Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

nu va graciausia, nespejau grindu apsisiltinti, cia jau brangsta, ar cia patikimos zinios?
Atsakyti
QUOTE(Pylenskis @ 2011 01 29, 00:00)
nu va graciausia, nespejau grindu apsisiltinti, cia jau brangsta, ar cia patikimos zinios?

Kauniečių temoj ta pati informacija iš kelių šaltinių. Tipo dabar tik EPS pardavime, o neoporo iki vasario nebus, po 1d EPS100N (kaip tik grindims) 238Lt/m3 verysad.gif
Lenkijoje 170-190Lt/m3 analogas, balnokit broliai žirgus?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 28, 22:20)
Nepykite - ar tik po FANAS niku nesislepia Fasado apdaila? BPICF turi savo niką...Nes kas kart man apie Thermodom užsiminus Fanas puola... biggrin.gif Na man nesvarbu.
OK paskaičiuojam. Kodėl lyginate su TH-20B? doh.gif  Geresniems jūsų rezultatams pasiekti reikėjo thermodomo 250mm klojinius paimti, ten varžos ir laidumai ne procentais, bet KARTAIS skiriasi nuo BPICF biggrin.gif  Jūs paskaičiuokite geriausio thermodom gaminio TH-22 450mm pločio ir R-9,2 kvadrato kainą, pridėkite transportą (skaičiavau kažkurioj temoj; gavau 11Lt/m2 su PVM) ir padalinkite iš varžos 9,2. Gausite 1m2 R-1 kainą, aš gavau 19,9Lt (atlikta kauniečių 15 temoje). Padarykite tą patį su savo favoritu BPICF: 173,17 / 8,07 ~ 21,46Lt. Na ir kuris pigesnis? smile.gif OK tarkime, jūs dar BPICF nuolaidą duosite...Thermodom skaičiuoti pagal aukščiau pateiktą kainoraštį, kaina brutto BE NUOLAIDŲ smile.gif
Ką pasiūlysite daryti žmonėms, kuriems R~8 yra nepakankama? Aš vienas iš tokių smile.gif Su Thermodom gavau 9,2! Anksčiau ar vėliau jie pradės neoporą naudoti, kaip kad Izodomas, ką tada galėsite priešpastatyti? BPICF jau pradžioje padarė rimtą klaidą dėl klojinių storio - 400mm NEPAKANKAMAI ŠILTI lyginant su konkurentais. Šimtą pirmą kartą kartoju: KODĖL negamina 450mm neoporinių su R virš 10 - tada visiems konkurentams tik slėptis beliktų smile.gif  - perduokit gamybos ir komercijos vadovams smile.gif
Hehe, be papildomų nuolaidų - bpicf NEPIGIAUSI smile.gif

lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif VISI VISI - pas mane! Aš prekiauju klojiniais biggrin.gif  biggrin.gif biggrin.gif  lotuliukas.gif

Fanas, nesinervink. Konkurencija kerpa kainas. Jei nesi FA ir ištikrųjų ruošiesi statytis - turėsi kozyrį derybose dėl geresnių kainų. Nieko asmeniško, tik informacija - vieša, visiems prieinama drinks_cheers.gif

"Vopros na zasypku": nuo vasario 1d EPS ir neoporas LT brangsta 15proc verysad.gif Kas bus su BPICF? Ne iš tos pačios bačkos žaliava?

Na aš ne iš to miesto , kur randasi fasado apdaila ( aš ne šiaulietis ) , o į ICF sistemą labai gylinuos...
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 29, 22:12)
Na aš ne iš to miesto , kur randasi fasado apdaila ( aš ne šiaulietis ) , o į ICF sistemą labai gylinuos...

Jei reiks info apie Thermodom - aš amžinai pasiruošęs biggrin.gif
Pirščiau lietuvaičiams kokius čekiškus liktinius arba latviškus(buvo gamykla - perkėlė į Kionigsbergą smile.gif ) ale kad jų net nematęs...tai belieka Thermodomas su BPICF. Pastarieji pats matėt kas gavos doh.gif tai tik Thermodomas smile.gif gal kada pamatę kiek čia stengiuos ir kenčiu - premiją išrašys, ar medalį iš EPS įteiks:D

ICF yra statybos Lietuvoje ateitis. Tik bėda su lietuvišku mentalitetu, tai spintelės negulės , tai be klinkerio apdailos kaime vištos išjuoks...Tradicijos labai įsišaknyjusios. Nieko amžino nėra, tai galioja ir tradicijoms smile.gif
Atsakyti
na ka chebryte.. UAB SAm nemelavo man.. Kaip tare taip padare.. Sendiena maciau laidele-reklama per BTV R=5 varza atitinkancius blokelius siulo po 60 Lt uz kvadratini metra.. Na tai tipo akcija..Bet manau ta akcija uzsites.. taip kad SAM pokolkas neperspjaus niekas Cia aisku tinka labiau tiek kuriem tinka tokia varza...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 30, 10:32)
na ka chebryte.. UAB SAm nemelavo man.. Kaip tare taip padare.. Sendiena maciau laidele-reklama per BTV R=5 varza atitinkancius blokelius siulo po 60 Lt uz kvadratini metra.. Na tai tipo akcija..Bet manau ta akcija uzsites..    taip kad SAM pokolkas neperspjaus niekas  Cia aisku tinka labiau tiek kuriem tinka tokia varza...

bet kad ten nerode kokia ju varža o tik m2 kaina neaišku už kuriuos užraše ir leido ta pastovu savo reklamini rolika.
ar jie tik vieno storio tegamina visiems gyvenimo atvejems. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 30, 11:32)
na ka chebryte.. UAB SAm nemelavo man.. Kaip tare taip padare.. Sendiena maciau laidele-reklama per BTV R=5 varza atitinkancius blokelius siulo po 60 Lt uz kvadratini metra.. Na tai tipo akcija..Bet manau ta akcija uzsites..    taip kad SAM pokolkas neperspjaus niekas  Cia aisku tinka labiau tiek kuriem tinka tokia varza...

60Lt / ~5 = ~12Lt/m2/R1. Geras rezultatas, toli konkurentams. Iki įdealaus rezultato visai ne daug tetrūksta: 120Lt/ ~10 (pasidauginau iš dviejų biggrin.gif ) = ~12Lt/m2/R1 - o čia tai bet kurio besistatančio svajonė! Pamirštų Lietuvėlė kas yra plytos, blokeliai ir net karkasas smile.gif

Kai pats pradžioje svarstei variantą papildomai apklijuoti 20...25cm - tai su SAM akcija akacija gali būti visai patrauklus variantas. Dar vietoj EPS imtum neoporą su lambda 0,031 finale varža išeitų cho cho! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 15:40)
60Lt / ~5 = ~12Lt/m2/R1. Geras rezultatas, toli konkurentams. Iki įdealaus rezultato visai ne daug tetrūksta: 120Lt/ ~10 (pasidauginau iš dviejų biggrin.gif ) = ~12Lt/m2/R1 - o čia tai bet kurio besistatančio svajonė! Pamirštų Lietuvėlė kas yra plytos, blokeliai ir net karkasas smile.gif

Kai pats pradžioje svarstei variantą papildomai apklijuoti 20...25cm - tai su SAM akcija akacija gali būti visai patrauklus variantas. Dar vietoj EPS imtum neoporą su lambda 0,031 finale varža išeitų cho cho! 4u.gif

Na taip,varijantas tikrai geras. Aisku tas niuansas kad reikia daklijuoti savo sauksta deguto i medu imeta...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 30, 14:40)

Kiek atsimenu Samas deklaruoja kad blokeliai yra gaminami iš EPS 100. Tai tada pasakykite, pagal kokius skaičiavimus jie gauna R - 5 gaminamus ir iš neoporo. Netgi gaminant iš EPS 150 iš neoporo ir tai gaunasi tik 4,84... Aš manau, jei baltijos polistirenas ar kiti gamintojai gamintu iš kokio EPS 80 ( ko paprastas žmogus niekada ir neatskirs ) kaina butu dar mažesnė
O samas kaip ir visada kainas nurodo be PVM. O jei tokia kaina atiduos sažiningai pagamintą produktą, tai nelabai tikiu. Savikaina gaunasi truputi didesnė šiai dienai. Kiek girdėjau jie gaminami šiauliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanas: 30 sausio 2011 - 19:05
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 20:00)
Kiek atsimenu Samas deklaruoja kad blokeliai yra gaminami iš EPS 100.

R-5 paimta iš Bieso666 posto, teisybė tai ar melas - aš nesigilinau.
R labiausiai priklauso nuo EPS tankio, net nežinau kurią markę kuris gamintojas naudoja. Bet žiūrint į BPICF, tiksliau į jų gaminamas plokštes, neoporo laidumas nelabai priklauso nuo tankio/markės, pvz 050-060 turi lyg 0,032, 070-100 ar 150 0,031 ir tik pats brangiausias 200 0,030. Čia telefonu pateiktos reikšmės. Palyginus su EPS, kur lambda ženkliai kinta su kiekviena marke, atrodo keistai.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 28, 22:20)
Nepykite - ar tik po FANAS niku nesislepia Fasado apdaila? BPICF turi savo niką...Nes kas kart man apie Thermodom užsiminus Fanas puola... biggrin.gif Na man nesvarbu.
OK paskaičiuojam. Kodėl lyginate su TH-20B? doh.gif  Geresniems jūsų rezultatams pasiekti reikėjo thermodomo 250mm klojinius paimti, ten varžos ir laidumai ne procentais, bet KARTAIS skiriasi nuo BPICF biggrin.gif  Jūs paskaičiuokite geriausio thermodom gaminio TH-22 450mm pločio ir R-9,2 kvadrato kainą, pridėkite transportą (skaičiavau kažkurioj temoj; gavau 11Lt/m2 su PVM) ir padalinkite iš varžos 9,2. Gausite 1m2 R-1 kainą, aš gavau 19,9Lt (atlikta kauniečių 15 temoje). Padarykite tą patį su savo favoritu BPICF: 173,17 / 8,07 ~ 21,46Lt. Na ir kuris pigesnis? smile.gif OK tarkime, jūs dar BPICF nuolaidą duosite...Thermodom skaičiuoti pagal aukščiau pateiktą kainoraštį, kaina brutto BE NUOLAIDŲ smile.gif
Ką pasiūlysite daryti žmonėms, kuriems R~8 yra nepakankama? Aš vienas iš tokių smile.gif Su Thermodom gavau 9,2! Anksčiau ar vėliau jie pradės neoporą naudoti, kaip kad Izodomas, ką tada galėsite priešpastatyti? BPICF jau pradžioje padarė rimtą klaidą dėl klojinių storio - 400mm NEPAKANKAMAI ŠILTI lyginant su konkurentais. Šimtą pirmą kartą kartoju: KODĖL negamina 450mm neoporinių su R virš 10 - tada visiems konkurentams tik slėptis beliktų smile.gif  - perduokit gamybos ir komercijos vadovams smile.gif
Hehe, be papildomų nuolaidų - bpicf NEPIGIAUSI smile.gif

lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif VISI VISI - pas mane! Aš prekiauju klojiniais biggrin.gif  biggrin.gif biggrin.gif  lotuliukas.gif

Fanas, nesinervink. Konkurencija kerpa kainas. Jei nesi FA ir ištikrųjų ruošiesi statytis - turėsi kozyrį derybose dėl geresnių kainų. Nieko asmeniško, tik informacija - vieša, visiems prieinama drinks_cheers.gif

"Vopros na zasypku": nuo vasario 1d EPS ir neoporas LT brangsta 15proc verysad.gif Kas bus su BPICF? Ne iš tos pačios bačkos žaliava?

Kolkas esu apsispojes prie TERMOPLOKK blokelių su metaliniais prifiliais GKP montavimui. R > 5,88. Dar daklijuosiu 15 cm neoporo . Dar dasidės R > 4,84 . Bendroje somoje R gausis apie 11. Fasado apdaila sukomplektuoja polistireno plokštes kartu su blokeliais, o jų matmenys 1m x 3m. Taip klijuoti bus daug lengviau išlaikant sienų lygumą. Kaina blokeliai + polistirenas ( cm. neoporas ) + saudal arba profix polistireno klijavimo putos + termoplokk metaliniai profiliai GKP montavimui gausis 1m2 apie 135 - 140 LT
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 30, 21:28)
Kolkas esu apsispojes prie TERMOPLOKK blokelių su metaliniais prifiliais GKP montavimui. R > 5,88. Dar daklijuosiu 15 cm neoporo . Dar dasidės  R > 4,84 . Bendroje somoje R gausis apie 11. Fasado apdaila sukomplektuoja polistireno plokštes kartu su blokeliais, o jų matmenys 1m x 3m. Taip klijuoti bus daug lengviau išlaikant sienų lygumą. Kaina blokeliai + polistirenas (  cm. neoporas ) + saudal arba profix polistireno klijavimo putos + termoplokk metaliniai profiliai GKP montavimui gausis 1m2 apie 135 - 140 LT

Fanai,galvoju ko tu cia purkstauji ant visu sistemu.. Ogi jau turi pasirinkes .... na ir gerai,dabar viskas aisku.
Atsakyti