QUOTE(TRUMPAS @ 2011 02 26, 21:52)
Perskaiciau visa tema nuo pat pradziu ir noreciau kreiptis i Viliene nes noriu statytis beveik pasyvu nama pasirinkau SAM del keleto priezaciu
1.sistema kuria papildomai reikia priklijuoti sumazinama rizika del nesandarumo keli sluoksnai (mazina staybiniku broka)
2. daug metu rinkoje duoda savo svori
3. pokalbio metu jautesi kad tikrai gerai ismano pasyvius namus
4. GERA KAINA
ir nenoreciau kad kurie stume nevykusia reklama nerasytu (fanas, ir t.t) Kaina gaunu su R=10 110lt.
SAM sitema 72lt/m2
polistirolas 20cm 24lt./m2(lenkiskas)
klijai 3lt./m2 (poliretaniniai)
darbas 10lt./m2
-------------------------------------------------------------------
viso 109lt./m2
Kaina parasiau nebent kas nors nores ja pamusti zemyn maziau kaip -10% neidomu
KLAUSIMAS:
Viliene kaip supratau jus statetes nama su panasia sistema ir ant pamato plokstes, Vokietijoje mano pazystamui taip pastate pastate ant plokstes nama, man patiko pats principas bet namas yra karkasinis man Lietuviui karkasas netinka ir niekaip negalejau surasti kas praktikoje pasistate nama ant plokstes su monolitinemis sienomis klausiau pas SAM'a jie sako kad zino tokius pamatus bet praktikoje to nedare todel noreciau kad jus pateiktumete kas jums projektavo ir state plokste ar ir visa nama
ACIU
1.sistema kuria papildomai reikia priklijuoti sumazinama rizika del nesandarumo keli sluoksnai (mazina staybiniku broka)
2. daug metu rinkoje duoda savo svori
3. pokalbio metu jautesi kad tikrai gerai ismano pasyvius namus
4. GERA KAINA
ir nenoreciau kad kurie stume nevykusia reklama nerasytu (fanas, ir t.t) Kaina gaunu su R=10 110lt.
SAM sitema 72lt/m2
polistirolas 20cm 24lt./m2(lenkiskas)
klijai 3lt./m2 (poliretaniniai)
darbas 10lt./m2
-------------------------------------------------------------------
viso 109lt./m2
Kaina parasiau nebent kas nors nores ja pamusti zemyn maziau kaip -10% neidomu
KLAUSIMAS:
Viliene kaip supratau jus statetes nama su panasia sistema ir ant pamato plokstes, Vokietijoje mano pazystamui taip pastate pastate ant plokstes nama, man patiko pats principas bet namas yra karkasinis man Lietuviui karkasas netinka ir niekaip negalejau surasti kas praktikoje pasistate nama ant plokstes su monolitinemis sienomis klausiau pas SAM'a jie sako kad zino tokius pamatus bet praktikoje to nedare todel noreciau kad jus pateiktumete kas jums projektavo ir state plokste ar ir visa nama
ACIU
Manau, kad čia SAM prisijungė reklamai. Niekur nemačiau, kad viskam brangstant taip nukristu kaina. Prieš kelis mėnesius kiek atsimenu SAM baltų blokelių kaina viršijo 120 Lt. už metra kvadratini. Dabar taip žemai nusileido Taip prieš gera niekada nebuna. Sekant visas rinkas, čia gaunasi maža nesamonė...