lengviausia ir paprasciausia.susiraskit kas betona pamaisytu kas antra diena ir viskas....

Dovilike nestato,dovilike pardavineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 06 14, 23:42)
Dovilike nestato,dovilike pardavineja smile.gif

o tada kam jai brigados reikalingos?siulys kartu su produkcija?smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(audrius333 @ 2011 06 14, 23:46)
o tada kam jai brigados reikalingos?siulys kartu su produkcija?smile.gif))

Be abejo! Iš prekybos uždirbs mizerį, o statybos darbai - tai jau rimti pinigėliai. Todėl verta klientui siūlyti kompleksinį sprendimą - medžiagas ir darbą. 4u.gif
Mesk tu Audriau tuos juodus darbus tarp juodašiknių, mynk namo - gausi daug užsakymų statyt namus iš Termomur smile.gif dėliosi LT lego ir vargo nejausi! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 15 birželio 2011 - 07:20