Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

QUOTE(virgaaaaa @ 2010 05 25, 21:17)
sena tema,bet gal jau dabar kas yra pasistates ar stato namuka iš SAM blokeliu ?

Monolitas....
Negi norisi gyventi nuosavame blokiniame name ....
Atsakyti
QUOTE(wabalas @ 2010 05 25, 23:03)
Monolitas....
I blokini monolita ten net nenesa. Charakteristikos irgi ne i ta puse visai.
Atsakyti
QUOTE(Dario @ 2010 05 26, 07:11)
I blokini monolita ten net nenesa. Charakteristikos irgi ne i ta puse visai.

yra kelios monolitu rusys, dar yra durisol, velox. Monolito privalumai, kad sienos po statybos netrukineja ir silumine varza visur vienoda, tiek per pedanga, tiek per saramas. Vienos medziagos isore putplastis kitos medzio plokste ar medinis blokelis
Atsakyti
QUOTE(Monolituke @ 2010 05 26, 10:37)
yra kelios monolitu rusys, dar yra durisol, velox. Monolito privalumai, kad sienos po statybos netrukineja ir silumine varza visur vienoda, tiek per pedanga, tiek per saramas. Vienos medziagos isore putplastis kitos medzio plokste ar medinis blokelis

Tikrai?
Na ten yra betonas ir armatura, nemanau kad sie namai daug skiriasi nuo blokiniu.

Putplastis visu problemu neisprendzia...
Atsakyti
QUOTE(wabalas @ 2010 05 26, 12:15)
Tikrai?
Na ten yra betonas ir armatura, nemanau kad sie namai daug skiriasi nuo blokiniu.

Putplastis visu problemu neisprendzia...

mielas wabale, nesigincysiu, bet pazymesiu, kad nei vienas namas nepasistete, be armaturos (isskyrus karkasini), betonas tolygu plytai, blokelio is vis neradau pagal STR (statybu techninis reglamentas) kaip konstrukcines nesancios medziagos. Nuo blokiniu skiriasi tuo, kad tai vientisas gaminys be siuliu (kiek suprantu, tai siule yra laidininkas salciui). O gal as klystu smile.gif . Tada paaiskinkit man kas yra nesanti konstrukcine medziaga. Pavadinkime daiktus savais vardais rolleyes.gif
Atsakyti
Mes pasistate nama Velox sistema, kol kas patenkinti. thumbup.gif
Tiesa putplasti uzsakinejom ne standartini, o 20cm storio. Tikrai jauciuos geriau, nei tuose blokiniuose namuose... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2010 06 19, 22:07)
Mes pasistate nama Velox sistema, kol kas patenkinti.  thumbup.gif
Tiesa putplasti uzsakinejom ne standartini, o 20cm storio. Tikrai jauciuos geriau, nei tuose blokiniuose namuose...  biggrin.gif

mes irgi is veloxo jau dezute pastateme, ir langus susidejome. Namu labai patenkinti. O pasirinkome si buda del to, kad draugai gyvena jau 3 metai tokiame name irmus papirko ne tik siluma, bet ir jos komfortiskas pasiskirstymas name. visur vienoda temperatura, ko nepasakyciau apie kitus. Tikrai ieskojai statybos budo ilgai, viska lyginau. Tikrai dziaugiuosi ir statybos sanaudomis, nes state seima, statybininku net nereikejo nuomotis.
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2010 06 26, 22:51)
mes irgi is veloxo jau dezute pastateme, ir langus susidejome. Namu labai patenkinti. O pasirinkome si buda del to, kad draugai gyvena jau 3 metai tokiame name irmus papirko ne tik siluma, bet ir jos komfortiskas pasiskirstymas name. visur vienoda temperatura, ko nepasakyciau apie kitus. Tikrai ieskojai statybos budo ilgai, viska lyginau. Tikrai dziaugiuosi ir statybos sanaudomis, nes state seima, statybininku net nereikejo nuomotis.

Man si sistema is karto patiko, nes atitinka visus pasyvaus namo reikalavimus smile.gif o be to medis is isores ir vidaus. Lauke ir viduje prisisuk ka nori, nuo vazono iki spinteliu, jokiu diubeliu nereikia biggrin.gif Ot pareklamavau biggrin.gif o, kad seima pati gali pasistatyti, tai manu privalumas, tiesa mergaites, kiek laiko sienu statybos darbai uztruko
Papildyta:
QUOTE(wabalas @ 2010 05 25, 23:03)
Monolitas....

Mielasis, kalbi, kaip tarybiniu laiku statybininkas biggrin.gif ir tai ne geriausias smile.gif Monolita pavadinti blokais biggrin.gif Blokelius gali blokais vadinti wink.gif , o monolitas yra vientisas gaminys - liejinys. Ir Lietuvoje zinau tris sistemas, tai SAM, VELOX ir DURISOL. SAM putplastis vien, DURISOL blokeliai sienoms, VELOX sienos ir surenkamos perdangos. Gal dat kas yra nezinau, papildykit
Atsakyti
Na bet vistiek kazkodel niekas nesidalina savo statybine patirtimi paremdami visa tai realiom kainom smile.gif galetu kas nors ir nuotrauku kokiu parodyti is savo pasistatytu namu. Drasiau smile.gif nes tikrai idomu pasidare del sios technologijos
Atsakyti
Man labai patinka ši technologija smile.gif Ir o bet tačiau. pritrūko laiko man pačiam pasirinkimui ir pirkimui sad.gif susisiekusi aš buvau su lenkais. tai reiktų pasiknist kokias man ten kainas pateikė, bet faktas kad žymiai mažesnes nei euromacai ir storių pasirinkimas disesnies nei pas SAM. Nes garažo ir tech patalpų apšiltinimą planuoju 15cm, o gyvenamųjų 25 (čia sumoj vidinis ir išorinis sluoksnis). kadangi statyti reikia jau dabar(o brėžinius gavau visai neseniai), o ne derėtis ir užsakinėti ir pirkti ir gauti nežinia kada, tai liekam prie tradicinės lietuviškos statybos biggrin.gif Žodžiu jei būčiau turėjusi daugiau laiko pirkimui tai tikriausiai būčiau ėjusi iki galo...
Atsakyti
Nesupyk, bet gavos daug snekos, bet be jokio aiskumo smile.gif Kodel si technologija patinka? Ir kokios daugmaz tos kainos?
Atsakyti
QUOTE(Viktorasf @ 2010 06 28, 17:02)
Na bet vistiek kazkodel niekas nesidalina savo statybine patirtimi paremdami visa tai realiom kainom smile.gif galetu kas nors ir nuotrauku kokiu parodyti is savo pasistatytu namu. Drasiau smile.gif nes tikrai idomu pasidare del sios technologijos

placiau buvau parasius i kita tema apie kainas, bet galiu pakartoti.
dezutes statyba - pamatai blokiniai, perdanga velox, sienos velox, stogas eternit siferis vienslaitis - 58 t. lt
nuotrauku nemoku ideti, bet draugams pasidalinti ispudziais patalpindavau i lt.netlog.com * audine68. jei domintu kas konkreciau, galiu viska papasakoti, o foto permesti emailu.
kaina maza, nes turiu 3 sunus, tai cia man nuskilo.
del terminu - kadangi statomes del saves, tai laiko nekontroliuojame, bet sienos kilo po 1 zieda per diena - iki pietu formuojame, po to pilame betona. siaip per savaite padareme 1 auksta.
Atsakyti