Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

QUOTE(biesas66 @ 2011 01 30, 20:41)
Fanai,galvoju ko tu cia purkstauji ant visu sistemu.. Ogi jau turi pasirinkes ....  na ir gerai,dabar viskas aisku.

Tai kad tik purkštaujant biesai, sukeliant ginčus, galima sužinoti daugiau informacijos. Aš juk nepiktybiškai...
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 21:28)
Kolkas esu apsispojes prie TERMOPLOKK blokelių su metaliniais prifiliais GKP montavimui. R > 5,88. Dar daklijuosiu 15 cm neoporo . Dar dasidės  R > 4,84 . Bendroje somoje R gausis apie 11. Fasado apdaila sukomplektuoja polistireno plokštes kartu su blokeliais, o jų matmenys 1m x 3m. Taip klijuoti bus daug lengviau išlaikant sienų lygumą. Kaina blokeliai + polistirenas (  cm. neoporas ) + saudal arba profix polistireno klijavimo putos + termoplokk metaliniai profiliai GKP montavimui gausis 1m2 apie 135 - 140 LT

Neoporo plokštės turėtų būti frezuotos, su falcais kokybiškam jungimui.
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 21:48)
Tai kad tik purkštaujant biesai, sukeliant ginčus, galima sužinoti daugiau informacijos. Aš juk nepiktybiškai...

na jo.. Beje,triju metru plokstes klijuoti ant fasado nebus lengva,patikek.. Nebijei kad nukris po keliu metu?
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 21:48)

Kažkodėl atbulai, ne "žmogiškai" lyg be kipišų būtumėt nieko nesužinojęs... Pagalvokite, kokią reputaciją užsitarnavot, kokia nuomonę susidarys forumo dalyviai apie jus...ypač po tokio prisipažinimo.
Gal nors truputi blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 20:50)

Nepaklausiau ar jos frezuotos. Tačiau jas visviena suklijuosiu vieną su kita, kad gaučiau 100 procentinį sienos sandarumą. O kad montuojant plokštės liktu toje pačioje plokštumoje yra plastikiniai smeigtukai...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 21:50)

teko matyti kaip daro namo dydzio saldytuva tai plokstes buvo su kazkokiu uzraktu viduje sujungia dvi plokstes ir netoli sujungimo vietos skyle raktui ,meistras ikisdavo specialu rakta ir pasukdavo,kazkoks gudrus mechanizmas viduje abi plokstes sutraukdavo ir surakindavo tarpusavyje
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 20:54)
Kažkodėl atbulai, ne "žmogiškai" lyg be kipišų būtumėt nieko nesužinojęs... Pagalvokite, kokią reputaciją užsitarnavot, kokia nuomonę susidarys forumo dalyviai apie jus...ypač po tokio prisipažinimo.
Gal nors truputi  blush2.gif ?

Na bet juk manes čia niekas nepažysta, o gal aš Jusų kaimynas...?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 30, 21:53)
na jo.. Beje,triju metru plokstes klijuoti ant fasado nebus lengva,patikek.. Nebijei kad nukris po keliu metu?

Ne nebus sudėtinga. Tik kaip klijus vienodu sluoksniu uždėt, kažką panašiai kaip plytelščikai reikia sugalvot. Stogą man šiltino klijuodami 50x20x400cm ner ten bėdų.
Dėl atšokimo - čia tik nuo klijų priklauso, ir nuo darbų kokybės.
Papildyta:
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 21:56)
Na bet juk manes čia niekas nepažysta, o gal aš Jusų kaimynas...?

Tipo "nepagautas - nevagis"? Nepažįsta, tai galima dergt? Keistas jūs žmogus. Nenorėčiau tokio kaimyno.
O jei ir kaimynas - aš tikrai būčiau pagalvojęs apie bent teorinę riziką būti išaiškintam kada nors...kad ir apsižiūrės žmonės pas ką Termopolokk(ar panašiai vadinas) + 15cm neoporo - ir tada negėda? Juk ne kantu klinkerį žadate mūryti - tokis statybos būdas per kilometrą atpažinamas smile.gif
Atsakyti
[quote=Vilienė,2011 01 30, 21:56]
Ne nebus sudėtinga. Tik kaip klijus vienodu sluoksniu uždėt,..
Vat nuo to ir prasideda..kaip padaryti ta,kaip tiksliai langus ispjauti,kaip prileidimus padaryti.. Viskas aisku padaroma bet tai reikalauja laiko ir pastangu.. Zinau tik viena,su labai dideliais gabaritais sunkiau dirbti nei su vidutiniais,arba nukentes kokybe suleidimu,ko nelabai noretusi.. Tiesa,fanai,kaiscius naudosi?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 20:56)
Ne nebus sudėtinga. Tik kaip klijus vienodu sluoksniu uždėt, kažką panašiai kaip plytelščikai reikia sugalvot. Stogą man šiltino klijuodami 50x20x400cm ner ten bėdų.
Dėl atšokimo - čia tik nuo klijų priklauso, ir nuo darbų kokybės.

Užmirškime polistireno klijus maišuose. Tobulėjame. Yra ir purškiami polistireno klijai (flakonuose). Turiu namuose jau beveik metus suklijaves du gabalėlius polistireno su saudal klijais. Ant apatinio sluoksnio dar yra pakabintas 10 kg svarstis. Na dar nieko neatsitiko. Ta bandymo detalė pakabinta lauke.
Klijus vienodu sluoksiuuždėti nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 30, 21:54)
teko matyti kaip daro namo dydzio saldytuva tai plokstes buvo su kazkokiu uzraktu viduje sujungia dvi plokstes ir netoli sujungimo vietos skyle raktui ,meistras ikisdavo specialu rakta ir pasukdavo,kazkoks gudrus mechanizmas viduje abi plokstes sutraukdavo ir surakindavo tarpusavyje

Čia iš kitos operos gali būti, iš sandwich plokščių. Jos populiariausios šaldymo kamerų statyboje. Beje 450mm liktiniai irgi ne individualiems namams buvo sukurti - kai buvau Izodome sakė gal tu trenktas, šie klojiniai tik kameroms, nieks namų iš jų nestato...Taip buvo prieš 3metus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 22:04)
Užmirškime polistireno klijus maišuose. Tobulėjame. Yra ir purškiami polistireno klijai (flakonuose). Turiu namuose jau beveik metus suklijaves du gabalėlius polistireno su saudal klijais. Ant apatinio sluoksnio dar yra pakabintas 10 kg svarstis. Na dar nieko neatsitiko. Ta bandymo detalė pakabinta lauke.
Klijus vienodu sluoksiuuždėti nereikia...

Va su tais "netobulais" iš maišelių būtų žymiai patogiau - su plytelščiko šukom pereini ir klijuoji. Kadangi vis tik esu "patobulėjęs" ir naudojau purškiamus, iš flakonų, todėl ir sakau, kad bus problema juos vienodai užtepti, kad sienoms nenorėdamas nesuteiktumėt dizaino "morskaja volna" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 21:28)
Kolkas esu apsispojes prie TERMOPLOKK blokelių su metaliniais prifiliais GKP montavimui. R > 5,88. Dar daklijuosiu 15 cm neoporo . Dar dasidės  R > 4,84 . Bendroje somoje R gausis apie 11. Fasado apdaila sukomplektuoja polistireno plokštes kartu su blokeliais, o jų matmenys 1m x 3m. Taip klijuoti bus daug lengviau išlaikant sienų lygumą. Kaina blokeliai + polistirenas (  cm. neoporas ) + saudal arba profix polistireno klijavimo putos + termoplokk metaliniai profiliai GKP montavimui gausis 1m2 apie 135 - 140 LT

svx.gal ka netaip supratau,bet kokiu tikslu sitoje sistemoje statomi tie metaliniai profiliai?gipso sukimui?
profilis istatytas tarp blokeliu ir niekaip nekontaktuoja su betonu.reiskia ji lengvai galima istraukti.taip?koks tikslas sukt GKP i nieka?
ar tau realiai teko matyti sita sistema?as tik noriu issiaiskinti sita detale?
Atsakyti