Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

UAB ''LUMATA''
VISKAS KO REIKIA KOKYBISKAI HIDROIZOLIACIJAI

- Hidroizoliacijos irengimo darbai
- Samatu sudarymas
- Mazgu sprendimai
- Konsultacijos
- Darbu prieziura
- Medziagu tiekimas palankiomis kainomis...

www.lumata.lt
www.hidroizoliacinesmedziagos.lt

Mob. 860661837
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazgeda: 06 gegužės 2011 - 19:20
QUOTE(grazgeda @ 2011 05 06, 19:18)
UAB ''LUMATA'' 
VISKAS KO REIKIA KOKYBISKAI HIDROIZOLIACIJAI

- Hidroizoliacijos irengimo darbai
- Samatu sudarymas
- Mazgu sprendimai
- Konsultacijos
- Darbu prieziura
- Medziagu tiekimas palankiomis kainomis...
www.lumata.lt
www.hidroizoliacinesmedziagos.lt

Mob. 860661837

Pasakykit kaip man protingai įrengti: sandarus rūsys+liktiniai klojiniai+apdaila plyta ir galėsime kalbėtis toliau.

Jei neturite ką pasakyti, tad Jūs tiesiog save reklamuojantys nevykėliai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gllop: 06 gegužės 2011 - 23:34
Puiku! drinks_cheers.gif Mane irgi domina butent toks variantas: rusys ir liktiniai klojiniai.Taigi laukiam profesionalu patarimo.
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2011 05 07, 17:19)
Puiku!  drinks_cheers.gif  Mane irgi domina butent toks variantas: rusys ir liktiniai klojiniai.Taigi laukiam profesionalu patarimo.

Profesionalai dejo i krumus.. Pasiskelbe ir laukia kada koks kvailys uzkibs..

P.S,seip man taippat butu idomu del pamatu...
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2011 05 07, 17:19)
Puiku!  drinks_cheers.gif  Mane irgi domina butent toks variantas: rusys ir liktiniai klojiniai.Taigi laukiam profesionalu patarimo.

Jei neatsilieps profai, neleistinai pasireklamavę (kur žiuri moderatoriai; ar atsibašliavo už reklamą - tada sorry už "neleistinai") tikrai rasite sprendimą, nieko sudėtingo.
Ar tikrai jums to rusio reik??? Neužteksit vietos ant žemės? Manau atominio karo jau nebebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gllop @ 2011 05 06, 23:33)
Pasakykit kaip man protingai įrengti: sandarus rūsys+liktiniai klojiniai+apdaila plyta ir galėsime kalbėtis toliau.

Jei neturite ką pasakyti, tad Jūs tiesiog save reklamuojantys nevykėliai... drinks_cheers.gif

parasykite savo nr ir pasnekesim apie tai....
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 05 08, 01:56)
Jei neatsilieps profai, neleistinai pasireklamavę (kur žiuri moderatoriai; ar atsibašliavo už reklamą - tada sorry už "neleistinai") tikrai rasite sprendimą, nieko sudėtingo.
Ar tikrai jums to rusio reik??? Neužteksit vietos ant žemės? Manau atominio karo jau nebebus smile.gif

Na sklypas toks...nuo pradžios iki vidurio ~3m. nuolydis... Ir nebūk kaip klerkai iš savivaldubės, jie irgi mano kad nereikia, nes iš vienos pusės vienaukštis, o iš kitos dviaukštis namukas...
Papildyta:
QUOTE(grazgeda @ 2011 05 11, 20:14)
parasykite savo nr ir pasnekesim apie tai....

Apie ką? Nevykėlius lotuliukas.gif

Jei turite ką sakyti, be makaronų, sakykite viešai įvertinsim profesionalus.O jei tik makaroninti individualiai tai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gllop @ 2011 05 11, 21:46)
Ir nebūk kaip klerkai iš savivaldubės, jie irgi mano kad nereikia, nes iš vienos pusės vienaukštis, o iš kitos dviaukštis namukas...

Paties situacijoje tos vietos nelabai galima rūsiu vadinti smile.gif tiesiog įgilintas pirmas aukštas biggrin.gif Netikįtai paniręs, dalinai po žeme biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek atsimenu, seniau kažkas tai buvo įkėlęs fasado apdailos svetainės nuorodą, ir po poros dienų ji išnyko, o čia dabar jau gan ilgai lumatos skelbimas-reklama laikosi. Tai tikriausiai šiame puslapyje sąžinės nėra... arba gal draugams padeda, kad nepaskestu ?
Atsakyti
QUOTE(raimis111 @ 2011 06 06, 21:17)
Kiek atsimenu, seniau kažkas tai buvo įkėlęs fasado apdailos svetainės nuorodą, ir po poros dienų ji išnyko, o čia dabar jau gan ilgai lumatos skelbimas-reklama laikosi. Tai tikriausiai šiame puslapyje sąžinės nėra... arba gal draugams padeda, kad nepaskestu ?

Moderatoriai visai apsileido biggrin.gif todėl ir kabo. O gal postas mokamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virpas @ 2011 01 26, 09:28)
Na bet kaina jo...

ekohaus.lt pradejo prekiauti kaimynu lenku blokeliais THERMODOM

Papildyta:
QUOTE(raimis111 @ 2011 05 01, 18:47)
O kuo skiriasi Jusų reklamuojama ISF sistema nuo ICF sistemos, ar Jūs paprasčiausiai nežinote, kas tai yra ICF (pažodžiui) ?

sorry, ne ISF, bet ICF smile.gif tiesiog suklydau rašydama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilke @ 2011 06 08, 14:50)
ekohaus.lt pradejo prekiauti kaimynu lenku blokeliais THERMODOM

Matyt paslapčia pradėjo, nes ekohaus.lt apie tai nė žodžio biggrin.gif
Atsakyti