QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 22:09)
Čia iš kitos operos gali būti, iš sandwich plokščių. Jos populiariausios šaldymo kamerų statyboje. Beje 450mm liktiniai irgi ne individualiems namams buvo sukurti - kai buvau Izodome sakė gal tu trenktas, šie klojiniai tik kameroms, nieks namų iš jų nestato...Taip buvo prieš 3metus
Papildyta:
Va su tais "netobulais" iš maišelių būtų žymiai patogiau - su plytelščiko šukom pereini ir klijuoji. Kadangi vis tik esu "patobulėjęs" ir naudojau purškiamus, iš flakonų, todėl ir sakau, kad bus problema juos vienodai užtepti, kad sienoms nenorėdamas nesuteiktumėt dizaino "morskaja volna"
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 22:09)
Čia iš kitos operos gali būti, iš sandwich plokščių. Jos populiariausios šaldymo kamerų statyboje. Beje 450mm liktiniai irgi ne individualiems namams buvo sukurti - kai buvau Izodome sakė gal tu trenktas, šie klojiniai tik kameroms, nieks namų iš jų nestato...Taip buvo prieš 3metus
Papildyta:
Va su tais "netobulais" iš maišelių būtų žymiai patogiau - su plytelščiko šukom pereini ir klijuoji. Kadangi vis tik esu "patobulėjęs" ir naudojau purškiamus, iš flakonų, todėl ir sakau, kad bus problema juos vienodai užtepti, kad sienoms nenorėdamas nesuteiktumėt dizaino "morskaja volna"
Fanas saunuolis kad bandymus daro,o klijus su plyteliu sukomis nesunku tolygiai uzbraukti. Del didesnio sukibimo efekto (tiksliau kad nebutu tarpo) laukines plyteles rekomenduojama klijuoti dvigubu kliju sluoksniu,tai yra dedant klijus ant plyteles ir ant klijuojamo pagrindo..Ta pacia technologija galetu panaudoti ir ant fasado tada neliktu jokiu oro tarpu.
Papildyta:
Viliene,ar taviskiai meistrai ramste sienas su statramsciais kaip parodyta pries tai idetoj nuorodoj? jei ramste tai kaip su virsum dare? (antru aukstu)