Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iš polistireno blokelių ir liejamo monolito

g.gif idomu kad picf nereaguoja i mano postus kai rasau apie mano teorija del taupymo papildoma sluoksni daklijuojant.. vadinasi yra tame teisybes.. bigsmile.gif . imanoma taip sutaupyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 11 30, 15:24)
g.gif idomu kad picf nereaguoja i mano postus kai rasau apie mano teorija del taupymo papildoma sluoksni daklijuojant.. vadinasi yra tame teisybes.. bigsmile.gif . imanoma taip sutaupyti  ax.gif

Na daklijuoti žinoma kad gali, bet turėsi didelių trukumų. Arba turėsi papildomai tvirtinti mechaniškai ( taškiniai šalčio tiltai), o be mechaninio tvirtinimo nėra jokios garantijos, kad tavo papildomas sluoksnis neatšoks
Atsakyti
QUOTE(Aivaras34 @ 2010 12 01, 08:31)
Na daklijuoti žinoma kad gali, bet turėsi didelių trukumų. Arba turėsi papildomai tvirtinti mechaniškai ( taškiniai šalčio tiltai), o be mechaninio tvirtinimo nėra jokios garantijos, kad tavo papildomas sluoksnis neatšoks

Cia visi trukumai kuriuos ivardijote?

Kaip yra klijuojama tvirtinama,as dar tiksliai nezinau,tai del to nesigincysiu,kai suzinosiu tada gal atskleisiu. Man tas taippat rupi,kas ir kaip. Bet,dar karta pabreziu,jei vokietukai pasiraso ant tokios sistemos,tai matyt nera taip jau blogai..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 01, 08:27)
Cia visi trukumai kuriuos ivardijote?

Kaip yra klijuojama tvirtinama,as dar tiksliai nezinau,tai del to nesigincysiu,kai suzinosiu tada gal atskleisiu.  Man tas taippat rupi,kas ir kaip.  Bet,dar karta pabreziu,jei vokietukai pasiraso ant tokios sistemos,tai matyt nera taip jau blogai..

Vokietukai ant tokios sistemos nepasirašo, Jie turi gan plačių ir su gan didele varža polistirolinių blokelių, tik lietuvaičiui tai nelabai ikandama. O ka dabar Jūs rašėte apie vokietukų pasirašymą, tai yra samo kalbos, nes jie neturi blokelių su didesne šilumine varža, ir dabar labai bendrauja su kauno šilu, taip jų svetainėje rodo, kad kauno šilas yra jų atstovas( prieš metus to svetainėje nebuvo). Nelabai tuo tikiu, greičiau, kad samas yra kauno šilo atstovas ir bando prastumti jų produkciją ( čia tik mano pamastymas...). Jeigu įdėmiai pastudijuotumėte jų svetainę, tai pamatytumėte, kad vokietijoje populiarėja tokia pat sistema kaip ir samo ( tačiau tai jau buvo rašyta vos ne prieš 6 metus, tada dar net nebuvo kalbos apie pasyvų namą). O apie papildomą šiltinimą ant tokio tipo blokelių, tai niekur net minties nerandu. Nei pas vokietį, nei pas lenką, nei pas čeką, nei pas slovaką nei pas prancuzą neradau kad butu kas nors panašaus į tokio tipo blokeliu papildomą šiltinimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivaras34: 01 gruodžio 2010 - 20:45
QUOTE(Aivaras34 @ 2010 12 01, 21:41)
Vokietukai ant tokios sistemos nepasirašo, Jie turi gan plačių ir su gan didele varža polistirolinių blokelių, tik lietuvaičiui tai nelabai ikandama. O ka dabar Jūs rašėte apie vokietukų pasirašymą, tai yra samo kalbos, nes jie neturi blokelių su didesne šilumine varža, ir dabar labai bendrauja su kauno šilu, taip jų svetainėje rodo, kad kauno šilas yra jų atstovas( prieš metus to svetainėje nebuvo). Nelabai tuo tikiu, greičiau, kad samas yra kauno šilo atstovas ir bando prastumti jų produkciją ( čia tik mano pamastymas...). Jeigu įdėmiai pastudijuotumėte jų svetainę, tai pamatytumėte, kad vokietijoje populiarėja tokia pat sistema kaip ir samo ( tačiau tai jau buvo rašyta vos ne prieš 6 metus, tada dar net nebuvo kalbos apie pasyvų namą). O apie papildomą šiltinimą ant tokio tipo blokelių, tai niekur net minties nerandu. Nei pas vokietį, nei pas lenką, nei pas čeką, nei pas slovaką  nei pas prancuzą neradau kad butu kas nors panašaus į tokio tipo blokeliu papildomą šiltinimą...

http://www.passivhau...php?detail=1973

Jie pristato samo namus savo tinklapyje... O toliau spresti jum.
Jus sakete jie pristato tokiapat technologija kuri populiareja vokietijoje ,tai vadinas viskas tvarkoj,tokia sistema gyvuja. Aisku.Ta sistema nebus pranasesne uz stora,reikiamos varzos blokeli be jokiu klijavimu,bet tas kainu skirtumas....

Beje,kas liecia tuos tipo salcio tiltus.. Norite pasakyti kad visi pulistirolu siltinti namai-sudas? Juk jie visi tvirtinti su tais vadinamais salcio tiltais.. Ajajai kaip negerai gaunasi... lotuliukas.gif taip kad nevarykit dievo i medi bandudami apginti... daleiskim kad samas yra kauno silo atstovas.Ka tas keicia? Nieko. Svarbu kad gali pasiulyti produkta. beje,jie sake (negaliu to patvirtinti) kad po poros metu ju produkcija kris 30-40% kaina.. reikes idomumo delei pasidometi.. Nors itariu propaganda..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 01, 20:53)
http://www.passivhau...php?detail=1973

Jie pristato samo namus savo tinklapyje...  O toliau spresti jum.
Jus sakete jie pristato tokiapat technologija kuri populiareja vokietijoje ,tai vadinas viskas tvarkoj,tokia sistema gyvuja. Aisku.Ta sistema nebus pranasesne uz stora,reikiamos varzos blokeli be jokiu klijavimu,bet tas kainu skirtumas....

Beje,kas liecia tuos tipo salcio tiltus.. Norite pasakyti kad visi pulistirolu siltinti namai-sudas? Juk jie visi tvirtinti su tais vadinamais salcio tiltais..  Ajajai kaip negerai gaunasi...  lotuliukas.gif taip kad nevarykit dievo i medi bandudami apginti...  daleiskim kad samas yra kauno silo atstovas.Ka tas keicia? Nieko. Svarbu kad gali pasiulyti produkta. beje,jie sake (negaliu to patvirtinti) kad po poros metu ju produkcija kris 30-40% kaina..    reikes idomumo delei pasidometi.. Nors itariu propaganda..

Na aš kažkodėltai niekur nerandu sam svetainėje apie papildomą šiltinimą. O specifikacijose irgi nėra nei vienu žodžiu apie tai minima. Na o dėl kainų tai manau, kad tai blefas. Produkcija visiems vienoda kaina, blokelių kaina didžiauia dabar yra sam. Jei jie sugebės sumažinti 30 - 40 procentų kaina, tai tada automatiškai kainos kris ir pas visuskitus. Bet aš tuo nelabai tikiu, nes visos žaliavos brangsta, energija irgi...
Atsakyti
QUOTE(Aivaras34 @ 2010 12 01, 22:02)
Na aš kažkodėltai niekur nerandu sam svetainėje apie papildomą šiltinimą. O specifikacijose irgi nėra nei vienu žodžiu apie tai minima. Na o dėl kainų tai manau, kad tai blefas. Produkcija visiems vienoda kaina, blokelių kaina didžiauia dabar yra sam. Jei jie sugebės sumažinti 30 - 40 procentų kaina, tai tada automatiškai kainos kris ir pas visuskitus. Bet aš tuo nelabai tikiu, nes visos žaliavos brangsta, energija irgi...

Samas nieko neraso,tas tiesa,tik aisketi pradeda kai su jeis pabendrauji. Ju kaina didziausia? Kazin. Isvedus bendra is ju pasiulymo kainos vidurki,kvadratinis metras gaunasi 95 litai. Neoporinio blokelio,kuris nezinau tiksliai bet labai netoli R=5 varzos. Neatmetu galimybes kad jie zinodami jog dabar nepirksiu,specialiai pasiule mazesnes kainas ,kad karkseciau kitiem apie ju blokeliu piguma,todel ir stengiuosi vengti kalbu apie kainas,todel ir nesiulau lygiuotis i mano parasytas sumas.
Del kainu mazejimo.. Turiu itarima kad jie kazka naujo rezga ir kai pasiulys nauja produkta,senas automatiskai atpigs.. bet cia tik mano asmenine nuomone paremta itarimais .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 11 30, 16:24)
g.gif idomu kad picf nereaguoja i mano postus kai rasau apie mano teorija del taupymo papildoma sluoksni daklijuojant.. vadinasi yra tame teisybes.. bigsmile.gif . imanoma taip sutaupyti  ax.gif

Man sis variantas patinka. Teko stebeti kaip uzpylinejo betona (visa siena) tai per siules kai kur vanduo pratekinejo,o tai jau kaip ir salcio tiltai g.gif . Apklijavus papildomai kaip ir geriau turetu gautis, aisku smeiges reiketu naudoti,bet gal uztektu smeigiu tik tarp polestirolo negreziant i betona g.gif . Bet kai llietuvoj uzpylineja 2-3 eiles blokeliu gal nera tokio pratekejimo.
Atsakyti
QUOTE(aruno @ 2010 12 01, 22:55)
Man sis variantas patinka. Teko stebeti kaip uzpylinejo betona (visa siena) tai per siules kai kur vanduo pratekinejo,o tai jau kaip ir salcio tiltai  g.gif . Apklijavus papildomai kaip ir geriau turetu gautis, aisku smeiges reiketu naudoti,bet gal uztektu smeigiu tik tarp polestirolo negreziant i betona g.gif . Bet kai llietuvoj uzpylineja 2-3 eiles blokeliu gal nera tokio pratekejimo.

Neivienos firmos blokeliai nera idealus. O del pulistirolo klijavimo technplogijos as issiaiskinsiu ir tik tada gal atmesiu ta varijanta. pokolkas ta technologija is SAM,O neimanoma,kaip kad butu valstybine paslaptis lotuliukas.gif Turbut vienintele ymone kuri viska slepia kaip partizanai..Lygtai nebutu imanoma issiaiskinti...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 01, 22:00)
Neivienos firmos blokeliai nera idealus. O del pulistirolo klijavimo technplogijos as issiaiskinsiu ir tik tada gal atmesiu ta varijanta. pokolkas ta technologija is SAM,O neimanoma,kaip kad butu valstybine paslaptis  lotuliukas.gif  Turbut vienintele ymone kuri viska slepia kaip partizanai..Lygtai nebutu imanoma issiaiskinti...

Dabar kai labai domiuosi ta sistema stengiuosi realiai apžiūrėti statybas. Dėl betono ar vandens pratekėjimo per blokelių jungtis termoblokk sistemoje nemačiau nei viename iš trijų statomų namų kuriuos pažiūrėjau. Adresų fasado apdaila neslepia (kurie iš klijentu nedraudžia duoti adresą interesantams), bet tik bendraujant gyvai, telefonu tokios informacijos negavau.
Atsakyti
QUOTE( @ 2010 12 02, 00:00)
O del pulistirolo klijavimo technplogijos as issiaiskinsiu ir tik tada gal atmesiu ta varijanta.   Lygtai nebutu imanoma issiaiskinti...

Nera ka cia aiskintis smile.gif ,pameginkite du polistirolo gabaliukus suklijuti su http://www.penosil.c...roducts/394.pdf ir paskui juos atplesti viena nuo kito 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 02 gruodžio 2010 - 20:56
QUOTE(korida @ 2010 12 02, 20:56)
Nera ka cia aiskintis smile.gif ,pameginkite du polistirolo gabaliukus suklijuti su http://www.penosil.c...roducts/394.pdf ir paskui juos atplesti viena nuo kito 4u.gif

Na mano nuomone, jei skaičiuojant visus kaštus ( medžiagos, darbas, laikas, pastolių montavimas) daklijuojant papildomą sluoksnį gausis brangiau nei montuojant didesnės varžos polistirolinius blokelius.
Atsakyti