Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

Na ponas Viliene, manau, kad Jūs pristatinėjate termodosm produktą, tačiau nelabai išeina meluoti, suklydote... Pateiksi faktą...

Vilienė2010 10 31, 16:40
Abejoju, kad tuos pačius - pats pirkau šį pavasarį ir sakė esu pirmas Lietuvoje iš jų pirkęs. Aš ne Alytiškis, jums ir visiems likusiems nieko neparduosiu (bent jau statybinių medžiagų). Informacija suteikta asmenine patirtim, jei reikės daugiau info - klauskit, padėsiu. Jei patiks thermodom - užsisakinėsit patys. Aš jais patenkintas, kas dirbo su thermodomu ir su lietuviškais irgi yra pareiškę savo nomuonę - lenkiškų naudai. Man visai dzin iš jo jūs statysitės - nesu prekybininkas. Sėkmės renkantis.

Tai kaip Jūs buvote pirmas, jei ir kiti jau statė ir gali sulyginti thermodom su esančiais musų rinkoje.

Ir ant baltijos polistireno buvote smarkiai pavaręs, manau kad stengėtės sudergti Jų vardą, bet nesigavo, nes jie atskleidė tiesą apie jus...
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 15, 16:20)
Na ponas Viliene, manau, kad Jūs pristatinėjate termodosm produktą, tačiau nelabai išeina meluoti, suklydote... Pateiksi faktą...

Vilienė2010 10 31, 16:40
Abejoju, kad tuos pačius - pats pirkau šį pavasarį ir sakė esu pirmas Lietuvoje iš jų pirkęs. Aš ne Alytiškis, jums ir visiems likusiems nieko neparduosiu (bent jau statybinių medžiagų). Informacija suteikta asmenine patirtim, jei reikės daugiau info - klauskit, padėsiu. Jei patiks thermodom - užsisakinėsit patys. Aš jais patenkintas, kas dirbo su thermodomu ir su lietuviškais irgi yra pareiškę savo nomuonę - lenkiškų naudai. Man visai dzin iš jo jūs statysitės - nesu prekybininkas. Sėkmės renkantis.

Tai kaip Jūs buvote pirmas, jei ir kiti jau statė ir gali sulyginti thermodom su esančiais musų rinkoje.

Ir ant baltijos polistireno buvote smarkiai pavaręs, manau kad stengėtės sudergti Jų vardą, bet nesigavo, nes jie atskleidė tiesą apie jus...

Čia interpretacijos klausimas. Man pvz. (kaip sekančiam šią statybą vos ne nuo pradžių)- nė minties nekilo, kad kalbama apie ką kitą, o ne apie pas Viliene dirbusius darbininkus.
Atsakyti
QUOTE(raimis111 @ 2011 01 15, 14:53)
O aš vis tik šitų blokelių nerekomenduočiau. Skambinausi į Žory, kalbėjau su tuo pačiu Grzegorz Masibrodzki kuris dirba su eksportu. Tai nuo tų kainų ką jis gali nuleisti lietuvai, tai net neapsimoka pirkti, kadangi musų vietinėje rinkoje kainos yra mažesnės ( reikia kalbėti tiesiogiai su pardavėju). O dar transporto paslaugos kainuos gan daug. Trans biržoje daviau užklausimą iš Žory į vilnių ir iš Žory į klaipėdą. Į vilnių niekas nevažiuoja be 850 eur. , o į klaipėdą niekas nevažiuoja be 950 eur.( dabar dar ne sezonas, o sezono metu kaina žinoma kad dar pakils ).  Tai reiškia prarandame dar apie 20 - 30 m2 sienos... Sekiau visą forumą. Kada Jūs statėte iš lenkiškų blokelių pritrūkote jų, tada pirkote net baltijos polistireno brokuotus blokelius ( kito pasirinkimo neturėjote... ) Tai ar verta pirkti lenkiškus...?

QUOTE(fanas @ 2011 01 15, 16:20)

Beveik neabejoju, kad tokias transporto kainas davė LT vežėjai - jos LT mastu neblogos. Pabandykite patalpinti tą pat į lenkiškas, mažutes biržas - gausite žymiai geresnes kainas dėl specialaus transporto. Kadangi turite priėjimą prie trans.eu manau turite supratimą apie transportą - kokios kuro sąnaudos 12t sunkvežimio su 180...280ag varikliu + lengvutė EPS vežti skirta priekaba ir standartinės megos su 360...480ag su priekaba, kurios keliamoji galia 12t. Kai man reikėjo praeitą pavasarį be štukos į Kauną nevežė, čia dar stipriai krizė jautės...O lenkai už 700eur tik duok. Realiai permokėta, būtų ir už 600 atvežę. Plius vadilų algos LT ir PL...
Kaip bebūtų - man visiškai nesvarbu iš kur ir kaip jūs pirksite, nesu thermodom atstovas LT ir aplamai užsidirbu visiškai kitoje srityje nei statyba ar medžiagų prekyba. Aš pasidalinau savo realia patirtimi, kurios niekas neužginčijo - matyt kad ir kaip FANAS būtų nepatenkintas, aš esu pirmasis išbandęs ant savęs. Todėl galit priimt ar atmest - kiekvienam savo. Aš pateikiu informaciją, sudarau rinkoje konkurenciją - jūs nusprendžiate ir renkatės. Ar esu ką nors durnium forume išvadinęs kad ne termodom pasirinko?
Baltijos polistirenas: kadangi esame kaimynai ir jie buvo mano statyboje ne kartą ir ne du - nėra jokio noro jų juodinti ar kitaip kenkti. Aš iš jų pirkau apie 250m3 EPS ir neoporo plokščių ir jomis esu patenkintas. O jų ICF kol kas yra ne tik siauresni, mažesnės varžos bet ir prastesnės kokybės. Pabrėžiu - KOL KAS. Tai galiu drąsiai bet kam į akis pasakyt ir durt į savo sieną, kur panaudoti 13vnt BPICF. Plius kol maniškiai vis dar pas mane kruta - jie patys papasakos kas ir kodėl.
Niekas negimė mokėdamas - BP irgi ne dešimt metų ICF gamina. Kam pradžia buvo be problemų? Jie tikrai mokosi iš savo klaidų, tobulina produkciją, gerina kokybę. Jei kas dar galvoja, kad esu neigiamai nusiteikęs BP atžvilgiu - atsiverskite porą puslapių atgal ir paskaitinėkite mano postus.Pagrindinė bėda, didžiausias BPICF trūkumas - jų plotis. Kodėl pagailėjo tų 5cm? Naudodami neoporą vietoj EPS būtų visiems konkurentams nosis nušluostę.
Ar verta pirkti lenkiškus: be abejonės, vėl juos rinkčiausi. Kodėl pritrūkau - projekto nesilaikymas, keitimas eigoje. Jei termodom realiai norėtų dalyvauti LT rinkoje - jau senai turėtų atstovą "a la FA" ir sandėlius pilnus produkcijos. Bet kam įdomi 3mln rinka...geriau DE su 80mln, ir neskaičiuojantys centų kaip mes - ten 70proc išveža. Todėl gerbiamieji nebekaltinkite manęs protegavimu - aš nuoširdžiai pasidalinau patirtim. Beje greit galėsiu tai padaryti su iliustracijomis smile.gif

kas dirbo su thermodomu ir su lietuviškais irgi yra pareiškę savo nomuonę - lenkiškų naudai tai pasakė man dirbantys žmonės -sudėję virš 250m3 lenkiškų ir 13vnt BPICF.

biggrin.gif FANAS, ot tai melą išaiškinot biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 15 sausio 2011 - 16:24
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 15, 16:08)
Beveik neabejoju, kad tokias transporto kainas davė LT vežėjai - jos LT mastu neblogos. Pabandykite patalpinti tą pat į lenkiškas, mažutes biržas - gausite žymiai geresnes kainas dėl specialaus transporto. Kadangi turite priėjimą prie trans.eu manau turite supratimą apie transportą - kokios kuro sąnaudos 12t sunkvežimio su 180...280ag varikliu + lengvutė EPS vežti skirta priekaba ir standartinės megos su 360...480ag su priekaba, kurios keliamoji galia 12t. Kai man reikėjo praeitą pavasarį be štukos į Kauną nevežė, čia dar stipriai krizė jautės...O lenkai už 700eur tik duok. Realiai permokėta, būtų ir už 600 atvežę. Plius vadilų algos LT ir PL...
Kaip bebūtų - man visiškai nesvarbu iš kur ir kaip jūs pirksite, nesu thermodom atstovas LT ir aplamai užsidirbu visiškai kitoje srityje nei statyba ar medžiagų prekyba. Aš pasidalinau savo realia patirtimi, kurios niekas neužginčijo - matyt kad ir kaip FANAS būtų nepatenkintas, aš esu pirmasis išbandęs ant savęs. Todėl galit priimt ar atmest - kiekvienam savo. Aš pateikiu informaciją, sudarau rinkoje konkurenciją - jūs nusprendžiate ir renkatės. Ar esu ką nors durnium forume išvadinęs kad ne termodom pasirinko?
Baltijos polistirenas: kadangi esame kaimynai ir jie buvo mano statyboje ne kartą ir ne du - nėra jokio noro jų juodinti ar kitaip kenkti. Aš iš jų pirkau apie 250m3 EPS ir neoporo plokščių ir jomis esu patenkintas. O jų ICF kol kas yra ne tik siauresni, mažesnės varžos bet ir prastesnės kokybės. Pabrėžiu - KOL KAS. Tai galiu drąsiai bet kam į akis pasakyt ir durt į savo sieną, kur panaudoti 13vnt BPICF. Plius kol maniškiai vis dar pas mane kruta - jie patys papasakos kas ir kodėl.
Niekas negimė mokėdamas - BP irgi ne dešimt metų ICF gamina. Kam pradžia buvo be problemų? Jie tikrai mokosi iš savo klaidų, tobulina produkciją, gerina kokybę. Jei kas dar galvoja, kad esu neigiamai nusiteikęs BP atžvilgiu - atsiverskite porą puslapių atgal ir paskaitinėkite mano postus.Pagrindinė bėda, didžiausias BPICF trūkumas - jų plotis. Kodėl pagailėjo tų 5cm? Naudodami neoporą vietoj EPS būtų visiems konkurentams nosis nušluostę.
Ar verta pirkti lenkiškus: be abejonės, vėl juos rinkčiausi. Kodėl pritrūkau - projekto nesilaikymas, keitimas eigoje. Jei termodom realiai norėtų dalyvauti LT rinkoje - jau senai turėtų atstovą "a la FA" ir sandėlius pilnus produkcijos. Bet kam įdomi 3mln rinka...geriau DE su 80mln, ir neskaičiuojantys centų kaip mes - ten 70proc išveža. Todėl gerbiamieji nebekaltinkite manęs protegavimu - aš nuoširdžiai pasidalinau patirtim. Beje greit galėsiu tai padaryti su iliustracijomis smile.gif

kas dirbo su thermodomu ir su lietuviškais irgi yra pareiškę savo nomuonę - lenkiškų naudai tai pasakė man dirbantys žmonės -sudėję virš 250m3 lenkiškų ir 13vnt BPICF.

biggrin.gif FANAS, ot tai melą išaiškinot biggrin.gif  thumbup.gif

Na dėl spec transporto apie kurį Jūs kalbate, išeina dar brangiau, kadangi yra skaičiuojama į abi puses, nes krovinio atgal iš lietuvos nėra...
O dėl bpicf blokelių, kodėl nepapasakojate visiems, kaip pirkote broką žinodami apie tai ( forume buvo parašyta). Pirkote nekondicinius ir norite sulyginti su lenkiškais. Kaip tie žmonės gali įvertinti lietuviškus, kada su jais ir nedirbo. Nesuprantu kodėl taip pylate degutą ant Lietuvos, bet kada suprasiu.
Papasakokite mums visiems kaip pirkote nekondicinius bpicf blokelius apie tai žynodami, o po to forume skelbėte, kad šios gamiklos blokeliai labai blogi. Suprantu, kad antireklama yra pati geriausia reklama kitam gaminiui...
Atsakyti
Jei butumėte prieš pasisakymą apie lituviškus pranešę, kad žinojote kad perkate nekondicinius butu viskas gerai, bet tai ir dabar slepete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanas: 15 sausio 2011 - 19:42
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 15, 16:08)

tai kad naudoja ir neoporą doh.gif http://www.bpicf.lt/.../1/88/bp-icf-20
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 15, 19:40)
Na dėl spec transporto apie kurį Jūs kalbate, išeina dar brangiau, kadangi yra skaičiuojama į abi puses, nes krovinio atgal iš lietuvos nėra...

Jūs spėliojate/išsigalvojate - o aš samdžiau. Tik toks skirtumas smile.gif

Taip pat išsigalvojate apie "žinomą broką". Pagal jus savo darbų vadovui liepiau nuvykti į BP ir parvežti paskutinį š... kad lenkus išaukštint o lietuvius suvaryt. Parvežė normalius blokus - o kas gavosi, jau skaitėt.
Ir aplamai nesuprantu, ko aš čia turiu teisintis - paskaitėt kaip jums reikėjo ir komentuojat velniai žino ko siekdamas..
Papildyta:
QUOTE(narvid @ 2011 01 15, 23:03)
tai kad naudoja ir neoporą  doh.gif  http://www.bpicf.lt/.../1/88/bp-icf-20

Taip, žinau, mano 13vnt yra neoporiniai. Savo postu apie neoporo naudojimą turėjau omenyje, kad jei gamintų 450mm neoporinius - lygių, konkurentų neturėtų. Dabar BPICF plačiausi 400mm ir jų varža (mintinai) truputi virš 8. Termomur 450mm EPS varža 9,2 tai jei BP gamintų 450 neoporinius - varža būtų apie 10.

Beje vienas forumietis buvo atkalbinėjamas nuo neoporinių - sako tu geriau pirk EPS. Gal kas numano priežastį? Kodėl gamintojas nesuinteresuotas parduoti brangesnio produkto?
Papildyta:
QUOTE(fanas @ 2011 01 15, 19:40)
Papasakokite mums visiems kaip pirkote nekondicinius bpicf blokelius apie tai žynodami, o po to forume skelbėte, kad šios gamiklos blokeliai labai blogi. Suprantu, kad antireklama yra pati geriausia reklama kitam gaminiui...

Siūlau dar kartą paskaityti ką rašiau ir pačiam pasitikslinti raudonai paryškintus teiginius. Tada galėsite garsiai rėkti kad aš ne patriotas drapstantis ant Lietuvos.
Briedinės interpretacijos.
Atsakyti
drinks_cheers.gif [quote=Vilienė,2011 01 15, 23:36]Jūs spėliojate/išsigalvojate - o aš samdžiau. Tik toks skirtumas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimis111: 16 sausio 2011 - 09:18
[quote=bpicf,2010 11 30, 12:13]
[quote=Vilienė,2010 11 29, 10:20]
Teigiami jums visiškai turėtų nerūpėti, iš jų jokios naudos - nebent nemokama reklama kitiems forumo dalyviams.
Neigiami būtų labai naudingi - taip galėtumėt operatyviai reaguoti į kokybės trūkumus, komentuoti netinkamą panaudojimą. O kad pateikti tokius - reikia kažkam visą tai išbandyti savo kailiu. Savo name turiu berods 13vnt jūsų 25cm pločio blokelių - pritrūkau Thermodom'o teko staigiai naudoti kas po ranka nestabdant statybos. Vizualiai jūsiškiai žymiai prastesnės kokybės, formos neužpildytos pilnai, NEPS grūdeliai briaunose padriki. Sudejus vos dviem eilėm - neatlaikė betono slėgio, plyšo klojinys. Tikiuosi tai tik atsitiktinis brokas. Galiu padaryti foto, arba patys galite atvykti - esame 5min kelio vieni nuo kitų (kažkas jau buvo kelis kartus iš BP). Žmonės, dirbantys su liktiniais klojiniais, po Thermodomo jūsiškiais liko visiškai nesužavėti...
Na bet nenuleiskit rankų, neišleiskit broko į rinką - šaukštas deguto pats žinot kiek medaus gadina. Stiprinkit kokybės kontrolę.
Netolimai ateičiai: pradėkite mąstyti apie liktinius klojimius ne iš eps/neps bet PIR (poliuretano). Taip sparčiai pingant PIR EPS dienos gali būti suskaičiuotos.
Nuoširdžiai linkiu sėkmės, ir neužmigt ant laurų smile.gif
[b]Gerbiamas forumo dalyvi, Jūs šiuo atveju ne viską papasakojot. Kodėl nerašote, kad prieš Jums perkant tą mažą kiekį blokelių ( kurių pritrukote statant iš lenkiškų)buvote informuotas kad tie blokeliai yra nekondiciniai ( tačiau Jums jie tiko), buvote informuotas, kad tai tik pirmoji bandomoji versija, kuri buvo gaminama dėl formų patikrinimo, kad juos pirkote už daug mažesne kainą. Manau, kad diskutuojant apie bet kokį produktą, nereikia slėpti nuo forumo dalyvių jokių faktų...[/B]
[/quote]
Na čia rašoma, kad Jūs p. Viliene truputi prie melo.
Atsakyti
QUOTE(fanas @ 2011 01 16, 21:03)
Na čia rašoma, kad Jūs p. Viliene truputi prie melo.

Mėlynai parašytą tekstą matau PIRMĄ KARTĄ. BPICF puikiai žinojo ir žino, kad aš, forumo dalyvis, ir žmogus, kuriam jie pardavė "bandomuosius triušius" - du skirtingi asmenys, puikiai pažįsta pirkusįjį N metų.Broką jie pardavė be mano žinios. Iš to visi išplaukiantys mano postai - pakankamai draugiški ir geranoriški gamintojo atžvilgiu, su nuoširdžiais patarimais.
Aš asmeniškai tikrai nebūčiau smulkinęsis dėl 13vnt ir "pirkote už žymiai mažesnę kainą" man visiškai ne paguoda. Pigią mėsą šunes ėda - patys matot kas iš to gavosi. Gamintojui turi būti gėda ne tik pardavinėti broką, bet jį dovanoti - už tai gavote žiūpsnį antireklamos(už tai turiu atsiprašyti, nes nežinojau, kad pardavėt broką). Atleiskite, nenorėjau kenkti, bet patys kalti, kad nebranginat savo vardo ir pardavinėjat/dovanojat broką. Ar kada teko girdėti atvejį, kad brendas išleistų į rinką "bandinius"?
Kaip bebūtų, dar kartą kartoju:
Aš neatstovauju jokiems gamintojams/prekeiviams. Visa informacija pateikta tik savo asmenine patirtim. Nieko už ir prieš neagituoju. BPICF ir toliau linkiu sėkmės. Savo pasiūlymus dėl jų produkcijos jau išsakiau, nebesikartosiu.
Man parduoti nekokybiški gaminiai - tai ne mano ,o jų problema su visom išplaukiančiom pasekmėm. Rekomenduoju saugoti savo vardą ir daugiau broko į rinką nebeleisti - nepamirškite šaukšto deguto statinėje medaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 16 sausio 2011 - 21:17
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 16, 21:16)
Mėlynai parašytą tekstą matau PIRMĄ KARTĄ. BPICF puikiai žinojo ir žino, kad aš, forumo dalyvis, ir žmogus, kuriam jie pardavė "bandomuosius triušius" - du skirtingi asmenys, puikiai pažįsta pirkusįjį N metų.Broką jie pardavė be mano žinios. Iš to visi išplaukiantys mano postai - pakankamai draugiški ir geranoriški gamintojo atžvilgiu, su nuoširdžiais patarimais.
Aš asmeniškai tikrai nebūčiau smulkinęsis dėl 13vnt ir "pirkote už žymiai mažesnę kainą" man visiškai ne paguoda. Pigią mėsą šunes ėda - patys matot kas iš to gavosi. Gamintojui turi būti gėda ne tik pardavinėti broką, bet jį dovanoti - už tai gavote žiūpsnį antireklamos(už tai turiu atsiprašyti, nes nežinojau, kad pardavėt broką). Atleiskite, nenorėjau kenkti, bet patys kalti, kad nebranginat savo vardo ir pardavinėjat/dovanojat broką. Ar kada teko girdėti atvejį, kad brendas išleistų į rinką "bandinius"?
Kaip bebūtų, dar kartą kartoju:
Aš neatstovauju jokiems gamintojams/prekeiviams. Visa informacija pateikta tik savo asmenine patirtim. Nieko už ir prieš neagituoju. BPICF ir toliau linkiu sėkmės. Savo pasiūlymus dėl jų produkcijos jau išsakiau, nebesikartosiu.
Man parduoti nekokybiški gaminiai - tai ne mano ,o jų problema su visom išplaukiančiom pasekmėm. Rekomenduoju saugoti savo vardą ir daugiau broko į rinką nebeleisti - nepamirškite šaukšto deguto statinėje medaus.

Aš manau kad nėra nei vienos statybinės medžiagos kuri neturėtu nei vieno minuso drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivaras34 @ 2011 01 16, 22:24)
Aš manau kad nėra nei vienos statybinės medžiagos kuri neturėtu nei vieno minuso drinks_cheers.gif

Čia matot ne medžiagos, o gamintojo "minusas". Gamina gerą medžiagą tik ne visad gerai smile.gif
Atsakyti