Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

QUOTE(IngaM @ 2006 11 02, 00:19)
Kiek zinau labai paplites namu statymo budas Vokietijoje ir besiskinantis kelia Lituvoje. Gal kas statesi? Kokia atsiliepimai, patirtis, kaina ir pan?
Daugiau info:
http://www.sam-uab.lt

Kiek zinau kol kas tik si kompanija uzsiima tokiu namu statyba, taip gerai jiems sekasi, kad net nesireklamuoja, bet kai kalbama apie koki nors sprendima tik teigiamai, yla abejones... gal gali kas papasakoti savo patirti?

Mano krikštotėvas taip statysis namą pavasarį, tai dar negreitai pasakysiu kiek kainavo, o dėl tos varžos tai tikrai ji ten didesnė man atrodo nei 5, nes rodė savaitgalį laidą apie tokios statybos namus ir labai išgyrė kaip pačius šilčiausius
Atsakyti
Suaup jau is vidaus yra apdaila is gipso kartono ploksciu, taip, kad kabinti paveikslus reiktu ne ant putu polistirolio. Bet man siaip is principo gipso kartonas nepatinka, delto kazkaip atkrentas tas greitas ir pigus statymas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaM @ 2006 11 02, 00:19)
Kiek zinau labai paplites namu statymo budas Vokietijoje ir besiskinantis kelia Lituvoje. Gal kas statesi? Kokia atsiliepimai, patirtis, kaina ir pan?
Daugiau info:
http://www.sam-uab.lt

Kiek zinau kol kas tik si kompanija uzsiima tokiu namu statyba, taip gerai jiems sekasi, kad net nesireklamuoja, bet kai kalbama apie koki nors sprendima tik teigiamai, yla abejones... gal gali kas papasakoti savo patirti?

Pradzioje ir as buvau jais susizavejes . Buvau susitikes su kitais pardavejais "Budnistata" ( http://www.statyba.l...mp;veikla_id=71 ) . Jie is lenku veza tuos blokelius . Buvau nulekes ir i statybviete viena is ju produkcijos Skaidiskese . Nu atrodo viskas ciki ciki - siltas namukas , nesunkiai pasistatomas , sienos lygios ir t.t. . Bet vistik yra problemu . Mano nuomone , kad putplascio vidine siena per minksta ir reikia putplasti saugot nuo silumos . Degt jis nedegtu , bet nuo didesnes silumos gali deformuotis . Vidines sienos minkstumo problema sprendziama su dviguba GKP - bet tai jau kainuoja .
Ir vistik apsisprendziau statytis is akyto betono + apsiltinimas putplasciu . Visu pirma viduje akyto betono blokeliu muras atrodo patikimiau . Antra - 30 cm blokelis + 12 cm neoporo apsiltinimas duoda varza > 6 . Taigi gaunasi , kad ir namas bus siltesnis ir siena standesne .
Atsakyti
Negi niekas nestato is namu is polisteriniu blokeliu?
Butu labai gerai, jei kas nors, kas jau turit tokio namo statymo patirties bent daugmaz parasytumet, kokios kainos.
Mes tai niekaip ngalim apsisprest, ar statyt is polisterino ar rastini (man labiau prie sirdies)tik va idomu, koks kainu santykis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute10 @ 2007 07 19, 15:41)
Negi niekas nestato is namu is polisteriniu blokeliu?
Butu labai gerai, jei  kas nors, kas jau turit tokio namo statymo patirties bent daugmaz parasytumet, kokios kainos.
Mes tai niekaip ngalim apsisprest, ar  statyt is polisterino ar rastini (man labiau prie sirdies)tik va idomu, koks kainu santykis g.gif

Na ir krastutinumai pas jus smile.gif , kas tikrai nori rastinio tai apie tokia visiska sintetika kai polistirolis ne tik isoreje, bet ir viduje ir dar neaisku kiek ir ko isskiria tikrai nesvarsto.
Atsakyti
mes irgi norim statyti is tokiu blokeliu,vien todel kad statosi lengvai ir galima patiems susiresti, bet niekas nieko nzn apie juos. maciau viena nama ir su seimininku snekejom sako ok, bet dar ziema negyveno.bet manau silum varzos uztenka per akis,greiciausiai statysim is ju,
vieno kv metro kaina berods 84 lt be pvm,(klausiau uab sam)
Atsakyti
sveiki,

mes jau seniai apsisprendem del sios statybos. irgi blokelius uzsakinesim per sam uab. nekyla kazkaip jokiu kabliuku del tokios statybos gal todel kad mes tokiam name buvom ziema kai uz lango buvo daugiau nei -20. o name jauku ir silta. vieno auksto namas, 120kv.m. sildomas kokliniu peciumi su rekuperatoriaus pagalba. sienos tikrai dailios ir atrode nepriekaistingai. jose prikabinta paveikslu ir jokiu dideliu problemu del to nekyla.
na kai pastatysim - papasakoti galesiu daugiau:)
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2007 07 30, 20:37)
sveiki,

mes tokiam name buvom ziema kai uz lango buvo daugiau nei -20. o name jauku ir silta. vieno auksto namas, 120kv.m. sildomas kokliniu peciumi su rekuperatoriaus pagalba. sienos tikrai dailios ir atrode nepriekaistingai. jose prikabinta paveikslu ir jokiu dideliu problemu del to nekyla.
na kai pastatysim - papasakoti galesiu daugiau:)

manyciau silta ir jauku buvo ne todel, kad namas is tokiu blokeliu, o todel, kad namas naujas ir apsiltintas, o tokie yra 90% is bet kuriu kitu medziagu siais laikais statomi namai. Is siu blokeliu sienos brangiausios gaunasi, o ta pacia siluma ir jaukuma galima pasiekti ir kitaip.
O pakabinti gali, bet ka ir, bet kur viskam yra priemones.
Atsakyti
tai jeigu jus nezinot tai ir nepeikit,tarp kitko siu blokeliu siltinti nereikia, tad silta ir jauku, o kaina pasiskaiciuokit, o po to sakykit kad brangu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazekris @ 2007 07 31, 19:01)
tai jeigu jus nezinot tai ir nepeikit,tarp kitko siu blokeliu siltinti nereikia, tad silta ir jauku, o kaina pasiskaiciuokit, o po to sakykit kad brangu  4u.gif

Blokeliu silumos laidumas didesnis nei vatos ir 1m3 kaina didesne, tai kaip jau cia gaunasi, kad vien is blokeliu pastatyta siena bus pigesne nei is blokeliu ir vatos+dar siltesne biggrin.gif Logika, elementari matematika cia net neskaiciavus, bet vat paieskosiu kainos ir paskaiciuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2007 08 02, 10:27)
Blokeliu silumos laidumas didesnis nei vatos ir 1m3 kaina didesne, tai kaip jau cia gaunasi, kad vien is blokeliu pastatyta siena bus pigesne nei is blokeliu ir vatos+dar siltesne biggrin.gif Logika, elementari matematika cia net neskaiciavus, bet vat paieskosiu kainos ir paskaiciuosiu.

velnias, cia apie putplascio blokelius, o is inercijos parasiau apie duju silkato smile.gif .
Na ir apie putplascio galiu pasakyti , kad tai taip pat brangiau biggrin.gif
Atsakyti
Supainiojot galutinai....

Mes vien sia technologija norejome rinktis, kad statybininku nereiketu, uzsakai kriausia su misiniu, susideliojai kaip lego ir viskas...

Bent jau kiek teko teirautis statybiniu organizaciju, musu salyje neuzsiima vien del to, kad mazai reikia darbo jegos, t.y. maziausia dalis uzdarbio nukrinta imonei, o del tvirtumo, vidines sienas vistiek planavome muryti is plytu, tai tikrai pakaks vietos ir galimybiu susiprojektuoti sunkesnius abjektus kabinant ant siu sienu ir tuo paciu apsugoti nuo kaitresniu prietaisu...
Atsakyti