QUOTE(fanas @ 2011 01 28, 22:31)
Jeigu Thermodom lyginti su bpicf tai skirtumai yra gan nemaži. Šilumos laidumo koeficientas Thermodom yra kur kas didesnis nei bpicf, šilumos perdavimo koeficientas Thermodom yra kur kas mažesnis nei bpicf, šiluminė varža Thermodom yra kur kas mažesnė nei bpicf o kaina bpicf yra kur kas mažesnė nei Thermodom. Pagal Jusų pateikta kainoraštį TH-20B varža R - 7,7 1 m2 kaina yra 199,15LT be pristatymo. Tokių pat bpicf20 varža R > 8,07 o kaina su visu pristatymu į objektą yra tik 173,17 Lt už 1 m2. Tai kas geriau...? Niekaip negaliu suprasti Jusų, kodėl peršate žmonėms daug brangesnę prekę, kada vietoje yra su didesne šilumine varža ir daug daug mažesne kaina( Thermodom dar plius pervežimas, kuris irgi ne centus kainuoja). Jeigu skaičiuoti su transporto išlaidomis tai Thermodom m2 yra brangesnis už bpicf apie 30 Lt.
Nepykite - ar tik po FANAS niku nesislepia Fasado apdaila? BPICF turi savo niką...Nes kas kart man apie Thermodom užsiminus Fanas puola...
Na man nesvarbu.
OK paskaičiuojam. Kodėl lyginate su TH-20B?
Geresniems jūsų rezultatams pasiekti reikėjo thermodomo 250mm klojinius paimti, ten varžos ir laidumai ne procentais, bet KARTAIS skiriasi nuo BPICF
Jūs paskaičiuokite geriausio thermodom gaminio TH-22 450mm pločio ir R-9,2 kvadrato kainą, pridėkite transportą (skaičiavau kažkurioj temoj; gavau 11Lt/m2 su PVM) ir padalinkite iš varžos 9,2. Gausite 1m2 R-1 kainą, aš gavau 19,9Lt (atlikta kauniečių 15 temoje). Padarykite tą patį su savo favoritu BPICF: 173,17 / 8,07 ~ 21,46Lt. Na ir kuris pigesnis?
OK tarkime, jūs dar BPICF nuolaidą duosite...Thermodom skaičiuoti pagal aukščiau pateiktą kainoraštį, kaina brutto BE NUOLAIDŲ
Ką pasiūlysite daryti žmonėms, kuriems R~8 yra nepakankama? Aš vienas iš tokių
Su Thermodom gavau 9,2! Anksčiau ar vėliau jie pradės neoporą naudoti, kaip kad Izodomas, ką tada galėsite priešpastatyti? BPICF jau pradžioje padarė rimtą klaidą dėl klojinių storio - 400mm NEPAKANKAMAI ŠILTI lyginant su konkurentais. Šimtą pirmą kartą kartoju: KODĖL negamina 450mm neoporinių su R virš 10 - tada visiems konkurentams tik slėptis beliktų
- perduokit gamybos ir komercijos vadovams
Hehe, be papildomų nuolaidų - bpicf NEPIGIAUSI
VISI VISI - pas mane! Aš prekiauju klojiniais
Fanas, nesinervink. Konkurencija kerpa kainas. Jei nesi FA ir ištikrųjų ruošiesi statytis - turėsi kozyrį derybose dėl geresnių kainų. Nieko asmeniško, tik informacija - vieša, visiems prieinama
"Vopros na zasypku": nuo vasario 1d EPS ir neoporas LT brangsta 15proc
Kas bus su BPICF? Ne iš tos pačios bačkos žaliava?