QUOTE(Vilienė @ 2011 01 14, 17:13)
MINUSAS KAINA Man gavos apie 260Lt/m2 išorės R-9,2 sienos, su mūrijimu apie 180, gal tik varža truputi mažesnė.
Kol specai nesutaria - žmonės statosi plokštes, ir LT ir PL Aš irgi jau 2vnt turiu
Papildyta:
Vienam namui davėm suskaičiuoti gelžbetonio konstruktoriui - uuu brangus projektas net 200Lt Kitam namui pakopijavom truputi papplatinę kur reik.
Įrenginėjo tie patys, kur viską man darė nuo drenažo iki stogo skardos, pats dalyvavau kaip kokybės kontrolierius.
Rekomenduoju - be rūsio namui geresnių pamatų nežinau.
Kol specai nesutaria - žmonės statosi plokštes, ir LT ir PL Aš irgi jau 2vnt turiu
Papildyta:
Vienam namui davėm suskaičiuoti gelžbetonio konstruktoriui - uuu brangus projektas net 200Lt Kitam namui pakopijavom truputi papplatinę kur reik.
Įrenginėjo tie patys, kur viską man darė nuo drenažo iki stogo skardos, pats dalyvavau kaip kokybės kontrolierius.
Rekomenduoju - be rūsio namui geresnių pamatų nežinau.
260 Lt. Cia kaina gavosi su apdaila. ar tik sienu pastatymas???
180, cia ensupratau ko kaina
o neskaiciavot kiek gautusi kaina jei is kokiu Fibo blokeliu butu kainave su panasia R?
Ir dar del pamatu. As toli grazu ne statybininkas tai man toks gal but kvailas klausimas.
Jie daromi poliai kuriu gilis siekia tarkim 2-3-5 metrus, tam kad ju nepaveiktu nei saltis nei grunto judejimas,tai amtyt tai butina. Tai kaip yra su plokstuminiais pamatais, as nelabai suprantu kaip jie uz zeme laikosi:) vaizdziai kalbant nesigaus taip kad jei sklypas su nuolydziu biski, kad po didelio llietaus nupaus ta plokste pas kaimyna i sklypa ?