QUOTE(Dovilke @ 2011 04 19, 22:22)
Bet kazkaip negirdejau, kad man (t.y. tai paciai, Jusu paminetai Euromac2 atstovei Lietuvoje euromac2.lt ) siulytumete veztis/platinti lenkiska produkcija.
Lietuviams nuo lenkiskos produkcijos ne itin ir bus geriau...ka jau ten....
O siaip dabar jau turim EUROMAC2 klojiniams Pabaltijuj specialias kainas....dasimushiau
Pirmiausiai - sveikinu prisijungus. Jei skaitėte temą, jūsų atstovaujamas prekės ženklas buvo minimas daug kartų, įvairiai interpretuojant. Dabar galėsite pareikšti oficialią atstovės nuomonę, patvirtinti ar paneigti kas parašyta iki šiol, suteikti informaciją ir reklamuoti savo produktą. Abipusė nauda visiems - ir vartotojams ir jums, kaip pardavėjai. Temoje karts nuo karto šmėžtelna BP, dabar Euromac - dar truputi ir surinksime visus icf brendus.
Su gerb. Dovile (labai panašu į Dovilke - darau išvadą, kad su jumis) kalbėjome telefonu, gal prieš pusantrų, dvejus metus. Teiravausi Euromac kainų ir jau tada minėjote apie pastangas gauti spec. kainas pabaltijuj. Tuomet jums pateikiau informaciją apie lenkiškus icf gaminius (konkrečiai Izodom, Thermodom), kiek supratau iš pokalbio jūs net užsirašėte. Todėl esu įsitikinęs, kad būtent taip ir buvo -aš jums siūliau (gal reiktų sakyti"patariau" nes kad siūlyti reikia kažką turėti) platinti lenkišką produkciją. Na bet tai nėra gyvybiškai svarbu.
Ar bus lietuviams geriau nuo lenkiškos produkcijos? Na aišku, mes ne vokiečiai, ir mūsų poreikiai žymiai didesni, standartai griežtesni
Truputi ironizuoju - lenkai didžiąją dalį produkcijos parduoda vakarų europoje (konkrečiai Thermodom iki 70poc Vokietijoje). Kaip bus lietuviams (geriau ar blogiau) pamatysime netrukus, sekantį sezoną pateiksiu namo monitoringą. Gaila, kad šiemet nespėjau padaryti termovizijos iki apdailos - tai būtų puikus būdas kažką tai patvirtinti ar paneigti. Aš visgi ne pirmas - lietuvoje jau stovi lenkiškų icf namų. Stovi ir greitai dar daugiau stovės - neabejoju Restoje aplankęs Izodom stendą ir pabendravęs su atstovu. Džiaugiuosi, kad tonas jūsų poste nėra tvirtas - reiškia pati truputi abejojate konkurentų nesekme
Specialios kainos pabaltijuj: labai linkiu jums sėkmės, visad buvau, esu ir būsiu už pasiūlymų įvairovę ir konkurenciją, kuri yra gyvenimo varomoji jėga. Nežinau jūsų kainodaros strategijos, bet protingiausia atrodo tas specialias kainas paskelbti viešai. Jei to nenorite/negalite padaryti jūs - aš jums padėsiu. Siųskit į AŽ ir visi sužinos "čio po čiom"
Grįžtant prie lenkiškų konkurentų - naujas iššūkis jums ir Euromac'ui iš izodomo pusės: storiausių, neoporinių U~0,1 (R~10) klojinių 1m2 ~200Lt su pristatymu į statybos vietą. Ant kulnų mina BP - tik bėda, kad artimos U gaminio pasiūlyti negali nors kaina išlieka konkurencinga.
Vienas iš šio forumo dalyvių aplankė mane, dalijomės informacija...Tikiuosi jūs tada dar neturėjote spec. kainų, nes Euromac atstovai Vokietijoje tuos pačius elementus tam pačiam namui jam pasiūlė beveik 10.000eur pigiau
Tikiuosi dabar jūs žymiai konkurencingesnė - bent to linkiu jums ir jūsų klientams.
Jūs pati suprantate, kas yra paaats didžiausias Euromac ir kitų icf sistemų konkurentas - blokeliai+šiltinimas. Čia labai gajos tradicijos ne tik profų, bet ir užsakovų galvose/širdyse, jei pavyktų priartėti ir aplenkti konkurentus kaina tai būtų priežastimi keisti stereotipus ir daugiau naudoti icf. Turiu pripažinti, kad icf naudoti pertvarom yra nenaudinga, bet išorinės atitvaros išeina puikios. Klausimas "Kiek tai kainuoja?" atbaido daug potencialių pirkėjų. Akivaizdu, kad rinkoje elementariai trūksta informacijos: jei mokėti daugiau, ką už tai gausime? Kodėl verta naudoti brangesnius icf? ir pan. Labai norėtųsi išgirsti (hm, pamatyti/perskaityti) jūsų nuomonę šiais klausimais. Jūsų počios ir icf labui